P.S. Nie radzę dobierać Dipherganu, czyli "difki" do opiatów, widziałem potworne, paprzące się rany po nietrafionym strzale. W latach '70 - '80 Diphergan był niezmiernie popularnym dodatkiem do odpału, niestety użytkownik po strzale wyglądał jak zaśliniona, niedorozwinięta umysłowo świnia.
już sobie sam poczytaj więcej - nie zadawaj tu pytań, wszystko jest na forum. nie ten temat zresztą.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
3 dni i już zrobiłem 5 liści x 10 szt x 20 mg = 1 gram. Wszystko IV. Do tego rolki minimum 20 mg do każdego szota.
Ciekawe czy mnie jutro skręt dopadnie - wezmę listek do pracy dla komfortu mimo, że to 3 dni "ciągu" - "tylko".
Ogólnie zadowolony nie jestem zbytnio - jak na takie ilości.
Może to ta zasrana bupra cały czas we mnie siedzi i blokuje?
Ponad 300 mg dziennie to mało nie jest, a fajerwerków brak :
jako taki wjazd, faza delikatnie spidujacą z chęcią dorzutki po kilku godzinach - więc kłucie się minimum 3 razy/dzień:/
Noddy takie sobie przy X>100mg.
Nie będę się już użalał nawet ile czasu się traci na przerabianie do IV. Mógłbym to z zamkniętymi oczami robić :/ rzygać mi się już chce tym przerabianiem.
A jak u Was z oxy w ciągach, jakie dawki max i czas?
A raz lenia złapałem i do apteki po wodę do iniekcji (zawsze używam) mi się jechać nie chciało więc stwierdziłem, że przegotowana będzie ok i to był mój GRUBY BŁĄD - złapałem drugiego w życiu pirogena.
Ciekawe tylko jak to było, że o 21 wziąłem 100 mg, a piro mnie poczesał o 6 rano.
Myślałem, że piro szybko atakuje, a tu taki "opóźniony zapłon".
Może spałem tak uwalony, że mnie wcześniej nie obudził?
Dobrze, że w ogóle obudził bo ten pirogen był z dwa razy gorszy niż pierwszy jak stukałem maje.
Podsumowując czas wykupić kolejną pake oxy ;) na 100% (172zl) :/
Gdyby chociaż nie było by tak drogo to bym się przerzucił na oxy 80mg, żeby tak z przerabianiem się nie babrać i więcej mieć ale lekko ponad 600 zł*! nie tak prosto wygospodarować przy utrzymywaniu rodziny,
a z żoną się nie ZRZUCE :diabolic: raczej :P
Droga ta impreza ogólnie - jedyna nadzieja w tym, że bupra mnie jeszcze blokuje stąd te wysokie dawki dla dobrych efektów...?
*i tak wg moich obliczeń wychodzi że 80 zł w kieszeni zostaje w porównaniu oxy 20/80 mg
I mam też cichą nadzieję, że w weekend tolerka nie będzie tak wywalona przez te 3 dni ostrego grzania?
UWAGA Opis ten, a dokładnie spożywane dawki to fikcja literacka - historia człowieka który płynnie przez szerokie wody opio oceanu.
Jakiekolwiek naśladowanie, a w szczególności powielanie zachowań np. dawkowania opisanego środka jak i innych może stanowić poważne zagrożenie dla zdrowia i doprowadzić do zgonu.
Autor nie odpowiada za efekty naśladowania przez osoby obce zachowań które jak zaznaczono są wymyślone na potrzeby artystyczno/żenująco/szpanerskie.
Uważać miśki na dawkowanie - wciąga cholernie - i strasznie szybko się dochodzi do mega dawek... :wall:
Biodostępność przy każdej drodze podania - ponad zadowalająca.
Można brać w każdych warunkach.
za to mamy małe-duże aLe:
mega szybki wzrost tolerancji, cena, częste przerabianie tabsów - szczególnie tych w mniejszych dawkach (powiązane z długością działania)
jesli ktos strasznie jest napalony na sprobowanie niech ostudzi swoje zapaly bo sie niezle zawiedzie . moze cena jest ok bo placilem okolo 80zl za 10x80mg ale brak w nim tej czystej eufori opiatowej i nodowania
Napisałbyś coś więcej? Jak to nie ma euforii i nodowania? Jakieś małe porównanie w działaniu do majki Twoim zdaniem?
pozdro
1. czy jest to do kupienia na ulicy (napewno nie jest latwo bo pytalem wielu dilow od helu i nikt nigdy nie mial do czynienia
2. 320mg morfiny dziennie ile to bedzie oksykodonu / dobe ?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.