Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
Lol, feta o zapachu mydła? Ktoś ci ojebal proszek do prania najprawdopodobniej. To co nakurwiales przez pół roku to w ciemno obstawiam że to mimo wszystko nie był mef tylko jakieś inne ketony mefedronopodobne, także gdybyś miał dobrego spida to mimo ketonow powinno cię wyrwać z butów. Pierwsze słyszę o fecie z zapachem mydła. Ktoś ci ładny wałek musiał wyjebać w takim układzie dlatego zdecydowanie to wina dilera.
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 61 / / 0
19 lutego 2017TheFlash pisze:
Ktoś ci ojebal proszek do prania najprawdopodobniej.
Obstawiam Zygmunt Chajzera. Chodzi o drzwi do drzwi i wpierdala ci się na chatę, nawet jak jesteś niepiorący.
Uwaga! Użytkownik Bijej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
Spid lepszy od każdego wynalazku z serii b-k (chociaż nie próbowałam, ale mef mi nie podszedł kompletnie), a meth to już bajka, jak ktoś zasmakuje w meth to nie wróci do włada prędko. Zostaleś wyjebany na "czyściutki" towar, jakim to teraz zachwyca się młodzież.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 560 / 9 / 0
Diler woli gimbazie sprzedać proszek do prania, a i tak przyjdzie po więcej, bo innego źródła brak.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0

misspill pisze:
Spid lepszy od każdego wynalazku z serii b-k (chociaż nie próbowałam, ale mef mi nie podszedł kompletnie),
Czy ty się czytasz co piszesz? Sama sobie zaprzeczasz
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 61 / / 0
Czy aby nie wymagasz zbyt wiele od wybitnie niestabilnej psychicznie dziewczyny ? Może to stenogram rozmów z jej alter-ego.
Uwaga! Użytkownik Bijej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
Ja wymagam od Ciebie więcej, być może nawet tyle, żeby nie utożsamiać schizofrenii z tożsamością wieloraką. Poprawka: nie próbowałam wielu, ale mef nie podszedł mi kompletnie. Tip! Ponadto, świat się dzieli na chorych psychicznie i tych niezdiagnozowanych, a tutaj próżno szukać okazów zdrowia, jo!
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 61 / / 0
I jak widać - na tych zdiagnozowanych niepoprawnie.
19 lutego 2017JanBreivik2 pisze:
Yup. Po 1/10 takiej dawki przy dobrej fecie już powinieneś mieć fazę, zakładając, że to dziewiczy raz.
Już nawet biorąc pod uwagę czystość dzisiejszej amfy, 250 mg powinno go dobrze zrobić.
  • 397 / 32 / 7
@up - cpales Ty kiedyś czystą fetę? nie wiem jak w innych rejonach polski ale jak jest tak jak jest tu u mnie, to to co po powrocie znalazlem to nie lezalo nawet kolo pustego worka po fecie.,. kolo kurwa kofeiny nawet to nie lezalo...kurwa gdzie nawet kolo dillpaka prosto ze sklepu.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / / 0
I właśnie o tym mówię, że jest chujnia z grzybnią, więc przyjąłem takie założenie, że mniej więcej tyle mogłoby go porobić. Przy czystości rzędu 80 %, 50 mg powinno go już ładnie wyjebać.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.