Edit:
1.Mniej szkodzi niż thioco?
2. Można wziąć przy tym przeciwhistamine?
@dgnted jakie "mocniejsze" opioidy masz na myśli? Bo dla przykładu wpierdalanie oksykodonu paradoksalnie nie zwieksza tolerancji na samą kode. Ja nawet zauwazylem swego rodzaju spadek przy długim ciągu na oxy. Wracając z braku laku na kode potrafiło mnie dobrze poklepać 300-450mg, dosc porownywalnie z 40mg-60mg oxy (osobiste odczucia; also moja tolerka na oxy 200-300mg oral)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.