opetany pisze:No panowie, chyba żem przeorał jednak, ni chuja nadal nie mogę usnąć, a to już czwarta nocka by była jak dziś nie usnę, oczy jak pięciozłotówki, chód robota bo siły ni ma, i co tu począć? Mija prawie 22h od ostatniej dorzutki, kurwa wódą to zapije. Ktoś wie w jakich proporcjach ten sampel dawali?
Nie radzilbym zapijac to alkoholem, mozesz sie wpedzic w gorszy stan. Tak jak kolega powyzej pisze: idz do apteki bo benzo zebrac, moze ktos ci da.
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/post1419993. ... z2cSrQ3OMD
Wczoraj jakoś bez wspomagaczy dałem radę, ale musiałem powieki palcami przytrzymywać bo mi się oczy otwierały, i się przebudziłem o 3 i już zasnąć nie mogłem. Elektrolity chyba do zera wypłukałem bo siły nie mam wcale a wcale, wczoraj jak wynosiłem pudełka z domu na śmietnik to sądziedzi musieli mieć niezłą polewkę..
kurwa, spustoszenie to gówno sieje jak nic innego, stymulantów na najbliższy rok mam dosyć.
Jak nie masz benzo to pozostaje ci nic innego jak przeczekac chujowa sytuacje. Jak masz magnez, potas i wapn to uzupelniaj, woda z sola to mus, i jak Tyler radzi zalatw sobie Urosept, dobrze zbija zjazdy/dzialanie NDRI. Wepchnij w siebie troche jedzenia, bedzie dobrze.
Nie martw się, masz dość lajtową sytuację, byli tutaj już tacy co walili dawki tego po 80 mg CZYSTEGO sortu i mieli przez tydzień psychozę, która zniszczyła im życie lub wysłała ich na specjalny oddział w szpitalu :P
Efekt "stymulantów mam dosyć" po 2-DPMP też jest typowy. Myślałem, że już w życiu nie będę się w to bawił, ale jak mi przeszło to się odmieniło i wróciłem do normalnych stimów, które nie robią takiego kuku :D
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Dorzutka uroseptu powinna następować co ok. 2 godziny.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.