Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 456 / 14 / 2
@DexterMorgan jak się czujesz obecnie po buprze?
  • 86 / 3 / 0
Siema, żułem dziś sobie z 4/10 plastra transecu20mg na dwa razy, pierwszy raz o 10 ,drugi jakoś wpół do drugiej, fazka subtelna, aczkolwiek miła do momentu aż zjadłem obiadek bo po jakimś czasie miałem mdłości, ale się poprawiło po jakimś czasie, godzina ~22, zapaliłem papierosa i po wypaleniu tragedia: ciemno przed oczami, odruch wymiotny, i drgawki ledwo na nogach się utrzymałem, na szczęście miałem rolki pod ręką i po zażyciu 5mg od razu ulga. Powiedzcie mnie czy przedobrzyłem z dawką czy śmiertelny papieros jest niewskazany to bupry czy może powodem tego był fakt że plaster był pare lat po terminie?
  • 7 / / 0
06 lutego 2022kapelusznik pisze:
@DexterMorgan jak się czujesz obecnie po buprze?
Dobrze, obliczenia byly w porządku :)
Oczywiacie zalezy o co konkretnie pytasz :)

3di
Nie jesteś pierwszą osoba która ma ten sam problem. Mój strzał to antagonizm rec nikotynowych. Ergo ogranicz palenie po buprenorfinie (wiem że milo sobie zajarać ale no coż... Dobrze że przynajmniej jeden nałóg mam z głowy...)
Pozdro
  • 29 / 5 / 0
13 stycznia 2022wildwolf pisze:
Nie wpierdol się tylko teraz w buprę, po niej zjazd gorszy jest chyba tylko po mietku.
Zarówno bupre jak i mietka bierze się długimi latami, jak nie do końca życia. Świetnie kasują skreta i parcie na opio, ja jednak preferuje metadon. No bo odstawisz i co dalej? Od nowa powrót do hery czy majki? W 99% tak to się skończy, substytucja nic nie leczy tylko kasuje te kurewskie skręty i parcie na opio. Skończysz substytucję i wracasz do opio tak to się z reguły kończy

Więc ja na miejscu ostro wpierdolomych w opio (takich jak byłem ja) po prostu zastanowiłbym się nad substytucją do końca życia, u nas na programie i ludzie z 30 letnim stażem się zdarzają, lepsze to niż długi i wieczny strach przed ciągle nadchodzącym skrętem a hajsu w portfelu brak. Ja już powiedziałem dość i wybrałem metadon na grube lata jak i nie do końca życia, nie wiem dla mnie wypicie troszkę syropku codziennie rano to nie jest jakiś kaganiec nie do przejścia, po jakimś czasie wchodzi to w rutynę jak poranna toaleta i trzeba się z tym pogodzic
  • 57 / 29 / 0
Hejka ludziska🙂.....jako, że wątek o buprze jest ogólny i z tego co wiem, dużo osób narzeka i reasumką zrzędzi na nie takie czy słabe działanie tego specyfiku plus jeszcze anielska cierpliwość /po przyklejeniu plasterka na dziąsło/ czekamy kurwa jak w poczekalni do dentysty zanim coś dygnie WYCIĄGNĘŁAM W KOŃCU KONSENSUS'oświeciło mnie. Zatem po latach takiego dziadowania / zaznaczę tylko, że bupry używam tylko wtedy kiedy nie mam dostępu do ' klasyki, czyt. OXy, helu/ a często, gęsto go nie mam bądź co gorsza chwilami portfel nie śmierdzi kasą, co oznacza, że ląduje właśnie wtedy na Pani Barbarze /bo tak sobie, sobie nazwałam ten pseudo opioid/. Hmmm'Czemu pseudo? Bo pseudo. Ziomki, którzy raczą się helem pewnie by mnie poparli. To tak na marginesie. Aleeee ciągnę temat i nie mogę dojść do punktu zenitalnego i porady jednocześnie, zaznaczając ----_/ dla tych co się strzykawy nie boją/. ZATEM, JEŻELI JUŻ bupra TO TYLKO I.V.!!! ' Serio. Kieruję to do progresywnych, nienasyconych, broń Boże do swieżaków¡Czemu? Bo kto jest w temacie zapewne zauważył, że jebnięcie w kanał nie dość, że rusza odrazu to dodatkowo w prezencie, daje lekkie poczucie/ zapach, ogólnie rzecz biorąc tego feelingu podopiatowego to jest w chuj przyjemne. Rzecz jasna, nieporównywalne z twardym opio aleeee już jest lepiej no i masz tą świadomość, że wykorzystałeś towar w jak najlepszy sposób z jak najlepszymi efektami😎....... Whatever'Ten mój posT to wręcz POSTULAT dla tych, którzy jakby to porównać, kawy nie dosłodzili i wciąż piją zbyt gorzką😉ps; co do ivki natomiast, obalając wszelkie stygmy, dajcie na luz, /piszę do tych co się boją/ POWTARZAM, jeżeli macie niedosyt nie bawcie się w podkręcanie działania bupry innymi gównami, tylko zróbcie kuj, kuj i błagam, bez stygmy tak jak powyżej, ' że jak już w kanał to ostateczność.......beeez przesady, za dużo tv się naogladaliscie😝Pocieszę, dziś, tj. przed chwilą nie miałam dostępu do niewinnej insulinówki i musiałam ładować zwykłym klasykiem, z kilkoma podejściami, bo coś żyły odmawiały posłuszeństwa. Efekt?Żyję? Żyję😎, więc to tak na 'obok' dla tych co mają opory bądź lęki przed grzaniem. No i cóż, tyle z tych moich wypocin aleeee wartych grzechu, uważam...bo niedosyt buprzany to nie fajna i zajewkurwiająca bania. Zaaatem składając to wszystko do kupy, voi'la🙌 i do przodu¡ Pozdrawiam Was Ziomeczki Kochane. alexa.
***more is less'less is more*"
  • 4 / 1 / 0
bupra wzięta dzisiaj ponad 10mg w 3 dawkach, nie zniwelowała skręta do końca. Więc chcę przebić się okami? Jak normalnie wale 240mg iv to ile spróbować teraz?
  • 1854 / 216 / 37
Nie wal dzisiaj, bo zmarnujesz towar, bupra to silny antagonista i agonista jednocześnie. Poczekaj aż zacznie się gil.
  • 36 / 3 / 0
mam JEDEN plaster transtec 35mikro/h, 20mg. idzie się tym zrobić? juz wyczytałem z tematu żeby uciąć boki, a środek podzielić i wrzucić na dziąsła. ile to tam trzymać? ile to będzie trwało? musze iść niedługo do pracy i zastanawiam sie jak to w miare bezpiecznie przypierdolić żeby nie zrobić sobie krzywdy i spokojnie wstać następnego dnia. pomoże ktoś?
Chcę czuciem rządzić, które jest we mnie;
Rządzić jak Ty wszystkimi zawsze i tajemnie
  • 592 / 82 / 0
bupra ma jakies zastosowanie rekreacyjne, lubie testowac toio %-d

Post nic nie wnosi do dyskusji — Catch
Jestem dość trudny.
  • 1854 / 216 / 37
Pewnie porobiony pisał. bupra ma jak najbardziej zastosowanie rekreacyjne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.