Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 330 / 85 / 0
Re: Zolpidem - Wątek ogólny
Post autor: drakan9 »
Patrząc na jego okres półtrwania oraz to jeśli nie walisz zaporowych dawek to wątpie
  • 248 / 84 / 0
Walił ktoś Zolpidem nosem? Ma to jakiś sens czy to marnotrawstwo? xD
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 333 / 2
@nieoszukujsiee instant wejście + ponoć lekko zwiększona biodostępność (na pewno nie zmniejszona, jeśli umiesz w j*bany pył i sniff).
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 248 / 84 / 0
Ja właśnie tak zrobiłam. Tyle, że ja jedną tabletkę zażyłam doustnie, a drugą donosowo, ale faktycznie donosowo daje to momentalny wjazd xD Coś pięknego.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 1 / 0
Czy wiadomo coś o potencjalnych interakcjach zolpidemu kiedy zostanie on przyjęty po imprezie zakrapianej alkoholem połączonym z MDMA? Szybko się zaśnie? Czy lepiej jakiś diazepam lub alprazolam zarzucić przed snem?
  • 3576 / 582 / 1
Ciężko wskazać co by było bezpieczniejsze...
Jan bym wybrał mają ilość benzo .
Bo po zolpidemie jeszcze okażę się zmieniłeś wcześniej powzięty zamiar i przywalisz coś więcej i będziesz dalej imprezować zamiast iść spać 🐍
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 248 / 84 / 0
Od czego zależą wymioty po Zolpidemie, co je powoduje? Częściej wymiotuję po Zolpidemie niż po jakichkolwiek opioidach i psuję mi to całą fazę coraz częściej xD Kiedyś tak nie miałam.
  • 330 / 85 / 0
@Solu interakcja jest taka że szanse na zaśnięcie są malutkie, za to na odwalenie maniany życia ogromne, nie bez powodu się mówi że zolpi + alko to szatan
  • 1238 / 333 / 2
11 listopada 2024nieoszukujsiee pisze:
Od czego zależą wymioty po Zolpidemie, co je powoduje? Częściej wymiotuję po Zolpidemie niż po jakichkolwiek opioidach i psuję mi to całą fazę coraz częściej xD Kiedyś tak nie miałam.
Klasyka, organizm daje wyraźnie znać, że ma dosyć, a że zolpi wpływa na GABA to już w ogóle.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 248 / 84 / 0
Czyli ma na to wpływ lot na ketonach, benzo i całej reszcie substancji? Po prostu organizm jest wyczerpany i stąd biorą się te wymioty?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.