Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
dyniu jak jesteś lapsem to ci takie coś sprzedali :moody: Wątpie żeby mąka luksusowa komuś podała :-D Dodali malutką grudke speeda zeby było coś czuc i tyle a ty dałes sie wch**a zrobić ... :-D
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: user »
Zielone Karty pisze:
to nieźle jak aceton trudno dostać..
ta ... w każdym chemicznym takie "cudeńko" dostaniesz:-p
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amina »
W takim razie internet kłamie.... :-D na jakiejś stronce- czytaj wikipedia- przeczytalam, iż z racji tego, że aceton służy jako substrat do produkcji narkotyków, jest słabo dostępny. Poza tym jakiś pan na tym forum- posiadający cechy dobrze poinformowanego chemika- napisał mi, że najlepsza droga kupienia acetonu to internet- polecam strone maly chemik...czy jakos tak- mozna zamowic wszystko. Poza tym ja bym sie nie bawila- a jak sie wtopi worka, to bedzie raczej niepowetowana szkoda, czyż nie? :o)
  • 440 / 4 / 0
aceton jest dostępny, bo służy w fabrykach jako tańszy odpowiednik droższych odpowiedników :-)
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
z ta woda morska to proponuje przez 2 tygodnie, a nie dwa razy
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
Zwracam honor....wystarczyly dwa dni..nos w pelni sprawny....WIELKIE DZIEKI!!!! <_<
  • 34 / / 0
Amina widze dziewczynko ze mało cpasz jak w 2dni nos Ci sie zagoił. Zobaczysz co to znaczy smarkac krwia i w słoneczny dzień miec gila pod nosem :-D Strupy w nosie to dopiero poczatek wszystkiego...
  • 62 / 2 / 0
No nie bylabym taka pewna... :-D :-D :-D :-D :-D NOS NOSOWI NIE ROWNY...
  • 62 / 2 / 0
A KREW JUZ TEZ MIALAM...WIEC NIE JEST ZE MNIE AZ TAKI LAIK JAKBY SIE WYDAWALO... %-D <_< ;-)
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: StoŻek »
Koleszka wie co pisze, mam taki sam problem a waliłem nosa z 10 razy w życiu i napewno nie wałki. Po prostu sprawa wygląda tak że po fuknięciu pierwsza godzina jest taka jak być powinna a potem zostaje przymulenie i bezsenność która jest bardzo dziwnym odczuciem bo oczy się kleją a zasnąć ni chuja, jeść się da, troche trudno bo sucho w gębie ale się da .... aha i zwały ani śladu :-D
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez StoŻek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.