Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
28 lutego 2021Blu pisze: Już jesteś po najgorszym. Samo uczucie zimna u mnie utrzymywało się jakieś 7-10 dni. Pomagały na to gorące kąpiele i picie dużej ilości ciepłych płynów (zupa, herbata, kakao).
28 lutego 2021Blu pisze: Już jesteś po najgorszym. Samo uczucie zimna u mnie utrzymywało się jakieś 7-10 dni. Pomagały na to gorące kąpiele i picie dużej ilości ciepłych płynów (zupa, herbata, kakao).
28 lutego 20213ldritch pisze: @xantiago a jak się miewa ta laska, której chciałeś zrobić na złość wpierdalając się w kodeinę :D
Co do skrętu jestem na 8 dniu jest o 20% lepiej ale nadal w pizdu zimno tyle, ze powoli ustaje biegunka i zaczynam więcej jedzenia zaoszczędzac bo nie zwracam w postaci biegunki, będę tu zdawał relacje na bieżąco, może kogoś ciekawić na moim przykładzie ile i jakie objawy po jak długim ciągu występowały się chociaż ktoś pocieszy.
EDIT: jednak sraka nadal jest właśnie sprawdziłem
Piszesz że sraka i zimno, a mnie interesuje jak sypiasz, ile godzin na dobę udaje Ci się przespać. Pytam gdyż ja na głowach ze spaniem to miałem straszny problem, jak spałem 3-4 godziny to był sukces.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
07 kwietnia 2009jacok pisze: Mam pytanie zupełnie teoretyczne - jak często gęsto trzeba grzać, żeby dorobić się skręta? Czy nie napierdalanie w ciągach będzie gwarancją sukcesu?
Czy jest niebezpieczeństwo, że nawet jak się grzeje tylko w weekendy (chodzi mi o częstotliwość), to po pewnym czasie obudzę się rano w poniedziałek na skręcie? Albo w systemie 2 dni h, 4 dni przerwy? 3 na 4? 3 na 3? ...
Krótko mówiąc - na jak wiele sobie można pozwolić, aby to wciąż była zabawa, a nie kwestia "przetrwania"? (uzależnienie psychiczne pomijajmy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.