Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 56 / 1 / 0
Czy jeśli brałem za 1 razem 150mg ale nie 10 tabletek na raz,tylko w ciągu 20 minut (To Cos zmienia?) i podziałało bardzo leciutko albo nawet wcale Tylko odczuwałem Placebo to mozna brac 300 mg teraz? Mowa o thio
  • 407 / 40 / 0
Moze jeszcze nie zadzialac jak powinno
  • 95 / 5 / 0
Witam, wczoraj zarzuciłem 150mg kodeiny (1 op thiocodinu), ostatnie spotkanie z kodeiną miałem jakoś pół roku temu, od czasu do czasu biorę benzodiazepiny oraz palę syntetyczne kanna. Do tego od paru miesięcy zażywam Mirtor 15 (Mirtazapina) oraz Nexpram (Escitalopram). Poczułem działanie kodeiny lecz to nie było to, faza była lekka lecz w miarę przyjemna ale oczekiwałem więcej. Czy owe leki mogłe spłycić fazę, czy to wina tak długiej przerwy od kody? Pozdrawiam :D
  • 188 / 61 / 0
U mnie to wyglądało tak, że zaczynając wrzucałem po 75 mg przez trzy wieczory, 2 dni przerwy, wtedy 150 mg mnie tak pięknie zrobiło, że pokochałem ten stan bezwarunkowo.
  • 384 / 39 / 0
Srodki pobudzajace i alkohol dzien wczesniej dobrze dzialaja na kode
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 4 / 0
Czy ktoś tu obniżał prolaktynę lekami i walił kodeinę równocześnie? Założyłam osobny temat, ale odzewu zero, więc pytam tutaj bo mi zależy wiedzieć jak mocny wpływ ma ta kodeina na ten konkretny hormon i czy może zahamować działanie leków na prl. Dawki kody ~300mg.
  • 416 / 58 / 0
No i biorac mocniejsze opioidy tak teraz na mnie nie dziala 300 mg kody. Ile zacząć brać żeby znowu zadzialala? 450?
  • 2877 / 266 / 0
zmiksuj z prometazyną
  • 195 / 35 / 0
Co myślicie o Neoazarinie (10mg kody i 316 mg tymianku)?
Edit:
1.Mniej szkodzi niż thioco?
2. Można wziąć przy tym przeciwhistamine?
  • 773 / 105 / 0
Jeśli chodzi o Neoazarine to z opowiadań, moze mocno mdlić ze względu na ekstrakt tymianku zawarty w tabletach. Nie jest powiedziane, ze na 100% tak będzie ale sensacje ze strony układu pokarmowego też mogą potencjalnie wystąpić. Ja osobiście z powodu niskiej zawartości kodeiny nie bawiłbym sie w to. Sulfogwajakol przy okazjonalnym wrzucaniu nie zrobi Ci krzywdy. Nie chce komus szkody zrobic tym co teraz napisze, ale szczerze mowiac to nawet i przy regularnym i czestym podjadaniu thio jeśli masz silny organizm to nic sie nie dzieje.

@dgnted jakie "mocniejsze" opioidy masz na myśli? Bo dla przykładu wpierdalanie oksykodonu paradoksalnie nie zwieksza tolerancji na samą kode. Ja nawet zauwazylem swego rodzaju spadek przy długim ciągu na oxy. Wracając z braku laku na kode potrafiło mnie dobrze poklepać 300-450mg, dosc porownywalnie z 40mg-60mg oxy (osobiste odczucia; also moja tolerka na oxy 200-300mg oral)
Zablokowany
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.