Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: białe
Kształt:okrągłe ok 2mm
Logo: wypukłe serduszko
Gdzie kupione:Ślask
Kiedy kupione: 3 tyg temu
Sposób przyjęcia: doustne
Opis działania: wchodzi ale nie wiadomo kiedy,pamietam jak zarzuciłam jedna na poczatku ogarneła mnie euforia, nogi jak z waty, poźniej ogarnał mnie straszny lęk ;/ bałam sie zejsc z lozka bania trwala ok 5h, miałam okazje jeszcze je wziac- wzielam 3 tym razem na domowej imprezie i to co ja widziałam to bylo niesamowite a jednoczesnie mnie przerazało, powiem tylko tyle ze przerosło mnie to wszystko i w pewnych momentach mialam dosc, jezeli chodzi o zejscia to rewelka ... na drugi dzien czułam sie dobrze. Z tego co mi wiadomo byly to tablety na psychotropach i LSD
Ocena działania:5/5
Dodatkowe komentarze: Nie polecam osobą słabym psychicznie
Kolor:brązowe
Kształt:okrągłe płaskie
Logo:jakieś 2 kreski i kółko (chyba)
Gdzie kupione: Gdynia
Kiedy kupione: pare dni temu
Sposób przyjęcia: do ustnie
Opis działania: prawie sama feta, dzisiaj jest niedziela a jadłem w piątek jeszcze siedze wykręcony i czysto amfetaminowo i nie zapowiada się żeby mineło , mam lekkie haluny i ogólnie słabo. Faza najsilniejsza przez 3 godziny i po jakiejś godzinnie zaczyna strykać nie polecam
Ocena działania:3/10
Dodatkowe komentarze: opis po zjedzeniu 9 kulek
Kolor: BIAŁE
Kształt: ładne, okrąglutkie...
Logo: zawsze się tak ładnie uśmiechają do mnie :-)
Kupione: powiem tylko tyle, śląsk cieszyński
Kiedy: poprzedni week
Sposób szamy: doustnie
Opis: wiadomo hehe, tu pare kresek, do tego 3 SMILE, w chuj alkocholu, i swiat był pełen szczęścia i pozytywnej energii... minus tego melanżu jest taki że mało pamiętam heheale banie dośc ciekawą pochytałem
Ocena: 7/10
Komentarz: hmmm... bierzcie i jedzcie??? ;-)
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
Kolor: biały
Kształt: troche starte, małe, walcowate
Logo: 4 ramienny wiatrak w ruchu
Gdzie kupione: Olsztyn - warmińsko mazurskie
Kiedy kupione: 2 dni temu
Sposób przyjęcia: do ustnie
Opis działania: Wzielismy z kumplem w niedziele o 12 dla sprawdzenia. Wkrecala sie okolo godziny. Działały dziwnie, byłem troche otępiony, chociaż było milo, rozne rzeczy ktorych normalnie nie lubilem sprawialy mi przyjemnosc. Czulem lekka wiez z kumplem i jego dziewczyna, lekki szczekoscisk, nic nadzwyczajnego. Jakies 2,5 h od wziecia nagle poczulem bardzo przyjemna wiez ze smiatem i do kazdego chcialo mi sie usmiechac, lecz trwalo to moze z 10 minut. Ogolnie faza byla ok, lecz nie dam sobie reki uciac ze to byla normalna pigula, mozliwe ze z dodatkiem ketaminy lub czego innego.
Ocena działania: 5/10
Dodatkowe komentarze: pigula bralem pierwszy raz w zyciu. opis po wzieciu jednego wiatraka, w weekend zauce okolo 3, moze bedzie lepiej =)
Może ktos juz miał kontakt z tymi pigulami, moj kumpel wzial jedno tez pierwszy raz w zyciu i mowil ze nic prawie niepoczul tylko czul sie tak jakos dziwnie, inaczej.
Kolor: Żółty
Kształt: Okrągły
Logo: Gwiazdka
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: X.2006
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Nie ma co opisywać. Chyba czyste MDMA. Na pewno zero fety. Kwintesencja dobrego smaku. Takie jak kiedyś. Zjadłem 2 i kilka godzin się rozpływałem. Polecam (ale nie namawiam ;) )
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Zdjęcie oczywiście z internetu.
[ external image ]
Logo: X Files
Kolor: Niebieski
Sposób przyjęcia: pół do nosa pół doustnie
Moj pierwszy drop, zaladował się troszke, zawiera troche mdma raczej bez fety po spałem jak zabity i nic poza innym uczuciem nie miałem. Weszło po godzinie, na poczatku małe zawroty w glowie, potem zimno, dreszcze, troche inaczej niz zawsze (ale naprawde troche). ogolnie przez X-Files'y zrazilem sie do dropów bo efekty były mizerne. 2/10 mysle że po 3 sztukach było by miło.
Kolor: błękitny
Kształt: okrągłe
Logo: krokodyl
Gdzie kupione: dolnośląskie
Kiedy kupione: październik 2006
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: otępiają, nie powodują euforii, mało towarzyskie, po przyjęciu 2 czułem się jak na lekkim kwasie. Myśli rozwijające się w nieskończoność, ogólnie czuć było że "coś" weszło ale z pigułami jakie lubię nie miało toto wiele wspólnego. Dało się po nich zasnąć.
Dodatkowe komentarze: ocena: 2/10, więcej ich nie kupię
clomipramine pisze: Nazwa: Gwiazdki
Kolor: Żółty
Kształt: Okrągły
Logo: Gwiazdka
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: X.2006
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Nie ma co opisywać. Chyba czyste MDMA. Na pewno zero fety. Kwintesencja dobrego smaku. Takie jak kiedyś. Zjadłem 2 i kilka godzin się rozpływałem. Polecam (ale nie namawiam ;) )
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Zdjęcie oczywiście z internetu.
[ external image ]
po prostu MDMA
jedna mnie wyjebala ze hoho
wujek supra
Nazwa:Korona
Kolor:biały
Kształt:okrągłe
Logo:koronka
Gdzie kupione:śląsk Cieszyński
Kiedy kupione:pąździernik 2006
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania:no tabsik wszedł tak po 30minutkach, duży power, zajebiste gadanie itd ;] trzymał 7h
Ocena działania:8/10
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.