Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
06 lutego 2022kapelusznik pisze: @DexterMorgan jak się czujesz obecnie po buprze?
Oczywiacie zalezy o co konkretnie pytasz :)
3di
Nie jesteś pierwszą osoba która ma ten sam problem. Mój strzał to antagonizm rec nikotynowych. Ergo ogranicz palenie po buprenorfinie (wiem że milo sobie zajarać ale no coż... Dobrze że przynajmniej jeden nałóg mam z głowy...)
Pozdro
13 stycznia 2022wildwolf pisze: Nie wpierdol się tylko teraz w buprę, po niej zjazd gorszy jest chyba tylko po mietku.
Więc ja na miejscu ostro wpierdolomych w opio (takich jak byłem ja) po prostu zastanowiłbym się nad substytucją do końca życia, u nas na programie i ludzie z 30 letnim stażem się zdarzają, lepsze to niż długi i wieczny strach przed ciągle nadchodzącym skrętem a hajsu w portfelu brak. Ja już powiedziałem dość i wybrałem metadon na grube lata jak i nie do końca życia, nie wiem dla mnie wypicie troszkę syropku codziennie rano to nie jest jakiś kaganiec nie do przejścia, po jakimś czasie wchodzi to w rutynę jak poranna toaleta i trzeba się z tym pogodzic
Rządzić jak Ty wszystkimi zawsze i tajemnie
Post nic nie wnosi do dyskusji — Catch
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.