Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 421 / 21 / 0
Pytanko, można rozrobić w glikolu, albo w wódce?
  • 328 / 24 / 0
essen pisze:
Zalek - potwierdzam, combo 4fmph + gbl działało bardzo fajnie. Szkoda że zostało samo 4fmph.
Zalek33 pisze:
Lubie mixowac fenidaty z gbl
Chłopacy, ten mix to był (jest) taki kocur do klubu, że wooooooo!!! Już na samym początku o tym pisałem. Tylko wtedy trzeba większe ilości jednego i drugiego ;-)
wkurwionygnoj pisze:
Pytanko, można rozrobić w glikolu, albo w wódce?
Z czystej ciekawości, w jakim celu?
LekAJ pisze:
A jak wy , marek i faust oceniacie czas z 4-fmph?.
Marek , upadek? Co , jakies depresanty?.
Ja bardzo chwale tą substancje.
Też bardzo sobie chwalę. Upadek nie ze względu na 4-F-MPH, tylko innych, osobistych. Ale w sumie nie żałuję, chociaż wiem, że zdrowia trochę straciłem. Ogólnie jak skończyło mi się 4-F-MPH (znajomi, którzy wiedzieli, że to RC i spróbowali, porównywali to do kokainy, moim zdaniem to nie miało żadnego podjazdu, chociaż ciężko mi powiedzieć, bo odkąd skończył mi się stuff, a było to dość dawno, to w ogóle nie używałem fenidatów, a tymbardziej właśnie 4-F-MPH).

Leciałem dość długo na amfetaminie (nie PEA+sele), do tego SSRI i weekendowo (imprezowo) GBL. Parę/naście przygód z innymi dragami, no i tak jak wspominałem, inne osobiste kwestie. Teraz wszystko odstawione (SSRI), GBL nie piję, chociaż jeszcze po delegalu mi zostało, bo się zaopatrzyłem przed :-D Wracam do normalnego trybu, dieta, sport, medytacja i dbanie o wszystkie inne, ważne sprawy. Czuje, że dużo zaniedbałem, ale żadnego wpływu na to nie miało 4-F-MPH, do którego chętnie wrócę, i tylko czekam na dostawę :D
eliot pisze:
Choć domyślam się że ukrywasz ćpanie przed panną
To niech jej powie, że wstydzi się zakładać gumę i idzie do kibla. I tutaj masz trzy opcje, zakładasz gumę i wciągasz MPH, druga, to samo, tyle, że na odwrót, i trzecia, dla zaawansowanych, zakładając gumę walisz nosa!!! :gun:
  • 12 / / 0
Witam, można to stosować podczas zażywania neuroleptyku sulpiryd?
  • 1817 / 109 / 0
Niech ktoś powie czy trzymał kilka gram lub więcej przez dłuższy okres czasu (6-12 miesięcy) i czy nie straciło po tym czasie na mocy albo czy nie zaczęło degradować? Bo kilka wypowiedzi w tym wątku było właśnie o tym że im to zaczęło degradować i przestało działać. Także proszę kogoś o potwierdzenie lub zaprzeczenie tym informacją bo zaczynam się troszkę bać i już sam nie wiem w końcu co o tym myśleć i czy serio tak szybko to degraduje czy jednak to są raczej opinie na wyrost albo pojedyncze przypadki spowodowane złym przechowywaniem substancji?
  • 123 / 1 / 0
Ja trzymałem maksymalnie miesiąc. Ale mam wrażenie, że jak bierzesz w ciągu, to szybko wyrabia tolerkę. Staram się nie brać częściej niż 2 dni w tygodniu, a jednak po dwóch pełnych dniach na 4fmph za tydzień działało słabiej. Kiedyś też brałem 2 tygodnie w ciągu, całkiem dużo tego leciało, a działanie wcale nie było takie mocne. Myślę, że raz na tydzień można wciągać, żeby cieszyć się efektami.
Ale co do degradacji, wiele nie powiem . Coś było o tym wcześniej w wątku.
  • 858 / 290 / 0
@up
jakie dawki bierzesz?
  • 361 / 15 / 0
no ja się powtórzę już chyba trzeci raz, że nadal cisnę na sorcie, który kupiłem w lutym i ma 100% mocy. trzymam w temp. pokojowej w szufladzie, więc jedyne co ma ta substancja zagwarantowane ze specjalnych warunków, to ciemność. używam codziennie, w dawkach ok. 5-7 mg (na oko odmierzane z końcówki noża) od dwóch miesięcy i nie mam w ogóle tolerki, działa cały czas zajebiście. wcześniej używałem okazyjnie, ale też tylko do nauki. może wam się tolerka robi przez to, że od czasu do czasu używacie większych dawek w celach rekreacyjnych albo nie jecie zbyt dużo
  • 1343 / 18 / 0
ecikpecik22 pisze:
Witam, można to stosować podczas zażywania neuroleptyku sulpiryd?
nie
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 708 / 25 / 0
Z moich doświadczeń
Klopiramina -wszystko -ok
Lamilept wszystko-ok
Karbamazepina - brak praktycznie działania 4-Fluoro-MPH
  • 123 / 1 / 0
15-30 na 3-4 godziny.
Dzisiaj czysto, jutro polecę, ale zastanawiam się, czy nie wystartować na czymś innym.
Wiadomo, kreska przygotowana wieczorem na stole, rano wczesny budzik, rura i szuram.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.