Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Pregabalina to nie jest jakiś chujowy bieda keton. Wciągnięcie nie szczypie, w żaden sposób go nie czuć. Spływ jest bardzo delikatny. Nos się nie zapycha, nie puchnie, węchu nie osłabia, nie smarkasz jak np. w przypadku zwykłej tabaki. Z mojego doświadczenia nic to z nosem złego nie robi, to przecież nawet nie jest pokruszona tabletka, tylko proszek wysypany z kapsułki. Mi tam się podoba ten sposób podania
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Bum beng bum ratatata - poszło 150 mg pregi i 0,5 alpry do nochala. Nie wiem czemu niektórzy tak narzekają, sniff pregi zajebiście wchodzi , tak jak by był do tego stworzony. Kawke lajtową jebnałem a teraz monster i co tu robić ehh największa frajda to jak wychodze na szluga z muzyczką na uszach a pogoda ładna. A tu żeby iść na szluga trzeba przejść dwa podziemia bo nie ma palarni nigdzie :D Jutro sprobuje sie dogadać czy moge wyjść na dłuższy spacer jak będzie pogoda. Chociaż dzisiaj takowy zrobiłem bez pytania jak do tej apteki polazłem. Cieszy mnie że mam fajny zestaw leków: alpra, baklo, prega, mirta :) Dawno takiej apteczki nie miałem. A w domu mam jeszcze troche relanium ale to takie ilości jak dla kota więc nawet nie ruszam bo tych 2 mg relanium to bym musiał z 10 zjeść. Chociaż raz nawet 8 mg relanium poczułem, z tym że byłem wtedy jeszcze na innych lekach już nawet nie pamiętam jakich.
/Off-topic/ ~misspill
Sam baklofen solo w ilości 40 mg wogóle na mnie kiedyś nie zadziałał ale może to jest brakujące ogniwo do tego mixu mojego. Bo teraz siedze przed kompem i nie wiem co mam robić
Zajebista jedna pielegniarka jest , wyruchałby ją.
Kurde albo ten sniff nie działa (chociaż spływ miałem normalny) albo w chuj długo sie ładuje, bo czuje ogromny niedosyt. Jest chęć do działania ale brakuje tej kroki nad "i". I zauwazyłem ze wieksze dzialanie czuje jak slucham nuty jakiejś a bez muzyki to taki niedosyt. Chyba ten baklofen dołącze ale jeszcze poczekam może sie doładuje ta prega bo powolne ładowanie jej jest
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.