Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / 4 / 0
Aktualnie mam możliwość zakupu rzekomo 300ug LSD 25 na jednym blotterze. Mam więc pytanie, które zresztą wydaje mi się z lekka irracjonalne, ale cóż: czy dzieląc blotter na pół uzyskam po prostu dwie dawki w okolicy 150 ug? Kolejne pytanie: czy karton może leżeć i czekać ok. 2 miesiące? Może wytrzyma tylko w konkretnych warunkach?
dlaczego kiedyś wystrzelało mnie nic, a teraz nic mnie nie wystrzela?
  • 1016 / 97 / 0
Jeżeli był profesjonalnie nasączony to tak powinno być, jakiś tam procent różnicy i tak będzie. Może leżeć, w ciemnym miejscu o pokojowej temperaturze nawet po roku działały tak samo, przynajmniej w moim wypadku tak było.
The child is grown
The dream is gone
  • 1295 / 232 / 0
W moim przypadku - ponad 4 lata. Szczelny, ciemny pojemnik z pochłaniaczem wilgoci.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 3649 / 997 / 2
05 kwietnia 2017KaramakatE pisze:
^Wg niektórych anegdotycznych relacji wystarczy w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu. Czytałem o gościu, co trzymał kwasy zawinięte w folię aluminiową włożone w książkę, którą przechowywał zwyczajnie na półce w temp. pokojowej. Ponoć po bodajże roku czasu siekały tak samo mocno, jak świeżo po zakupie.

Ale od strony teorii, jeśli planujesz przechowywać przez lata, to lepiej pomyśleć o zamrażarce. Ja stosuję do moich łakoci taki właśnie patent. Tylko trzeba pamiętać o zaopatrzeniu się w pojemnik próżniowy, sama zamrażarka wolna od wilgoci nie jest, a wręcz przeciwnie. Ja mam taki:

download/file.php?id=9499&t=1

Dodatkowo tryptaminowe proszki i tabsy popakowałem w samarki, blottery także w folię aluminiową. Do samego pojemnika włożyłem również torebki z silica gel (żelem krzemionkowym, do wyciągania wilgoci) na wypadek jakby pojemnik w jakiś tajemniczy sposób się rozszczelnił. Myślę że moje delicje mogą w ten sposób leżakować długie lata, bez straty mocy.

Jeszcze wujek dobra rada: podobno otwierając pojemnik próżniowy zaraz po wyjęciu z zamrażalnika ryzykujesz, że w środku szybko pojawi się wilgoć z powodu gwałtownego skoku temperatury. Tak więc lepiej dać mu chwilę, aż "złapie" temperaturę otoczenia.
Zastosowanie dla znaczków, tabletek, saszetek. Byle nie było światła, wody, ciepła, a tak to parę lat a może i dłużej. A jeszcze lepiej jak zamrażarka.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 4 / / 0
Jakie polecielibyście ,,triptoys'' do podróży z kwasem? Chodzi mi o przedmioty nadające tripowi nowego wyrazu i bardziej fascynujące niż możnaby pomyśleć ;p
  • 1016 / 97 / 0
Lusterko najbardziej podstawowa rzecz jaka przychodzi do głowy. Śmiechu z tym sporo.
The child is grown
The dream is gone
  • 1295 / 232 / 0
12 września 2017Blissful pisze:
Jakie polecielibyście ,,triptoys'' do podróży z kwasem? Chodzi mi o przedmioty nadające tripowi nowego wyrazu i bardziej fascynujące niż możnaby pomyśleć ;p
Kalejdoskop.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 240 / 45 / 0
plastelina jest dobra. pamietam ze za łebka po kwasie mielismy z nia w chuj zabawy
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 50 / 1 / 0
12 września 2017Blissful pisze:
Ja używam całego setu - od bransolet, przez różne wisiorki na szyje po szarawary - takie fraktalowe, bardzo wygodne spodnie. (w różnych "indie shopach" możesz znaleźć fajne rarytasy). Generalnie dobre, WYGODNE i fikuśne ciuchy/stroje fajnie usprawniają tripa. Nie dość, że fajnie patrzeć na swój ciekawe ubiór, to przede wszystkim jest wygodnie co dodaje komfortu.
Uwaga! Użytkownik FractalGrinder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 112 / 0
Wzorzysta roleta, okno balkonowe rozmiar 2,6 x 2,3 m. Wrzuciłbym foto mojej, ale jeszcze okaże się że któryś z moich sąsiadów to pies, pozna które to mieszkanie i skojarzy jakie hobby uskuteczniam ;)

Co prawda rozkminianie ww. domowego sprzętu odbywało się na grzybach, ale przy papierze pewnie też zda egzamin. Jeden ze współtripujących prawie pół h nic tylko stał naprzeciw niej i podziwiał pływające wzorki.

Uprzedzając komęty: na trzeźwo też oceniłem jako retarded as fuck. Ale radocha na wyćpaniu była, przecie o to w tym wszystkim chodzi.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
ODPOWIEDZ
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.