Zablokowany
  • 45 / / 0
hardstylers D - dzięki to mi pomorze w doborze weekendowego zapomnienia:D

Piguły Myszki Miki - coś o nich słyszałam jakiś miesiąc temu od kumpla z Krakowa i gadał że są dobre ale jak wiadomo nie każdy zrzut musi być taki sam...
Viva La feta, Viva La Glass, Viva Tableta, Viva La Kwas.
Odpal Łape Podaj W Obieg, Poczuj Ciężar Swoich Powiek.
feta Jest Bogiem Zioło Nałogiem, Życie Zabawa A Sex Podstawa.
feta Miłością, Kapa Marzeniem, Noc Tajemnicą A zwała Cierpieniem.

LaJsTa PaRaDiSe
_-^-_
PiRaMiDa TaNy TaNy NoS SkApAnY
KóŁkO MaNiA FaJnA BaNiA
TaK SiĘ BaWi CiChA SaLa !!! oLeEE... :P
  • 193 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
ahael pisze:
@ maniak17
to może nie ćpaj już wiecej, skoro nie sprawa ci to juz radości, to po chuj sie truć, tracić kase ;]
Gdyby mi nie sprawiało przyjemności to bym ich nie jadł, ale jednak zrobie sobie od nich małą przerwe,
szczególnie że nie ma teraz nic interesującego.
Ale jest jeszcze tyle innych rzeczy...
Błędne koło.
  • 45 / / 0
Słyszał ktoś o zielonych smilach wczorajszy zrzut na śląsku jakaś zaś nowość prosze napiszcie czy ktoś coś wie bo się załamie po tych ostatnich sercach mam dosyć:/

LaJsTa PaRaDiSe
_-^-_
KóŁkO MaNiA FaJnA BaNiA
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Na dolnym białe były o.k.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 45 / / 0
Ja aktualnie dziś wzięłam 2 te zieloniutkie smile na tester bratu więc jak wróci z dworu będę wiedziała co i jak i dam znać mój dil gada że kolegę po 2 powymiatało:P więc czekam na efekty:D i dam znać:)) wiem że pochodzenia tych piguł jest Kraków:P
Ostatnio zmieniony 04 października 2007 przez })i({...AGuS!A..._-^-_, łącznie zmieniany 1 raz.

LaJsTa PaRaDiSe
_-^-_
KóŁkO MaNiA FaJnA BaNiA
  • 45 / / 0
godzina 7.50 za rzuciłam te 2 smile zielone co wczoraj pochytałam bratu i muszę przyznać że dawno takiej bani nie miałam olaboga jo nie wiem co się dzieje oczy zajebane w cholerę :o i mam taką energie że nie wiem co mam robić :o) one zaczły włazić tak po30-40 minutach dopiero a piguła się durś nasila :o moja ocena 4/5 ale sa napradę super hmm jak do mnie za silno bania pomocy :o
Ostatnio zmieniony 05 października 2007 przez })i({...AGuS!A..._-^-_, łącznie zmieniany 1 raz.

LaJsTa PaRaDiSe
_-^-_
KóŁkO MaNiA FaJnA BaNiA
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Stoned_MichaL »
rzuciłam te 2 smile zielone
ocena 4/5 ale sa napradę super hmm jak do mnie za silno bania pomocy :o
fuck potwierdzam naprawde mordercze opony ja zjadłem 2.5 a sa to pierwsze pigułki jakie jadłem w polsce od kwietnia do tego czasu mieszkałem w amsterdamie jednak musze powiedziec ze klasyczne jak na polskie to cool. :cool:
Ostatnio zmieniony 05 października 2007 przez Stoned_MichaL, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Stoned_MichaL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
[quote="})i({...AGuS!A..._-^-_"]
godzina 7.50 za rzuciłam te 2 smile zielone co wczoraj pochytałam bratu i muszę przyznać że dawno takiej bani nie miałam olaboga jo nie wiem co się dzieje oczy zajebane w cholerę ]

raczej bym powiedział, za dużo juz mnie poryło, albo bozia nie dała tyle rozumu co innym? boli prawda?
prawda zawsze boli
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 59 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlimax80 »
[quote="})i({...AGuS!A..._-^-_"]
moja ocena 4/5 ale sa napradę super hmm jak do mnie za silno bania pomocy ]

Agusia dziekuje za info... wlasnie mialem o nie zapytac..... A ktos cos wie o jakis krzyzach co teraz na slasku, ale nie wiem jakiego koloru i wogole... ???
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
Qlimax80 pisze:
})i({...AGuS!A..._-^-_ pisze:
moja ocena 4/5 ale sa napradę super hmm jak do mnie za silno bania pomocy ]

Agusia dziekuje za info... wlasnie mialem o nie zapytac..... A ktos cos wie o jakis krzyzach co teraz na slasku, ale nie wiem jakiego koloru i wogole... ???
to sie dowiedz i napisz jak było
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.