Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Siemka wszystkim mam do was takie pytanko czy jest to mozliwe ze nie ma sie zjazdów???
Więc jest tak bawie się tym gdzies około roku. Na początku jakos przez pierwsze pięc razy miałem normalnie zjazdy, a później były coraz słabsze az zanikły w dodatku jak sie nafukam to nic nie jem i nie spie (jak wale to tylko ciągi minimum 3 dni).
Własnie jestem po 5 dniowym ciągu nie spałem jeszcze ani godzinki i nic nie jadłem i czuje sie bardzo dobrze, a moi znajomi jedzą na siłe spią przynajmniej kilka godz a dzis wszyscy leżą na zjazdach podczas gdy ja normalnie funkcjonuje.Dlaczego tak jest??? Prosze o odpowiedz.
PEACE
  • 679 / / 0
zamiast się tym zamartwiać zacznij zbierać na pogrzeb skoro 3 dni to dla ciebie minimalny ciąg
  • 705 / 16 / 0
Ej Kali nie przesadzaj, ja sam potrafiłem pociągnąć 6 miesięcy bez dnia przerwy, fakt faktem spanie i jedzenie przyszło samo, chociaż pierwsze miesiące wystarczyła mi 1h "hibernacji" nad ranem żeby funkcjonować (piszę hibernacji bo snem tego nazwać nie można było). Zwały przestałem odczuwać dopiero w 2010 kiedy to wróciłem po przerwie i podejrzewam że ich brak to powód chujowego ścierwa, jakby nie patrzeć nie ma co porównywać tego co teraz nazywają fetą, z fetą sprzed powiedzmy 8-10 lat.
Dawidlibero podejrzewam że jesteś jeszcze młody i masz silny i nie bardzo zniszczony organizm, Twoje uwarunkowanie genetyczne powoduje że nie odczuwasz tak silnego zmęczenia, ale czekaj, jak nie teraz to za rok czy za dwa, ale długo tak nie pociągniesz, uwierz ;-)
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2011 przez Bakoosiowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryyyyyyyba!
  • 14 / / 0
1. Podczas fukania duużo płynów (Izotoniczny BePower z Biedronki :-D)
2.Kąpiel
3.Przed snem 6mg bromazepamu +witaminki i magnez w tabletkach i powinno być dobrze
Cały czas dużo wody!!!
Po pobudce jak jednak jest źle to PWE i.v ;) i ampułeczka 10% glukozy %-D
  • 203 / 7 / 0
#Dawidlibero

Też tak miałem. Zjazd? Jaki zjazd, kurwa? Syp dalej!
Po roku (bardzo szybko) problemy z sercem, kłucie, duszności, potliwość, nawet jak nie ćpam np. 2 tyg.
A miało być tak pięknie i jest, ale teraz mam zwałke, więc jest niezbyt hm. komfortowo.
Nocny Spamer
  • 329 / 9 / 0
DymPaliKali pisze:
zamiast się tym zamartwiać zacznij zbierać na pogrzeb skoro 3 dni to dla ciebie minimalny ciąg
drastycznie ..ale bez przesady,ej chlopak dopiero rok ćpa a 3 dni ciągu to wcale nie dużo.Jeśli się ogarnie w porę (czyli np teraz jest na to dobry moment dzieciaku) to pozyje jeszcze długo.Masz młody silny organizm dlatego tak jest.Gdy przekroczysz dwudziestkę bedzie dużo gorzej.Z drugiej strony dla Ciebie to nie dobrze że nie masz zjazdów,trudniej będzie Ci rzucić.Większośc osób rzuca fetę gdy okazuje się ze więcej mają zjazdów niż fazy (Ci co ćpają bez przerwy ,jak np ja kiedyś)
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 16 / / 0
Lekkostrawne jedzenie typu jogurty czy owoce,powerade,jakieś centrum czy witaminki musujące + parę piwek.
Choć osobiście preferuję 6 piw + 150mg dxmi od razu jak nowonarodzony.
lubie kanapki.
  • 679 / / 0
chodziło mi o to że długo nie pożyje, a nie że jest już w połowie martwy, tak ogólnie dla wszystkich którzy dopiero zaczęli, radzę żeby skończyli najlepiej tak szybko jak zaczęli, nic fajnego z tego nie wyniknie a są fajniejsze rzeczy jak już koniecznie chce się ćpać, np. tryptaminy i fenki typu 2C-x
  • 110 / 1 / 0
Hmm .. Jak zmiejszyć zrycie ?
Trzeba to polubić :) Niektórzy pewnie wiedzą ocb i lubią zryty stan doprawić jointem i browarkiem i wyjść na miasto :)
Ostatnio taką akcję miałem z ziomkiem o 8 rano na Krupówkach , chodziliśmy od góry do dołu sfrytowani szukając sklepu gdzie można kupić lufke , bo nie chcieliśmy palić dżefa :)
A konkretnie jak zmiejszyć zjazd to jest wiele metod , podstawa - uzupełnienie witamin które zostały wypłukane przez szuranie .
Jest coś takiego jak Nutri Drink , dostępny w aptece
http://www.nutridrink.pl/content/%C5%BCywienie-medyczne
Cena 6pln ale skutecznie zmniejsza zjeba i podnosi apetyt i pomaga powrócić do świata żywych.
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 1 / 0
papieros+energetyk pzechylony dość szybko+na zmianę zimny i gorący prysznic.
Pomaga w chuj
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.