Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
Normalka, dzisiajsza pseudoamfa po pewnym czasie uspokaja. Przyzwyczaj sie, chyba że znajdziesz jakieś zrodelko gdzie z kranika się sypie prawdziwa mocna amfa
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 41 / 2 / 0
Mnie z kolei uspokaja jak zjem za dużo i za szybko nie pijąc wcześniej alko. Po alko jest zajebiście tak jak powinno być niezależnie ile bym pochłonął i w jak krótkim czasie. :-p
"Nie tonie się od wpadnięcia do rzeki, ale od pozostania w niej.”
  • 5 / 2 / 0
Cóż zostaje chyba dać sobie z tym spokój lub przerzucić się na inny stymulant.
Czy są może sposoby na wzmocnienie działania władzia oprócz alko jak kolega pisał wyżej?
  • 486 / 27 / 0
Kupienie z dobrego źródła. Do rozmów o tym masz osobny dział
ciris@tutanota.com
  • 1854 / 217 / 37
Powiem Wam, że w Szkocji jest polski wład - kosa. W sumie nasz flagowy produkt exportowy [emoji6]
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 732 / 57 / 0
Kurwa.. Od tygodnia mogę opuszczać kraj także będę musiał się pofatygowac na zakupy międzynarodowe, ale to wstyd żeby po polski produkt jechać za granicę... Ehh..ale po piko mam blisko bo mam Czechy 3 km od siebie xd
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 397 / 32 / 7
wildwolf zazdro!!!! Wiem co zarlem w UK - krajówka cała z PL tam leci na wyspy :D ps. gołebiem poslij cos :D z sentymentu z dychę bym ojebał xD... theflash, koniecznie do mnie napisz w temacie bliskosci czech xD
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
A więc tak. Mam pytanie do doświadczonych z amfą jak i tych którzy mieli niedawno pierwszy kontakt. Otóż z kolega pierwszy raz a próbowaliśmy wczoraj amfy. Twierdził ten kolega, że serio ma czyste bardzo z zaufanego źródła. Na pierwszy ogień poszło 100mg (mamy bardzo dokładna wagę, wiec wiem ze było właśnie tyle ; )) w sumie to się zdenerwowalem bo mało czuć. Dorzuciłem potem jeszcze 2 razy po 100 i niby było lepiej, ale nadal słabo. Potem 200, za jakiś czas 150 i przed samym wyjściem 100. Dopiero po takiej ilości rzeczywiście czułem dobrze. Trzymało mnie długo, bo 3 w porywach do 4 godzin. Teraz oczywiście nie śpię bo wyrobilem sobie tolerke na alpre i miałem tylko 1 mg. Dodam ważna rzecz: przez ponad pół roku waliłem mefa, właściwie nigdy rzadziej niż raz w tygodniu, czasami częściej, wiec tak to sobie porównywałem. Czy to dlatego czułem niedosyt? Czy to ewidentnie wina towaru? Miał zapach (moim zdaniem) jakby mydła, coś na pewno z łazienką związane. Był biały, z bardzo bardzo lekkim zabarwieniem na różowo, podobno bo ja nawet tego nie widziałem :D co jest nie tak ze musiałem na pierwszy raz walnąć 750mg amfy?

scalono - WRB

Co do innego stymulanta - mef z odpowiedniego źródła stosowany w sposób rozważny to chyba najlepszy stymulant z którym miałem do czynienia. Miałem czyste kryształy MDMA, (podobno) dobrej jakości fete, mety nie spróbowałem i nie chce, no i właśnie coco to mój najbliższy goal. Mam info o takim za 400 zł, kolezka testował i mówił ze nieporównywalne do czegokolwiek. A ja niestety przesadziłem z mefem, bo cena 70 zł kusiła, wszyscy mówią ze nie ma 4mmc, ale ta ogromna euforia, otumanienie, speed i świetne samopoczucie wyryly tak pozytywny ślad w mojej psychice, że teraz pomimo przerwy aż do maja nie mogę się doczekać aż będę mógł przeżyć choć połowę tego co za pierwszymi tygodniami snuff :) 4mmc jest tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać :D pozdrawiam :)
  • 102 / 10 / 0
Diler jest nie tak, że musiałeś 750g fety na 1 raz.
  • 954 / 52 / 0
Yup. Po 1/10 takiej dawki przy dobrej fecie już powinieneś mieć fazę, zakładając, że to dziewiczy raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.