Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 236 / 1 / 0
Witam!
Podawał ktoś z was sobie pseudoefedryne dożylnie?
Jak dawkować?
Pozdrawiam!
  • 2878 / 21 / 0
A w jakim celu, jeśli mogę spytać?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1345 / 6 / 0
A tak dla jaj. Ja podawałem, na ciśnieniu, bo nie mogłem się doczekać na kota. :nuts:
Skąd mam wiedzieć, jaką masz tolerancję? Ogólnie to bez sensu. Ludzie, pefka to prekursor, nie nadaje się do ćpania.

Ile razy będę jeszcze tłumaczyć w tym temacie?
Zrób se kota lub upierz galota.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 11 / / 0
A efedryna? Ktoś z forumowiczów podawał ją dożylnie?
Outstanding!
  • 1 / / 0
Nigdy nie brałem efedryny żeby się naćpać ale zdarzyło mi się być po niej naćpany jak chorowałem na zatoki.Wtedy byłem bardziej podatny na działanie takich środków po tym jak zarzuciłem bufedron w humpie czy tam asie (takie dopalaczyki) i mnie nieźle poschizowało,nie wiedziałem wtedy co biorę ale nie o tym temat.

Tak czy siak wtedy już po wzięciu 60mg czyli 1 tabletki serce mi nak*rwiało jak pojebane.Nie polecam,może dla tego że ja w ogóle nie lubię stymulantów(po tej historii z bufedronem,na tym dopalaczyku tekst "nie do spożycia przez ludzi" powinno się brać na serio,zresztą jak przy wszystkich stymulantach z RC po delegalizacji mefedronu,nie bierzcie tego,jakieś zastępcze gówna które mają zastąpić niezastąpione,nieprzyjemne w działaniu i konsekwencjach tym bardziej) nafukać się i nie móc usiedzieć na miejscu to dla mnie nie rozrywka.

Ale do rzeczy,miałem jakiś preparat na zatoki który zawierał efkę i jeszcze coś uspokajającego,no i wziąłem go trochę za dużo i efektem było nie to co tradycyjnie się odczuwa po efce tylko zero stymulacji za to ciarki i zajebiste CEVy,jak byś śnił,tak czy siak stan nie przypadł mi do gustu,poty i zmulenie.
A co do tego co ktoś pisał - efedryna do nauki - raczej do noszenia pustaków,jak się tego najesz to nie usiedzisz na dupie.Jak chcesz się pouczyć to wypij kawkę i ściągnij chmurę ;) kofeina to jedyny stymulant na chwilę obecną który lubię i ruszam.

Dodano akapity -- 909
Uwaga! Użytkownik e444674 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Da się uzyskać efedryne z pseudoefedryny? Mam Neoafrin :-)
  • 6172 / 434 / 12
Ponoć metylokatynon jak się rozkłada, to do racematu efedryny i pseudoefedryny. Możnaby zatem z czystej pseudoefedryny przeprowadzić tą reakcję, a następnie poczekać, aż metkat się rozłoży, ale to IMO droga na około.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 519 / 2 / 0
Kiedyś zadałem takie samo pytanie na h, ale nie potrafię go zlokalizować, niemniej jednak odpowiedź wyglądała mniej więcej tak:
Gotować pseudoefedrynę w hcl by otrzymać racemat trzeba(składnia inna była)
  • 869 / 15 / 0
wiem, że pseudoefedryna to dla wielu gówno a już przyjmowanie jej z jakichś sudafedów jest totalnym dnem, ale ja ją lubię :D

biorę 6 tabsów sudafedu, czyli 360 mg pseudoefedryny, aspirynkę 500 mg i popijam 250 ml energetykiem. daje mi zajebisty napęd, nie odczuwam głodu totalnie, a po +/- 30 minutach, czuję fajną euforię i chęć działania. ^^ :)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 1934 / 108 / 0
dla mnie pseudoefka jest dobra, ale mi glownie zalezy na pobudzeniu i checi do cwiczen nie na "cpunskich fazach" ze tak to nazwe ;)

120-240mg pseudoefki mocna kawa ze 3-4 lyzek = na poczatku euforia, lepsze samopoczucie, chec do dzialania, wesolosc, otwartosc, na silce ogien, terminator swietny nastroj , sama przyjemnosc z cwiczenia, po silc swietny nastroj sie znacznie poteguje, usmiech na japie i chec zeby isc, ciagle isc w strone slonca :) lekkosc na bani swiezosc i nie czuc zmeczenia i chec zeby jeszcze cos zrobic ma sie straszny niedosyt cwiczenia, najlepiej dodac jeszcze gliceryny aptecznej 20ml z 1l wody wymieszac i popijac przez godzinke a na koniec dozucic p.efke i kawe, to taki miksik ktory mozna strzelic przed treningiem z latwo dostepnych srodkow ktory zmieni nas na pewien czas w niezniszczalnego :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.