Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1550 / 215 / 0
@v. jeśli chodzi o hydrolizę heroiny, to po pierwsze informacja o tym zjawisku jest podana w książce z lat '50 tytuł "Tolsykologia.....leków" nie pamiętam całego tytułu, po drugie z własnego doświadczenia, towar po produkcji trzeba przechowywać w lodówce, bo niestety po kilkudziesięciu godzinach słabnie. Nie wszystkie stare ćpuny znają ten problem, bo zazwyczaj po dwóch dniach od skończenia produkcji nie pozostawało im nic. Mnie zdarzało się robić po parę produkcji na raz i miałem wtedy grubo ponad 150ccm towaru i zauważałem wyraźny spadek mocy po 3-4 dniach.
P.S. Nie radzę dobierać Dipherganu, czyli "difki" do opiatów, widziałem potworne, paprzące się rany po nietrafionym strzale. W latach '70 - '80 Diphergan był niezmiernie popularnym dodatkiem do odpału, niestety użytkownik po strzale wyglądał jak zaśliniona, niedorozwinięta umysłowo świnia.
  • 2878 / 21 / 0
prometazyna - diphergan. na receptę, ale lekarze to b. chętnie wydają. chyba najłatwiejszy lek do wysępienia na rceptę, tuż po antybiotykach jak się jest chorym ;)

już sobie sam poczytaj więcej - nie zadawaj tu pytań, wszystko jest na forum. nie ten temat zresztą.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 380 / 8 / 0
Ładnie płynę z oxy.
3 dni i już zrobiłem 5 liści x 10 szt x 20 mg = 1 gram. Wszystko IV. Do tego rolki minimum 20 mg do każdego szota.

Ciekawe czy mnie jutro skręt dopadnie - wezmę listek do pracy dla komfortu mimo, że to 3 dni "ciągu" - "tylko".

Ogólnie zadowolony nie jestem zbytnio - jak na takie ilości.

Może to ta zasrana bupra cały czas we mnie siedzi i blokuje?

Ponad 300 mg dziennie to mało nie jest, a fajerwerków brak :
jako taki wjazd, faza delikatnie spidujacą z chęcią dorzutki po kilku godzinach - więc kłucie się minimum 3 razy/dzień:/
Noddy takie sobie przy X>100mg.
Nie będę się już użalał nawet ile czasu się traci na przerabianie do IV. Mógłbym to z zamkniętymi oczami robić :/ rzygać mi się już chce tym przerabianiem.

A jak u Was z oxy w ciągach, jakie dawki max i czas?

A raz lenia złapałem i do apteki po wodę do iniekcji (zawsze używam) mi się jechać nie chciało więc stwierdziłem, że przegotowana będzie ok i to był mój GRUBY BŁĄD - złapałem drugiego w życiu pirogena.
Ciekawe tylko jak to było, że o 21 wziąłem 100 mg, a piro mnie poczesał o 6 rano.
Myślałem, że piro szybko atakuje, a tu taki "opóźniony zapłon".
Może spałem tak uwalony, że mnie wcześniej nie obudził?
Dobrze, że w ogóle obudził bo ten pirogen był z dwa razy gorszy niż pierwszy jak stukałem maje.

Podsumowując czas wykupić kolejną pake oxy ;) na 100% (172zl) :/
Gdyby chociaż nie było by tak drogo to bym się przerzucił na oxy 80mg, żeby tak z przerabianiem się nie babrać i więcej mieć ale lekko ponad 600 zł*! nie tak prosto wygospodarować przy utrzymywaniu rodziny,
a z żoną się nie ZRZUCE :diabolic: raczej :P
Droga ta impreza ogólnie - jedyna nadzieja w tym, że bupra mnie jeszcze blokuje stąd te wysokie dawki dla dobrych efektów...?

*i tak wg moich obliczeń wychodzi że 80 zł w kieszeni zostaje w porównaniu oxy 20/80 mg

I mam też cichą nadzieję, że w weekend tolerka nie będzie tak wywalona przez te 3 dni ostrego grzania?

UWAGA Opis ten, a dokładnie spożywane dawki to fikcja literacka - historia człowieka który płynnie przez szerokie wody opio oceanu.
Jakiekolwiek naśladowanie, a w szczególności powielanie zachowań np. dawkowania opisanego środka jak i innych może stanowić poważne zagrożenie dla zdrowia i doprowadzić do zgonu.
Autor nie odpowiada za efekty naśladowania przez osoby obce zachowań które jak zaznaczono są wymyślone na potrzeby artystyczno/żenująco/szpanerskie.
luminal_100
  • / / 0
Re: Oksykodon
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Oxy właśnie tak działa iv krótko więc to nie bupra cię blokuje jeszcze przy tak małych dawkach jakich bierzesz
  • 380 / 8 / 0
właśnie już bupry nie biorę od piątku bo w sobotę pierwszy zacząłem ciąg na oxy.

Uważać miśki na dawkowanie - wciąga cholernie - i strasznie szybko się dochodzi do mega dawek... :wall:
luminal_100
  • / / 0
Re: Oksykodon
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Raz dostałem op 10mg to zabawa na 2dni
  • 380 / 8 / 0
Jak byłeś w ciągu to 300 mg na dzień to przy oxy niedosyt jeszcze zostaje... mówię o IV.

Biodostępność przy każdej drodze podania - ponad zadowalająca.
Można brać w każdych warunkach.

za to mamy małe-duże aLe:

mega szybki wzrost tolerancji, cena, częste przerabianie tabsów - szczególnie tych w mniejszych dawkach (powiązane z długością działania)
  • 274 / 3 / 0
Niewiem co widza w usa w oxie ze sie nia tak wszyscy zachwycaja , przerobiłem tego troche w krotkim okresie i jako jeden z nieliczych opio ktorego nie chce znowu brac , nawet mnie nie ciagnie . ogolnie to strasznie odstepuje od naturalnych alkaloidow / pddanych nie wielkiej obrubce jak morfina czy heroina .
jesli ktos strasznie jest napalony na sprobowanie niech ostudzi swoje zapaly bo sie niezle zawiedzie . moze cena jest ok bo placilem okolo 80zl za 10x80mg ale brak w nim tej czystej eufori opiatowej i nodowania
  • 742 / 9 / 0
@up

Napisałbyś coś więcej? Jak to nie ma euforii i nodowania? Jakieś małe porównanie w działaniu do majki Twoim zdaniem?

pozdro
  • 286 / 3 / 0
pytanie do ludzi bedacych w Londynie ewentualnie w innym miescie w Anglii ...
1. czy jest to do kupienia na ulicy (napewno nie jest latwo bo pytalem wielu dilow od helu i nikt nigdy nie mial do czynienia
2. 320mg morfiny dziennie ile to bedzie oksykodonu / dobe ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.