essen pisze:Zalek - potwierdzam, combo 4fmph + gbl działało bardzo fajnie. Szkoda że zostało samo 4fmph.
Zalek33 pisze:Lubie mixowac fenidaty z gbl
wkurwionygnoj pisze:Pytanko, można rozrobić w glikolu, albo w wódce?
LekAJ pisze:A jak wy , marek i faust oceniacie czas z 4-fmph?.
Marek , upadek? Co , jakies depresanty?.
Ja bardzo chwale tą substancje.
Leciałem dość długo na amfetaminie (nie PEA+sele), do tego SSRI i weekendowo (imprezowo) GBL. Parę/naście przygód z innymi dragami, no i tak jak wspominałem, inne osobiste kwestie. Teraz wszystko odstawione (SSRI), GBL nie piję, chociaż jeszcze po delegalu mi zostało, bo się zaopatrzyłem przed :-D Wracam do normalnego trybu, dieta, sport, medytacja i dbanie o wszystkie inne, ważne sprawy. Czuje, że dużo zaniedbałem, ale żadnego wpływu na to nie miało 4-F-MPH, do którego chętnie wrócę, i tylko czekam na dostawę :D
eliot pisze:Choć domyślam się że ukrywasz ćpanie przed panną
Ale co do degradacji, wiele nie powiem . Coś było o tym wcześniej w wątku.
ecikpecik22 pisze:Witam, można to stosować podczas zażywania neuroleptyku sulpiryd?
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Klopiramina -wszystko -ok
Lamilept wszystko-ok
Karbamazepina - brak praktycznie działania 4-Fluoro-MPH
Dzisiaj czysto, jutro polecę, ale zastanawiam się, czy nie wystartować na czymś innym.
Wiadomo, kreska przygotowana wieczorem na stole, rano wczesny budzik, rura i szuram.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.