Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ciekawy pomysl nie omieszkam wkrutce sprobowac...
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bonifacy22 »
ja tez polecam galke w malych ilosciach najlepiej 1 paczke kotanyi (sa the best) lub kamisa zalac sokiem mrachewkowych,maslanka,lub jogurtem do picia ,potem dobrze zamieszac i wypic duszkiem ,takim sposobem nic nieczuc smaku ,potem tylko piwo ,mj telewizor ciepla kanapa i duuuuuzo jedzenia
  • 108 / 1 / 0
dokladnie tak! w kazdy piatek po szkole ide do sklepu po 1 paczke kamisu i to mielonej i jest pieknie.... jak dzis ;D
o o
 |
\__/
  • 523 / 4 / 0
Nawet nie wiecie jaka mi ochote robicie <_< Chyba wybiore sie jutro po gale i sobie zarzuce. Taka mala ilosc sprawdze jak bedzie po takiej dawce :-D
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 8 / 0
Długo trzyma po takiej dawce i czy po wszystkim jest "zwała"?
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 762 / 6 / 0
XoR pisze:
Wnioski:
Oczy nie są bardziej czerwone niż normalnie. Wzrok jest imo lepszy (widzi się imo więcej niż normalnie). Sny wydają się być ciekawsze i mniej porwane (ogólnie to żadko pamiętam sny i tak jest też po gałce ale z rana jak jeszcze pamiętam trochę sny to widzę że sny są sensowniejsze). Muzykę się odbiera mniej przyjemnie (tzn. w typowy dla mnie gałkowy sposób) głównie ledwo po spożyciu gałki i do 3-4 godzin po, potem już się robi zajebista. Wszystko wydaje się posiadać więcej głębii (w przeciwieństwie do kawy po której wszystko wydaje się bez znaczenia - nawet całe życie i egzystencja). Mojego zdrowego rozsądku to gałka chyba nie narusza zbytnio a co do inteligencji to wydaje się nawet, że ją poprawiła - ale to może być tylko złudzenie i trzeba to zweryfikować życiem :)
zdaje się, że ktoś pisał, że zwały brak.
krótko mówiąc inprezka na wieczór.
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 108 / 1 / 0
nie no cale opakowanie i jest git a nie jakies mniejsze ilosci, bez przesady...
o o
 |
\__/
  • 523 / 4 / 0
Nie no jedno opakowanie to tez dosyc malo, trzeba to konieczni wyprobowac!
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: XoR »
Trzeba jeszcze zaznaczyć, że każdy inną ma tolerancję na różne substancje.
Samo to, że ktoś potrafi z łatwością wypić ten ściek złożony z wiórów gałkowych już coś musi znaczyć :P
Ja nie wyobrażam sobie pić gałki jak coca-colę :P
  • 382 / 8 / 0
Jeżeli o mnie chodzi, nie mam ochoty męczyć się z wypiciem większych ilości obrzydliwej gałkowej zawiesiny ani tym bardziej z dwudniowym przymuleniem... ale bardzo zaintrygował mnie wpis XoRa o owszem-działaniu dużo mniejszych dawek...
Niestety, u mnie efekt żaden. :-/ Wzięłam łyżeczkę i przynajmniej wiem, jakie to niemożebne świństwo, jeżeli chodzi o sam proces wlania tego do organizmu. ;-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.