Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Nolokie »
po przedwczorajszym tripie juz nigdy nie wezme Dxm'u bez 100% grejpfrutowego soku marki Jupi, jeszcze nigdy nie przezylem czegos tak pozytywnego, zjadlem tylko 30 tabletek, po ktorych jeszcze nigdy nie czulem tak wyraznych efektow. Polozylem sie w luzku puscilem skladanke z Cafe Del Mar i spędziłem pół nocy w Hiszpainii. 450 mg bez grefpfruta nie wywoluje u mie zadnych pozytywnych efektow, a tu prosze, Magia dxm jeszcze bardziej zaczarowana. POLECAM!!!
Uwaga! Użytkownik Nolokie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Tak tak Nolokie, ja też przekonałem się, że grejpfrut wraca całą magię Dexa. Gdy jadłem dość często czterysta pięćdziesiątki, nie kopały już jak należy. Wychlustałem litr Caprio różowy grejpfrut jakoś 20 min po intoksykacji i bardzo przyjemnie zaskoczyło mnie działanie DXM. Wróciła mocna psychodela, efekty wizualne, deformacja obrazu i magia muzyki :) A teraz gdy jem raz w miesiącu to grejpfrut nie jest potrzebny ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Po 4 dniach przerwy jutro leci 450 z Grejpfrutem(narobiliście smaka) ...Sok zrobie sam kupię jakieś ładne grejpfruciki
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Pamiętaj że musi być czerwony (różowy). Tylko nie zapijaj nim cukierków bo może zmulić. Pij przed lub po intoksykacji, to tak z doświadczenia. Niekoniecznie musi zmulić, sam chyba wiesz jak to z dexem jest :)
  • 388 / 1 / 0
Chodzi ci o kolor skórki ta?
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
a jaki sok polecacie? Jaki jest najlepszy/ma najwięcej % owoców? cholera chyba sobie jednak odpuszcze bxm na rzecz samego dexa z grejfrutem i thc :rolleyes: ja kiedys zapijalem dexa......sokiem grejfrutowym z biedronki :blush: ale nie zauwazylem jakiejs roznicy w jakosci tripa,ale nie wiem bo teraz wiecej biore wiec moze dlatego.
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Anthony najlepiej chyba kupić jakieś ładne grejpfruty jak masz sokowirówkę lub wyciskarkę jakąś
W Domciu mam taka wyciskarkę do soków z cytryn/pomarańczy/grejpfrutów...fajna sprawa obsługiwać to na dexie :)
Co do soków takie godne uwagi to: HORTEX RUBINOWY GREJPFFRUT ,TYMBARK CZERWONY GREJPFRUT 50% sok z owoców :D
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008 przez Deixem, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5299 / 104 / 0
Była już kiedyś podobna dyskusja jeszcze w wątku z 2005r i chodziły różne wersje. Ja pijąc soczkami Tymbarka i Caprio jeszcze się nie zawiodem, nie wiem jak to jest z postałymi sokami. Fakt - cena, ale jak się chce fazy... ;) I pewnie Hortexy też są dobre. Ważne, aby grejpfrut (w jakiejkolwiek postaci, czy to sok, czy też owoc) był różowy, czerwony czy tam rubinowy. Testowałem żółty i tylko dobrze smakował. A jako ciekawostkę dodam, że od małego grejpfrut mi nie podchodził. Ach ten DXM :*
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Z góry przepraszam za nieodpowiedni watek, ale liczę na to, że tutaj ktoś szybko mi odpowie.

Wypiłem o szesnastej 32 krople Citroseptu.
Mam zamiar wziąć 450mg DXM.Po jakim czasie spożywać od momentu wypicia kropli, aby te zadziałały ?

[Prosze, pisz w wlasciwych watkach, napewno ktos Ci odpowie, bo watek wtedy podskakuje w gore na forum.]
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@ Fraktal . Za jakieś 40 minut , możesz śmiało aplikować Deksa . Napisz koniecznie potem jak było , i czy zmieniło to cos fazę . Miłego lociku ...
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.