mam nostalgię to tego cholerstwa, a zaraz banują w NL i tak pomyślałem, że może ostatni raz kupię
wogle aplikacja oral albo traktowanie tego jako funkcjonalny stim jest dla mnie niezrozumiałe, kreska 100mg w nos i masz 1-2h pizdy jak po ketonach albo i lepiej
Pracowało się na tym za-je-biś-cie.
Tylko jak pisałem kilka lat temu dawkowanie tego to był koszmar. Różnica w dawkowaniu rzędu 20mg z mega skupienia włączała mega gadulca i było po robocie.
Nie było w tym tępego fizycznego pobudzenia. Raczej umysłowy kopniak do lepszego działania
No ale dziś ludzie wolą nepy i inne srepy.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.