Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
raczej EMxHH
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 9 / / 0
dobson pisze:

Jaką masz pewność że nie dostaniesz nasion dla ptaków w tym nasiona.oz.pl
Siema. Jestem z nasiona.oz.pl. Co do wypowiedzi wyżej przez "dobson" chciałbym udowodnic że jestem uczciwy i mam to co jest napisane na stronie! Właśnie przechodzę weryfikacje na hemplobby.info Tutaj link do listy ; http://www.hemplobby.info/poczekalnia.php Opinie o mnie są również na innych forach tzn. ; http://trawka.org/viewtopic.php?t=2426 i http://trawka.org/viewtopic.php?t=2280 oraz http://forum.haszysz.com/login.php?redi ... 6231#66231 i http://forum.haszysz.com/login.php?redi ... php&t=4427 Zapraszam do czytania! Myślę nad opeenseedem na tym forum w celu udowodnienia jakości moich nasion ale nie wiem gdzie można było by założyc taki temat :/ Jakieś propozycje ???
Uwaga! Użytkownik nasiona.oz.pl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GoQ »
Nie wiem gdzie moglbys zalozyc taki temat bo jestem tu od paru dni, ale chcialbym sie zalapac na tego OS'a, kontaktowalem sie z Toba juz w tej sprawie, ale nic z tego nie wyszlo.
  • 7 / / 0
Taka akcja bardzo by sie przydała szczególnie początkującym ogrodnikom takim jak ja a do tego to przecież wspaniała reklama dla sklepu.
Uwaga! Użytkownik formula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Zakładaj Open Seeds na "Outdoor, czyli na dworze lub w szklarni" :D lub pogadaj z którymś moderatorem może coś wykombinuje ;)
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
byl juz gdzies temat o OS. sam sie oferowalem, ale nie bylo odzewu zadnego... a teraz mam juz malo nasion wiec lipa :(
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 9 / / 0
Siema all ! Już niedługo (na dniach) zrobię opeenseeda w tym dziale "Outdoor, czyli na dworze lub w szklarni". Nasiona to będą super skunk czyli na zewnątrz (outdoor) jak i do wewnątrz (indoor). Opeen będzie malutki bo nie mam środków :/ Mała uwaga od razu po doświadczeniach z poprzednimi akcjami osoby początkujące raczej odpadają :/ przykro mi ale chciałbym aby było to prowadzone rzetelnie a doświadczenie wiele pomaga... 3m sie Pozdro <ganja>
Uwaga! Użytkownik nasiona.oz.pl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Jeżeli to będzie TO dla doświadczonych (a pewnie chodzi o ilość postów) to nie mam za dużo postów a jednak znam się na rzeczy i codziennie jestem na forum ;) Tylko po prostu nie wypowiadam się bo czasami są zadawane tak oczywiste pytania ze nie che mi się nawet pisać a jak jestem spalony to tym bardziej :D
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
IMO chyba chodzi o doświadczenie farmerskie.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Raphi »
[quote="nasiona.oz.pl"]
Opeen będzie malutki bo nie mam środków ]

To troche bez sensu... :huh: Może napisz od razu, że chcesz zrobić sobie reklamę sklepu, a nie zasłaniasz się za pięknym hasełkiem... Chyba, że masz naprawdę mało nasion, ale w takim razie co to za Open Seed?! 10 nasion?! Ja ew. poleciłbym Ci taką opcje, że powiedzmy 3 nasionka dasz sprawdzonym rolnikom, którzy już robili fotorelacje i po prostu uzgodnisz z nimi, że się tej relacji podejmą.

Bo przecież każdy wie, że Open Seed najbardziej pomaga tym początkującym, ten kto ma doświadczenie, wie co i jak, ma swoje nasionka lub odpowiednią motywacje żeby to siano odłożyć.

To wg. mnie oczywiście :-)
"Dym z moich ust, który spływa na Ciebie
Czy potok słów, mówisz: nie, jeszcze nie wiem!
Więc podejdź bliżej, niech Twój mózg opuści klatkę
Zrozumiesz wszystko kiedy poznasz moja Matkę"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.