ODPOWIEDZ
  • 1521 / 73 / 0
08 maja 2019brvowsky pisze:
Cześć, czy istnieją jakieś przeciwskazania wzięcia emki, za 2dni(piątek), jeśli od poniedziałku choruje na anginę?
Typie co z Ciebie za ćpun jak pytasz o takie rzeczy? Kurwa najwyżej się przemęczysz fizycznie na bombie-tance ruchance te sprawy i sie rozchorujesz.

Ja pierdolę, co z tym pokoleniem? %-D

Eydtfedron:
Ej co tu się odpierdala, doradzamy ludziom na SSRI jak walić serotoninergiki?
Zajebista redukcja szkód kurwo.
tekst powyżej =/= prawda
  • 17 / 2 / 0
Mam zamiar spróbować MDMA i obawiam się efektów gdyż mam ADHD. Próbował ktoś z ADHD brać MDMA?

przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
  • 5 / 1 / 0
Jak wygląda zażywanie piguł z piciem? (nie alko). Ma ktoś jakieś porównanie? Jak wchłanianie, doznania, czas utrzymania itp.
  • 15 / 1 / 0
Wczoraj zażyty kryształ donosowo. Około 200 mg w odstępach czasowych. Przy próbie zaśnięcia ciekawe odczucie- koleżanka obok strasznie głośno oddychała. Na początku mi to przeszkadzało, ale potem przy zasypianiu to oddychanie zmieniało się w dźwięki muzyki techno, co powodowało moje szybkie ocknięcie się. Plus podobne odczucia, jak po dysocjantach, można nazwać to lekkimi CEV’ami. Przy zamkniętych oczach przebywałam wśród ludzi, którzy mieli strasznie wielkie głowy w porównaniu do tułowia :D
  • 773 / 105 / 0
Ostatni raz jak szamałem pigułe jakos z 2tyg temu, odcielo mnie porzadnie. Czyste WB po 200mg, najpierw jedna polowka, a potem po jakichs 20min zarzucona druga. Późno w nocy jadłem ją w sumie, nawet jakos zbytnio nie mialem sił ale sie jednak zdecydowałem. Przedtem podczas dnia byłaa polowka klona, seta kolorowa i bacik spalony w dwojke. Jak sie wkręciło mi to wyszło tak, ze nie bylo ze mna zadnego kontaktu i odpowiadalem jakies glupoty, obijalem sie od scian i w ogole wstyd haha Dziewczyna potem mi opowiadała na drugi dzień jak wygladała ze mną rozmowa. Moje odpowiedzi byly kompletnie nie na temat a ja lezalem przysypiajac(?) albo po prostu mialem zamkniete oczy, sam nie wiem. I teraz sie zastanawiam czemu tak wyszlo bo jestem w sumie zły. Czekałem specjalnie na ten moment zeby sie troche serotoninka zregenerowała i zebysmy wspolnie zjedli emke, a ostatecznie nie pamiętam nic z tamtej nocy i mam dziury w głowie, nawet nie pamietam tej euforii :(. Wiem ze to moja wina ze tak polecialem z mixem, ale nie wiem co dokladnie moglo na taki stan wplynac. Czy moze ta seta wypita alkoholu?? Bo to ze ema mnie porobiła za mocno to odpada bo jadlem nie raz juz większe ilosci i zawsze bylo gucci.
  • 563 / 104 / 0
@@toxic1337 a jesteś pewny ze to emka była? jeśli tak to może nie tyle seta co ten klonik i spalony bacik zrobil robote :P
  • 4894 / 853 / 0
@toxic1337
A jak u Ciebie z tolerką na gaba( alko i benzo) ? wygląda mi to na taki sajd że masz gaba przeorane i Cię ścięło tak po prostu bo gospodarkę przekaźnikową masz zachwianą.

Albo po prostu to nie było MDMA tylko jakaś podróba.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 773 / 105 / 0
ema 100% tam siedziala w cuksach bo moja dziewoja sie dobrze bawila(czego ja oczywiscie nie pamietamxd) i znajomy na imprezie tez ten sam sort szamał i bylo wszystko ok. Wlasciwie to rzadko kiedy wpierdalam benzochy jakiekolwiek, szczegolnie rekreacyjnie bo jestem ich przeciwnikiem, ale ostatnio mi wpadlo kilka pak i jakos tak wyszlo ze jadlem akurat sporo. A co do alkoholu to nie lubie, jakies jedno/dwa piwka czasem wypije to tyle.
  • 2198 / 715 / 0
Mogła być emka. Żarłem kiedyś bardzo duże ilości ze sprawdzonych źródeł i też powyżej pewnej dawki jest nieogar i faza typowo kanapowa, stymulacja jakaś pozostaje w tle ale wygodniej po prostu leżeć i cieszyć mordę.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 4894 / 853 / 0
12 maja 2019toxic1337 pisze:
Wlasciwie to rzadko kiedy wpierdalam benzochy jakiekolwiek, szczegolnie rekreacyjnie bo jestem ich przeciwnikiem, ale ostatnio mi wpadlo kilka pak i jakos tak wyszlo ze jadlem akurat sporo.
To masz odpowiedź.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.