Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Zrobiłam to zdjęcie jakiś czas temu, gdy przygotowywałam sobie pierwszy zastrzyk z tramadolu. Trzeba przyznać, pamiątka wyśmienita
[ external image ]
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
zielona nienadazam..to ty juz pukasz?

ja ostatnio odkrylam ze w szafie mam cala siatke strzykawek..czas je wyjebac
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 121 / 1 / 0
oke znalazlem, ale zapomnialem ze miałem awarie dysku twardego, wiec mam tylko 3 :#:

Wszystko robiłem po porządnym jaraniu. Najpierw fota czegoś, a późnniej zabawa w photoshopie... zgadnijcie co przedstawiaja zdjecia :D

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

dwa najfajniejsze poszly sie jebac z awaria dysku ;(
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 762 / 6 / 0
[quote="Wódz PłonącaWoda"] zgadnijcie co przedstawiaja zdjecia ]
pierwsze zdjęcie przedstawia jakiegś owada, drugie to afrykańskie słoneczko, trzecie, hmm ... twoje ucho?
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
...moze niczym pewien artysta odcial sobie ucho-i teraz ma art pt.-,,cpunska pamiatka,, :-D
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
wisior pisze:
zielona nienadazam..to ty juz pukasz?
Rzadko.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
To ostatnie to IMO nic innego jak szpitalny basenik.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Trzecie to na 99,9 procent sedes w czyjejś łazience.
Drugie to jakaś rozlana ciecz na stole, albo słońce z chmurą zasłaniającą nieco widok, albo jeszcze coś innego.
Co przedstawia pierwsze, tego nie wiem i nawet się nie domyślam.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 1 / 0
GrupaOlewającaWładzę odgadł owada. 3 to na pewno nie sedes i szpitalne urzadzonko do sikania! :cool:
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
No to ja nie wiem, ale to się nadaje świetnie na notpr0n'a.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.