betablokery przy stimach bardzo niebezpieczny miks, raz się uda a drugiego razu może nie być
12 stycznia 2018ledzeppelin2 pisze: Nie polecam tego nauroleptyka do wyłączania się po stimach . Próbowałem gasić nim 3cmc i 3 fea. Na wejściu leku występuje tachykardia ( taka specyfika) . Połączenie było bardzo nieprzyjemne i w obu przypadkach zbiłem Biosoprorolem ( który jest beta - blokerem i nie należy stosować w takich sytuacjach !~)
Psychodeliki za to Ketrel ładnie wyłącza.
Co do Cisnienia spytaj jak z ketrelem komponuje sie to
https://nadcisnienie.mp.pl/badania_lecz ... y-ace-acei
Co do benzo-
O ile dobrze pamietam to fluoroamfetamin nie wygasza benzo.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Po ostatnim ciągu alko dostałem nasennie Zopiclone (15mg) + właśnie 50 mg Kwetiapiny. Kwetiapina doszła dlatego, że sam Zopi już mnie nie usypia. Jakoś super nasennie ta kombinacja nie zadziałała...ale spałem. Czy warto podnieść dawkę Kwetiapainy? i czy normalne jest to, że rano była po prostu masakra z podniesieniem się z wyra? I czy ta masakra jeśli jest normalna to przemija?
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
18 stycznia 2018pampuk pisze: Czy warto podnieść dawkę Kwetiapainy? i czy normalne jest to, że rano była po prostu masakra z podniesieniem się z wyra? I czy ta masakra jeśli jest normalna to przemija?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Zwał poranny (wstaję 6:40 kładę się o 23:00) zwalczam Yerba Mate. W ciągu dnia nie mam potrzeby dorzucania jakichś spowalniaczy/poprawiaczy. Po południu włącza się taka delikatna nadaktywność - chęć na robienie czegoś - gotowanie, siłownia, basen itp.
A najważniejsze jest to, że nie ma ciśnienia na alko już po tak krótkim czasie.
Minus, który pozostał jest dość duży - pała nie furczy a wręcz nawet się nie chce się żeby zafurczała :/
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Ciekawe jak w tym aspekcie sprawdziłaby się Kwetiapina? Jakieś skutki niebezpieczne? Czy totalnie nie miałaby wpływu na działanie alco?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.