Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 317 / 0
lub też efekt wywołania skręta, tj. Precipitated withdrawal.

Zakończmy offtopic o buprenorfinie - od tego jest wątek jej poświęcony, tutaj jest miejsce na dyskusje o morfinie. Dalsze offtopy będą "nagradzane" ostrzeżeniami.

Aktualizacja 03/08/2018 04:42

Posty nt. obecności czy też nie oraz wszelkie dywagacje nt. buprenorfiny odbiegające od oryginalnego pytania (czyli miksu z morfiną jak dobrze pamiętam) zostały przeniesione do wątku ogólnego buprenorfiny. Tam też te rozmowy kontynuujcie.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 19 / 0
To jest ten moment - pierwszy raz z majką. Ile wziąć na pierwszy raz, kiedy tolerka na kodę wynosi jakieś 700-850 mg? Jakie strzykawki i igły kupić?
  • 2372 / 315 / 0
@up majkę jaką masz ? MST, ampułki ? Pewnie tabsy ale i tak nie pukałbym więcej niż 20-40mg na pierwszy raz. Zacznij od mniejszych i sobie dorzucisz w razie czego. Pompki to w zależności od dawki. Przy 20-40mg to spokojnie się zmieścisz w 2ml - one najlepsze, poręczne itp. Przy większych ilościach mogą być już za małe to wtedy 5ml. Igły to też zależy jakie masz okablowanie ale 0.45x13 lub x16 powinny Ci w zupełności styknąć.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 657 / 93 / 0
jednak sugerowałbym pompke piątke, jak zrobi w dwoch centach, połowa (powiedzmy, ale sporo) zostanie na filtrze, w czym dwójki sa poręczniejsze? długość tłoka ta sama, w rece leży bez różnicy
edit: ale żeby nie było, nie mówię, że ma to w 5 centach robić, ale 2 to mało na mst
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5133 / 891 / 0
To zależy czy chcesz się upierdolić , czy nie.
Na początek zawsze lepiej mniej, niż więcej. Zawsze można poprawić, zabrać już nie za bardzo.
Zacznij 20 , ale będzie pewnie mało. Tak żeby funkcjonować. Jeszcze jak z MSTka będziesz przerabiał to straty są.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 218 / 51 / 0
W sumie jw, myślę że po 20 będziesz niedogrzany, ale lepiej potem drugi raz się kłuć niż przedawkować waląc 50 czy więcej na raz. Z limitowanego doświadczenia myślę że wygodniej będzie mimo wszystko w piątce to robić, no i najlepiej jak dostaniesz te osławione z gumowym tłokiem, ale pewnie i tak się skończy na polfie, heh. Miłej zabawy
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
  • 171 / 10 / 0
Czy ktoś tutaj podawał sobie roztwór z MST dożylnie wbijając się w żyłę w dłoni? Tylko raz robiłam próbny zastrzyk w dłoń z soli fizjologicznej, i niestety żyłka mi pękła (zrobił się bąbel) - czy jeśli ten byłby zastrzyk zrobiony z roztworu z MST to mógłby być problem? No bo chyba jak wyleci pod skórę to może się zrobić syf, jakaś infekcja itp? Czy może się mylę i jak żyła pęknie to i tak cała morfiny zawartość dawno poleci z prądem, a pod skórę wyleje się tylko krew?
  • 1360 / 179 / 0
Czy walniesz w zyle dloni, szyi czy nogi nie ma to większego znaczenia nawet jak pojdzie podskórnie. Wazne żeby pamietac żeby nie podawac niczego przerabianego z tabletek domięśniowo. Chyba, ze ma się do tego odpowiednie filtry i wie jak to zrobić.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 657 / 93 / 0
@neckjeh to, że zrobił sie bąbel, to niekoniecznie znaczy, że żyła pękła, mogłas tą żyłę przebić, albo z niej wypaść, na dłoni żyłki są cienkie, łatwo wyskoczyć. i tak, gdyby to był roztwór z mst, mogłyby byc kłopoty, typu ropień
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5133 / 891 / 0
Ja tylko podawane mialem w dlonie. Niestety, na rekach mam niewidoczne zyly, bo pielegniarki mi spapraly zyly podczas pobierania krwi na przestrzeni lat. Kurwa, ze tez takie kaleki pracuja w sluzbie zdrowia. Sam byl lepiej pobral sobie krew.

Generalnie babel sie zrobic moze nawet jak podasz prawidlowo. Samo operowanie igla w zyle sprawia ze puchnie w tym miejscu. W dodatku rece sa delikatniejsze i szybciej jest odpowiedz organizmu.
Podawanie nie jest takie latwe. Do zyl na dloniach kup sobie "mniejsze" igly.

Staze stosujesz?? Popracuj reka - pozaciskaj palce i poluzuj. Wbijasz, puszczasz staze - krew w kontrolce - mozesz wpuszczac.

Tak mi to robil ktos doswiadczony @hexe i robil to dobrze.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.