Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
Kurwa rozkminy w czym rozpuscic 3mmc..... Ja polecam w wódeczce, i szota sobie walnąć. Szybciej wchodzi
wolna molekula
#mops
  • 90 / 2 / 0
Czy w trakcie aplikowania można wziąć ibuprom, strasznie leb mnie rozbolał i tak sie zastanawiam.
Już mam końcówke 3mmc, i moje pytanie jest takie, czy mozna ewentualnie potem zarzucic fety.
  • 103 / 2 / 0
ibuprom spoko mozesz brać, feta po 3mmc? a dasz kiedyś odpocząć mózgowi? :D móc można ale po co sie tak orać?
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 41 / 2 / 0
Ogólnie nie gustuje w stymulantach ale zachęcona słowami kolegi który porównywał 3mmc do miksu koki, amfy i piguły postanowiłam się skusić. Wzięłam jakieś 500 mg- część doustnie, część sniff i powiem wam, że wrażenia to na mnie nie zrobiło. Taka słabsza amfa, power głównie przejawiał się w kompulsywnym gadaniu. Zero jakiejkolwiek empatii, otwarcia się na drugą osobę które są charakterystyczne dla empatogenów. 3mmc chyba zaburza pamięć krótkotrwałą gdyż tego wieczora zdarzało mi się po kilka razy powtarzać rzeczy które już wcześniej mówiłam. Spore odwodnienie utrzymujące się do następnego dnia, brak kłopotów z sercem. Co kto lubi, ale ja już chyba nie powtórzę tego eksperymentu....

To się żry, wciągane lipnie klepie, inna kwestia, że ketony 4-podstawnikowe dużo lepsiejsze generalnie a i na każdego inaczej działa. pill@
Uwaga! Użytkownik Rusalka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 52 / 1
Jaka dawka dla osoby bez żadnej tolerancji? Na erowidzie piszą, że po 100mg było już przyjemnie. Nie chcę żadnej ostrej pizdy, tylko poczuć serotoninę i tę 'pluszowość'
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 30 / 0
Ładuj 125mg.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Z nowymi substancjami zalecam robić testy alerginczne piew. Ładuj od 10mg, i stopniowo zwiększaj dawkę. imo trójeczką najlepiej się raczyć małymi dawkami.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 47 / 0
Jako że kończę moją przygodę z tym specyfikiem, który uleczył mnie z amfetaminowego uzależnienia, dam wam kilka dobrych rad:
-nigdy nie zarywaj nocy z trójką- zwała 10 razy gorsza niż po fecie,
-najpierw śniadanie, potem, za 2 hrs, 250 mg- z łyżeczki, popij dużą ilością płynu (nie w bombce). bez dorzutki, szkoda marnować potencjał substancji- ja zawsze zaczynam rano, żeby się wyspać na drugi dzień.
-przerwa minimum tydzień między sesjami,
-100% mojego używania 3mmc wiązało się z fappingiem z xvideos- jak dla mnie stworzona do tego, (wiem że są userzy których to tez interesuje, więc bez bulwersu),
-w trakcie bycia pod wpływem popijaj małymi łykami płyny- suchar w gębie i odwodnienie cie nie dopadną. Suchar w gębie = szybko postępująca próchnica.
-jeśli czujesz zwałę- wskocz pod dwie kołdry, włącz koc elektryczny na maksa i leż ile się da, przedtem polecam gorący prysznic, wanna z gorąca woda tez jest dobrą opcją, o ile nie masz wrażliwego serca. Pij izotoniki.

To tyle, myślę, że komuś może się przydać, substancja świetna, zawsze będę ją mile wspominał. Uleczył mnie z uzaleznienia od fety. A sama bezgłośnie odeszła. Brawo dla Chińskich chemików.
  • 12 / / 0
dałem to koleżance dziś, 200mg, jej pierwszy raz w życiu. nie poczuła NIC a towar jest dobry bo na mnie działa dobrze.
jak to jest możliwe w ogóle !? mam jej dać więcej?
  • 100 / / 0
Jakaś podpowiedź u jakiego vemdora najlepszy sort? Ile tego walić w sumie przez np 5h na pierwszy raz i czy benzo z rc nada się na zjazdy?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.