Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2873 / 298 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: jsc »
Analoganalogu pisze:
...
Co najpierw, jaka przerwa i jakie drogi podania?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 720 / 12 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: PuTTy »
Analoganalogu pisze:
300mg mdai(dobry sort) jebnijcie z 200mg 4-fma :d cud
To mi się kurwa podoba, porządny chłop porządne dawki. %-D
Ja myśle ze zarzucic MDAI oralnie+ po 30 minutach setke fma oral + po 10 minutach sniff fma. Albo mdai oral + 200mg 4fma sniff po 30 minutach---> tylko bez płaczu o nos pusikety %-D
  • 1817 / 106 / 0
A czy do mixu MDAI+4fma nie można by dorzucić jeszcze szczyptę jakiegoś stymulanta, bo jednak chyba za dużo w tym wszystkim serotoniny a za mało dopamina.
Jak myślicie, co by się najlepiej do tego nadawało?
  • 2873 / 298 / 0
Szczypta ipha?

Na podkładzie z piwa.
Ja wczoraj zarzuciłem około 200mg 3-CMC, po 10 minutach dorzuciłem resztę 120mg, wszystko oral rozpuszczone w wodzie.
Brałem tylko dwa razy w życiu metafedron, i ogólnie dawno nie jadłem nic i chodziła za mną chęć usmażenia mojego mózgu.
Te uczucie wylewu w mózgu bardzo miłe, ale nie wyobrażam sobie walić to w ciągach. Raz na rok można sobie zafundować ale dużo uboków, uczucie zimna, szczena lata itp.
Po jakiś 2-3 godzinach dorzuciłem sniffem szczypte 4-FMA, odczułem je. Na pewno ciśnienie wysokie w chuj, po drugiej dosypce sniffem czwórki po jakieś godzinie przez chwilę nawet piszczało mi w uszach, nadmierna potliwość, ciągłe lanie, libido wystrzelone w kosmos.

Ja swoje dwie szypty tego 4-FMA sniffniętego za nie wiem, max 50mg więc jakby ktoś przedobrzył to mogłoby się to źle skończyć, ale małe ilości obydwu substancji można mieszać, tylko po co?

Za jakiś czas spróbuje jak wy piszecie mdai+czwórka
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 56 / / 0
Ktoś ma pomysł jaki mix mógłby imitować 4-4 dmara ? Ogromna euforia + empatia bez zamulenia i kołderkowego nastroju który zawsze mnie lapie po MDMA i podobnych
  • 106 / 12 / 0
  • 1329 / 58 / 0
koda jest dosyć subtelna, na meth pewnie nie czułbyś zbyt mocno jej działania. Lepiej poczekaj do zejścia stima i wtedy wrzuć kodeinę.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 385 / 22 / 0
Ja uwielbiam mix alprazolam + alko.Teraz niestety bardzo rzadko go stosuje ze względu na antydepresanty.

Dzisiaj jestem na mixie o takim:

8:00 wenlafaksyna 300mg

9:00 Słaba kawa

13:00 Clonazepam 4 mg

15:15 alprazolam 4mg
15:30 wyjazd do miasta w celu zakupienia Thiocodinu.Trzy apteki 900mg kody zdobyte.

17:25 50 hydroksyzyny

17:35 zjadłem całego grejpfruta

18:00 pobudziłem żołądek letnią wodą.

18:05 zarzuciłem 30 tabletek Thiocodinu rozbitego na pył,zalanego odrobiną zimnej wody.Popiłem coca-colą.

18:30 zjadłem serek jagodowy żeby troszkę wątróbke podreperować po tych tabsach.

Czuję się dobrze,ogarnia mnie ciepło na całym ciele,jestem totalnie wyluzowany,oczy mi się lekko przymykają,ręce przestały się pocić,chyba odnotuje to w kalendarzu(joke) bo przy mojej nerwicy zawsze mam mokre łapska.
Czuję jasność umysłu mam na wszystko ochotę,pięknie mi się wciąga tabake,jestem totalnie znieczulony nic nie boli,nic mnie nie martwi.Mam ochotę pośmigać autem,zagrać na maszynach ale jednak coś mi podpowiada,że to zły pomysł i pozostanę przy FIFIE 16 na PS4 ze znajomymi.

Ogólnie jest super,to moja czwarta przygoda z kodeiną i nie wiem czy to tak działa czy sobie po prostu wkręcam.Robię dzisiaj nockę na PS4 i mam zamiar jeszcze dorzucić co nie co benzo tylko mam dylemat jakie zolpic,relanium,broma,clona czy alpre a może lorafen. Pozdro dla wszystkich.Peace:)A od jutra przerwa do kolejnego weekendu.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 992 / 49 / 0
tramal+feta do tego chce dodac troche luminalu z braku benzo ma to jakis sens? i czy sie nieprzekrece?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 385 / 22 / 0
8:00 wenla 300mg
13:00 4mg alpra
15:25 DXM 225
17:00 trochę soku z grejpfa
17:45 kodeina 300mg trochę za szybko(teraz doszedłem do wniosku,dex rozkręcił się na maxa po 15 minutach od zaaplikowania kody).
17:50 25mg prometazyny
18:15 Jogobellaaaaaa
19:40 alpra 4 mg
20:10 Clon 6mg
21:50 DXM 225mg prometazyna 25mg
22:35 Relanium 40mg
00:45 kodeina 450mg
4:30 Clon 8mg hydroksyzyna 50mg
6:30 alpra 8mg wenlafaksyna 300mg
9:00 Moster 500ml
12:45 alpra 4mg Clon 6mg
17:00 miasneryna 90mg

Faza nie do opisania cud,miód i orzeszki.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.