Może teraz ktoś mi odpowie na zadane pytanie;
05 stycznia 2025markos74 pisze:Powiedzcie proszę jak sprawa się ma z baklofenem i agmatyną czy też wzmacnia działanie baklo?15 czerwca 2016Nadczłowiek pisze: Ciekawy fakt, że Agmatyna zbija tolerke na benzo i jednocześnie zmniejsza poziom tlenku azotu co ułatwia GABA przechodzenie przez bariere krew-mózg, zatem branie jej z benzo (lub z jakimikolwiek GABAergikami zresztą) może srogo podbić ich działanie.
Sprawdzone i potwierdzone, polecam i pozdrawiam.
ewentualnie zbija na niego tolerkę?
Pozdrawiam
27 stycznia 2025MartaKarta pisze: Wzięłam dzisiaj 350 mg pregabaliny i 50 mg baklofenu. Jedyne co to nie śpię, ale nie jest to takie pobudzenie jak na fecie czy kokainie albo jakichś klefedronach, ale ja mam dziwny łeb i substancje na mnie działają zazwyczaj inaczej niż na innych ludzi.
27 stycznia 2025Saguaro99 pisze: Baklofen ma subtelne działanie polepszające nastrój i na próżno szukać tutaj nie wiadomo jakich efektów, jak po twardych dragach
Drugie, to ten miks zrywa gwint w odbycie nie gorzej niż inne "twarde dragi". Dla mnie feta przy tym miksie to pikuś.
27 stycznia 2025Saguaro99 pisze: Wydaję mi się, że większość na których baklo nie działa oczekują po prostu zbyt wiele od tego leku.
27 stycznia 2025Saguaro99 pisze: Należy pamiętać, że baklofen to lek na zmniejszenie napięcia mięśniowego, a poprawa nastroju nie jest jego głównym celem w leczeniu tylko efektem ubocznym, jeśli można to tak nazwać.
Natomiast ja dawno nie wrzucałem, od momentu jak ogarnąłem sobie 2 opakowania 25mg i straciłem rachubę ile zjadłem. Napewno ponad 10
Poprawiłem ćwiarą żubrowki z jabłkiem.
Obudziłem się w szpitalu, byłem nieprzytomny 2 dni i miałem niewydolność wielonarządową.
Wpierdolilem tego wchuj, wiele razy, ale nie sądziłem że takie QQ se idzie baklofenem zrobić.
100mg to chyba dla mnie była optymalna dawka. Pewnie jeszcze kiedyś wpadnie.... Ale nieprędko raczej.
30 stycznia 2025mefistofeles85 pisze:To nie feta, koks czy klef, bo działa na zupełnie inne receptory, chociaż potrafi zabrać człowiekowi nockę, ale nie uświadczy się zjazdu jak po wcześniej wymienionych. Jedynie czego nie rozumiem, to że nie piałaś z zachwytu po tym miksie. Ten miks jest dobry w teren do ludzi. Ale też trzeba ostrożnie, bo łatwo o przypał (przysypianie, szczególnie po zmieszaniu z alkoholem, i przypałowy wygląd; dziwne chwianie się na nogach i wyginanie ciała). Jeśli podczas wykonywania czynności nie czułaś wkręty, podniecenia, wywalonej w kosmos pewności siebie i zafascynowania i wszystko z jednej strony na pobudzeniu, a z drugiej w totalnym relaksie, to coś nie zadziałało jak trzeba.27 stycznia 2025MartaKarta pisze: Wzięłam dzisiaj 350 mg pregabaliny i 50 mg baklofenu. Jedyne co to nie śpię, ale nie jest to takie pobudzenie jak na fecie czy kokainie albo jakichś klefedronach, ale ja mam dziwny łeb i substancje na mnie działają zazwyczaj inaczej niż na innych ludzi.Pierwsze, to piszemy o miksie pregi i baklo, bo domniemam, że odnosisz się do ostatniego posta Marty.27 stycznia 2025Saguaro99 pisze: Baklofen ma subtelne działanie polepszające nastrój i na próżno szukać tutaj nie wiadomo jakich efektów, jak po twardych dragach
Drugie, to ten miks zrywa gwint w odbycie nie gorzej niż inne "twarde dragi". Dla mnie feta przy tym miksie to pikuś.Na mnie na przykład baklo solo nie działa, a i tak mam zdanie jak wyżej.27 stycznia 2025Saguaro99 pisze: Wydaję mi się, że większość na których baklo nie działa oczekują po prostu zbyt wiele od tego leku.Ciężko nazwać ten stan tylko poprawą nastroju, ale jeśli chodzi o baklofen solo, to ja nic na ten temat nie wiem, ale wystarczy poczytać ten wątek, by się dowiedzieć, że to nie zwykła poprawa nastroju.27 stycznia 2025Saguaro99 pisze: Należy pamiętać, że baklofen to lek na zmniejszenie napięcia mięśniowego, a poprawa nastroju nie jest jego głównym celem w leczeniu tylko efektem ubocznym, jeśli można to tak nazwać.
Może to dlatego, że wcześniej żarłem dość dużo fenibutu który biję na głowę baklo i pregę. Tak czy siak porównywanie tego do ketonów, fety, koksu czy jakichkolwiek twardych dragów to jakaś pomyłka. Nawet lajtowe dla wszystkich 2-mmc, wali mnie w łeb jak młot, podczas gdy prega + baklo jedynie smyra piórkiem po uchu i jest fajnym dodatkiem do codziennych czynności :)
Ja mam tylko pisk-szum w głowie, ale na drugi dzień po imprezie z baklo i trwa to kilka dni. Skoro masz takie objawy, to może lepiej odstaw.
ja obecnie biore 30 mg, wejscie na ta dawke zajelo mi 4 miesiace i moge powiedziec ze dziala tyle ze rowniez powoduje u mnie po paru godzinach potezna sennosc taka ze musze pic albo hektolitry red bulla albo brac male dawki medikinetu zeby nie spac 16h na dobe. nie wiem jak ten orginalny lekarz ktory to wymyslil mogl walic 270mg dzien w dzien. mam tez wrazenie ze mnie to odmozdza i zastanawiam sie nad potencjalnymi skutkami ubocznymi tej terapii, byc moze lepiej wrocic do bozi i AA xd ale to ze jest to jedyna forma terapii w polsce i cale jej podejscie do np uzywania antydepresantow mnie zniecheca i w sumie nigdy nie mam tak silnych glodow jak na tych spotkaniach jak slucham np ze ziomek nie pil 10 lat i uwaza ze zmarnowal zupelnie ten czas bylo do dupy i po spotkaniu idzie sie nachlac.
Miesiąc temu skonczył mi sie fenek i tak wrzucam sobie baklo 50-50-50 czasami więcej jak mam ochote 2-3 dni pod rząd 2-3 dni przerwa i jest fajnie ale jednak tak jakby czegoś brakowało czegoś co ma fenek.
Po baklo nie moge dojść czasami jakbym czucia w pale nie miał choć stoi twardo a po fenku jednak jest czucie w pale i jest przyjemniej.
Senność czasami łapie z dupy taka że na stojąco można usnąć, za kierownicą a nawet podczas stosunku.
No i tak chodząc z zrelaksowanymi mięsniami trzeba uważać zeby sobie kuku nie zrobić krzywo staniesz krzywo coś podniesiesz i potem boli.
Jako iż od podstawówki mam jakieś fobie i lęki nie wyobrażam sobie egzystować bez wyżej wymienionych substancji - naprawde w wielu rzeczach i sytuacjach mi pomogły do których bez nich nawet by pewnie nie doszło i dalej bym siedział zamknięty w czterech scianach sam i chlał tego posta też bym nie napisał.
Aczkolwiek nie "leczą" mnie całkowicie, ostatnio ładnie najedzony poszedłem do urzędu i choć czułem się jak boss to podczas rozmowy z sympatyczną babeczką złapało mnie duchota telepawka panika dramat.
I jak już idziecie na jakąs imprezke i będziecie pić róbcie to pomału i jak najmniej, ja jako cichy chłopak który prawie się nie odzywa nagle robie się max społeczny królem parkietu i tak dalej kilka razy ładnie naodpierdalałem na nieświadomce - wedle relacji świadków byłem naćpany jakimś pyłem jak meserszmit co też oczywiście sprawdziłem testami i nie, nie byłem.
Także wszystko fajnie ale z głową pozdro
Może faktycznie jeszcze trzeba bardziej dostosować dawkowanie, ale już po dwóch dniach testów tej substancji, zauważam mega duży potencjał w tym obszarze i zamierzam go w pełni wykorzystać, tym bardziej że wleciało mi tego 2 gramy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pippismoking.jpg)
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sorgorzow.jpg)
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka
W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-04-14_20-26-59.png)
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"
UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pszelef.jpg)
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób
Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).