Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 72 / 0
brefedron posiada profil serotoninergiczny, a takowy sam ze swojego doświadczenia polecam w kwestii spędzenia z osobą płci przeciwnej :old:
EDIT2: zajebista ta emota nie? %-D
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 438 / 3 / 0
flashback2 pisze:
czy brefedron moze byc przypadkiem w postaci duzych brunatnych krysztalow?
Jak najbardziej.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 240 / 4 / 0
Jak z antyhistaminami w czasie działania lub na zjeździe (o ile jest)? Jak z opio (kodeina, heroina)? Jak z jadłowstrętem i światłowstrętem? Jak z pałką? Jak z 3,4DMMC? Jak z kofeiną? Jak z paleniem (tytoń)?
Przewertowałem cały temat i jakieś wzmianki na niektóre z powyższych pytań znalazłem ale wolę jednoznaczną, konkretną odpowiedź.
  • 3449 / 122 / 8
flashback2 pisze:
czy brefedron moze byc przypadkiem w postaci duzych brunatnych krysztalow?
Jeśli faktycznie brunatne, a nie jasnobrązowe, to może ktoś bromu nie wyjebał po reakcji %-D Jak się nie zatrujesz to daj znać :)
  • 3206 / 175 / 0
Ja raz dostałem brefedron gdzie jeszcze takie poreakcyjne brązowe gówno pływało po rozpuszczeniu %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 122 / 8
Kurwa, coraz lepiej %-D A ludzie mają przecież nawet pomysły, żeby to IV dawać....
  • 3206 / 175 / 0
Lepiej? To jedynie pokrótce opis, bo to co dostałem było kolorowe %-D opisywałem wcześniej w wątku.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 3 / 0
Ahanai pisze:
Jak z antyhistaminami w czasie działania lub na zjeździe (o ile jest)? Jak z opio (kodeina, heroina)? Jak z jadłowstrętem i światłowstrętem? Jak z pałką? Jak z 3,4DMMC? Jak z kofeiną? Jak z paleniem (tytoń)?
Przewertowałem cały temat i jakieś wzmianki na niektóre z powyższych pytań znalazłem ale wolę jednoznaczną, konkretną odpowiedź.
Więęęęc... :scared:

Antyhistaminy - nie wiem.
Opio - zaśniesz na stojąco. Bref nie stymuluje właściwie w ogóle.
Jadło, światło - jadłowstręt, dużo powiedziane, jeść się nie chce. Światłowstręt, wręcz przeciwnie, światło jest piękne.
Pałka - da radę, ale bez rewelacji.
3,4dmmc - zależy jaki sort i po co?
Kofeina - :)
Tytoń - oczywiście, jak prawie zawsze jest ok.

@Czesław też takiego brefa miałem, ten sort jest na początku biały. Po ok. 3 dniach brunatnieje, ale czemu, nie mam pojęcia. Światło?
Przypomina to trochę banana. Banan świeży jest taki żółty i biały, po czym wraz z degradacją staje się bagnisty i brązowieje, a wraz z brązowieniem staje się wodnisty. Coś z niego wypływa %-D
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 869 / 15 / 0
kurczę, na parunastodniowym odwyku straaasznie mi brakuje brefedronu. Tego nieogaru, a potem szczęęęęęściaaaaaaa i lekkiej głupawki :heart: uwielbiam to. Jednak żeby działał tak zajebiście, trzeba długie przerwy robić, w moim przypadku nawet tydzień to za mało. :-/
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 1521 / 72 / 0
Dwa tygodnie to optymalny czas między pojedynczymi zażyciami serotoninergicznych BK. Spróbuj 5-htp, jest prekursorem serotoniny, więc przyspiesza odnowienie jej zapasów.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.