Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Po Deksie raczej tak niemam a raczej nie interesuje mnie to a po paleniu owszem idąc po ulicy wszystkie zworki ludzi skupione są na mnie hehe ale to tak jest
Po deksie to raczej ja przyglądam sie na ludzi niektórzy nawet spuszczją wzrok jak tak robie :)
Mogłes po prostu Edytować swój post i coś dopisać naprzykład a znowu zrobiłes to samo hehe nieważne :)
Deixem pisze: Brał ktoś kiedyś kąpiel na deksie ? lub jezdził rowerem ? wymyśliłem sobie że można sprobować
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
a jesli danego dnia ktos lub cos wymaga od nas aktywnosci, lepiej chyba nie brac nic (pod zadnym pozorem stymulantow), lub ewentualnie jakies pierdolki na koncentracje, moze magnez.
ostatnio mialem okazje zjesc na zwale tabletke 'sesja' - z lecytyna, magnezem i niewielka dawka kofeiny. pomoglo chyba troszke.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Nie wiem, czy to wskazuje na alkocholizm...Nieważne...
Ale ciekawi mnie, czy wy też macie jakieś nawyki, dzień po...A może w trakcie trip'a?
Coś bez czego nie jest tak dobrze jak zwykle, ale też coś bez czego można się obyć-chociaż wolałoby się z tego skorzystać-i nie mówię tu o muzyce, bo chyba oczywiste, że trip dexowy czy jakikolwiek bez dobrej muzyki jest niedopełniony ;)
Powód: Przenosze do istniejacego juz watku.
Po dzisiejszym robię przerwę
Przy dobrym psytrance i dnb...Ale zapalić bym nie mogła, bo najczęściej dzień po cholernie mnie odrzuca (chociaż potrafię palić jak smok)...Ale jeśli sie przytrafi, że mam dobre nastawienie do tytoniu to palę, wtedy jest jeszcze przyjemniej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.