Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie kumam Oo
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Kurwik pisze:
Nie kumam Oo
W niektórych kręgach ćpuńskich na zioło mówi się MATERIAŁ. A MATERIAŁ to nic innego jak MATEX.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: THC »
Na reklamie oscillocillum babka rzuca tekstem: "Ja brałam i czuję się świetnie..."

A tak luźno trzymając się tematu to wyścig kończy się na MECIE......

#THC# - śkurcybyku chyba zostaniemy bliźniakami........heh :-D nie mylić naszych nicków :-p
ehh.......
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kobyle_caco »
dragees - przekąski po francusku :p
na tropie marzeń jak szalony detektyw...
  • 22 / 1 / 0
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala.

To szkiełko wszystko potrafi, na każde pytanie odpowie, wystarczy wziąć je do ręki i wszystko będzie różowe, wystarczy wziąć je do ręki, usypać ziarnko fantazji i już za chwile można dolecieć aż do gwiazdy.

Bo fantazja, fantazja..............................

To szkiełko nigdy nie płacze, zawsze jest w dobrym humorze, to szkiełko wszystko rozumie, każdemu chętnie pomoże, wystarczy wziąć je do ręki ziarnko fantazji dosypać i już za chwile można z panem Kleksem w świat pomykać.

Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala.

Jajk dla mnie piosenka ewidentnie o paleniu
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
U mnie jest taka piekarnia, nazywa się MJ
A te zielone MATEX-owe tiry widze na codzień.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja mialam kolezanke ktorej inicjaly to M.J
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 382 / 8 / 0
[quote="THC"]
Na reklamie oscillocillum babka rzuca tekstem]
A propos reklam.
Przed laty (tj. bodaj 1996-97) wiosną i latem trafiałam nieraz reklamę lodów Solero (Algida, duże śmietankowe w polewie z lodów "wodnistych" egzotycznoowocowych). Sceneria wielkomiejska, babka podaje facetowi loda... i gość odlatuje, jakieś wizje czy co, a na koniec hasło: "Solero - umysł wyzwolony". ;-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Reklama ery ;-)
"...dojrzałam - ide po kompot".
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
dobson pisze:
Reklama ery ;-)
"...dojrzałam - ide po kompot".
bez kitu...jest cos takiego?
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.