Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 197 / 0
opetany, co do psychoz to chodziło mi o to, że miałeś niechęć/lęk przed ludźmi, a to była już malutka psychoza.
opetany pisze:
No panowie, chyba żem przeorał jednak, ni chuja nadal nie mogę usnąć, a to już czwarta nocka by była jak dziś nie usnę, oczy jak pięciozłotówki, chód robota bo siły ni ma, i co tu począć? Mija prawie 22h od ostatniej dorzutki, kurwa wódą to zapije. Ktoś wie w jakich proporcjach ten sampel dawali?
Wódka daje radę.
Nie radzilbym zapijac to alkoholem, mozesz sie wpedzic w gorszy stan. Tak jak kolega powyzej pisze: idz do apteki bo benzo zebrac, moze ktos ci da.

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/post1419993. ... z2cSrQ3OMD
Ja jak nie miałem nic innego to zapijałem deso i było git, ale trzeba było pić do odcięcia i obudzić się na następny dzień jak deso puściło :P Oczywiście dużo lepszym rozwiązaniem są benzo lub GBL oraz urosept.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 471 / 2 / 0
Nie no panowie szanujmy się.. mija 3 dzień od zajebania ostatni raz, budzę się rano, a tu gały nadal jak u maradony, co jest kurwa? ile po tym gównie oczy jak u kobry się utrzymują, muszę rano unikać wzroku domowników.

Wczoraj jakoś bez wspomagaczy dałem radę, ale musiałem powieki palcami przytrzymywać bo mi się oczy otwierały, i się przebudziłem o 3 i już zasnąć nie mogłem. Elektrolity chyba do zera wypłukałem bo siły nie mam wcale a wcale, wczoraj jak wynosiłem pudełka z domu na śmietnik to sądziedzi musieli mieć niezłą polewkę..

kurwa, spustoszenie to gówno sieje jak nic innego, stymulantów na najbliższy rok mam dosyć.
  • 3363 / 355 / 0
Nie tylko sasiedzi maja ta polewke...

Jak nie masz benzo to pozostaje ci nic innego jak przeczekac chujowa sytuacje. Jak masz magnez, potas i wapn to uzupelniaj, woda z sola to mus, i jak Tyler radzi zalatw sobie Urosept, dobrze zbija zjazdy/dzialanie NDRI. Wepchnij w siebie troche jedzenia, bedzie dobrze.
  • 1472 / 197 / 0
2-DPMP może trzymać nawet tydzień jeśli zaaplikowałeś go dość sporo :P I to właśnie tak jest - myślisz, że już nie działa, a tu nagle jebs rebound i znowu faza.

Nie martw się, masz dość lajtową sytuację, byli tutaj już tacy co walili dawki tego po 80 mg CZYSTEGO sortu i mieli przez tydzień psychozę, która zniszczyła im życie lub wysłała ich na specjalny oddział w szpitalu :P

Efekt "stymulantów mam dosyć" po 2-DPMP też jest typowy. Myślałem, że już w życiu nie będę się w to bawił, ale jak mi przeszło to się odmieniło i wróciłem do normalnych stimów, które nie robią takiego kuku :D
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 471 / 2 / 0
Nie no, nie uskarżam się, najgorsze mam już chyba za sobą, przynajmniej mentalnie tego bardzo nie przeżyłem, mówię o psychozach, które nie wystąpiły, poza tą mini opisywaną na poprzedniej stronie, wczoraj jak nie mogłem usnąć już się robiło nieciekawie wizualnie (mam jeszcze HPPD) i audialnie, ale się nie dałem ponieść.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2013 przez novumdragum, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 595 / 58 / 0
Posiadam sort opisywany tutaj, ale nie zauważyłem drugiej substancji w proszku, który otrzymałem. Jedynie małe grudki, które po rozgnieceniu dają jednolity biały proch. Wydaje mi sie, że jest on zwyczajnie słabszy, a nie chrzczony. Potwierdza to zapach inny niż ten opisywany tutaj, mój sort kurwi skarpetami, albo spaloną płytką elektroniczną. Szczerze wątpię, by vendor był tak dobry, żeby specjalnie osłabiał towar żeby ludzie sie nie potruli. Zresztą jak widać wyżej i tak nic to nie daje...
  • 471 / 2 / 0
No to jeśli to nie było niczym chrzczone, to mam szczęście, że chociaż słabszy sort... kurwa, człowiek to głupi jest. Ile oni w samplach dają? To powie mi ile przyjąłem... nie chcę wiedzieć. No ale ważne, że wracam do siebie. Zaopatrzyłem się w urosept, dawkować wg zaleceń na opakowaniu?
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2013 przez novumdragum, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 1472 / 197 / 0
Nie, urosept musisz zjeść minimum cały blister naraz, najlepiej w trakcie / po jedzeniu.
  • 438 / 6 / 0
Równie dobrze możesz wpierdolić korzeń pietruszki , a tak naprawde są skuteczniejsze diuretyki i wcale nie szkodliwe
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 1472 / 197 / 0
Działanie diuretyczne to jedno, chodzi o aktywatory transporterów monoamin, takie jak apigenina czy luteolina zawarte w korzeniu pietruszki i rumianku. Podczas gdy NDRI łączą się z transporterami wychwytu zwrotnego monoamin i blokują je, luteolina i apigenina potrafią przebić NDRI (przynajmniej czasowo) i ruszyć transportery dalej, co wyłącza działanie 2-DPMP.

Dorzutka uroseptu powinna następować co ok. 2 godziny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.