Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 361 / 12 / 0
Serio ma ktoś problem z załatwieniem tego? Ja szukałem 5 minut w necie "psychiatra ADHD", Wizyta, 100 zł, "tak brałem to i to i nie działało". Recka na MPH po 15 minutach wywiadu, potem przed wykupieniem robisz ksero recepty i idziesz z tym do rodzinnego i Ci wypisuje kolejne za free. To było kilka lat temu, może coś się zmieniło, ale wątpię.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 17 / 0
@up, nie będzie problemów z policją jak się ktoś skapnie że skłamałeś? Ja to tam się boję psów, czworonogów psów też się boję ale psów policji chyba bardziej.
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 4807 / 267 / 0
Tu się nie da skłamać bo trzeba mieć diagnozę ADHD. 666 miałeś na to papiery? Z ciekawości poszukałem frazy "psychiatra ADHD" i nic ciekawego nie znalazłem, a już na pewno nic sugerującego że wypisuje recepty na przypał.

BTW. mnie mój rodzinny dokładnie pytał który psychiatra mi wypisywał psychotropy i prosił o dokumenty z diagnozą do wglądu.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 834 / 17 / 0
@up, ja miałem diagnozę za dzieciaka ale kurwa mi przepisywała atomoksetyne tylko. jako dorosły zrobiłem diagnozę u psychologa i wykuczono mi adhd/add/neurorozwojowe
ujdzie kupić metylofenidat na papiery które jako dziecko mi zrobili?
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 4807 / 267 / 0
Jeśli tego sensownie nie uzasadnisz i lekarz się domyśli że sępisz, raczej nie. Chyba że jakiś spoko lekarz będzie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 834 / 17 / 0
I pomyślec że uwierzyłem kiedyś rodzinie jak mówiła że tylko psychiatra może wypisywać psychotropy....
  • 161 / 3 / 0
Na jakie schorzenia można dostać metylofenidat prócz ADHD ? Mam podejrzenie pewnych zaburzeń ale nie chce mi się już latać po lekarzach...
"Rzeczy łatwe są dla Ciebie trudne a trudne są łatwe ?" napisz... kontakt: m1033@o2.pl
  • 141 / 33 / 0
@m1033
- narkolepsja
- zespół Aspergera [1]

[1] Effective Methylphenidate Treatment of an Adult Aspergers Syndrome and a Comorbid ADHD: A Clinical Investigation With fMRI, Journal of Attention Disorders, 2009
  • 122 / / 0
Ile mg metylofenidatu donosowo podawac na glowe?
Uwaga! Użytkownik Qertonek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 6 / 0
malutko, w wklame pizgane mozna nie ogarnac noradrenaliny, no tak 20mg mysle max ale po tym bedziesz chcial i tak wiecej, nie wiem czy jest taka osoba ktora by to ogarnela by dalej nie sniffowac albo chociaz nie dorzucic oral. Sniff MPH to rownia pochyla, ja juz to przezylem. Bylem w cugu, dzien wstecz sniff, a nastepnego ranka po sniffie (malutko gdzies 10-20mg, nie wiem co by bylo ze mna gdybym pomyslal, ze tolerancja sie zwiekszyla i wziac wiecej ) mialem juz jakies zolte plamy na horyzoncie i nie moglem zlapac tchu, polozylem sie i po 20min jako tako doszedlem do siebie. A teraz tak: naszlo mnie na wyniesie MPH na piedestal, poniekad wyidealizowanie go. Czy ekstrackcja MPH bez cr (co czytalem tu kilkanascie stron wstecz) da niejako stuff, z ktorym srednio zrypana glowa po dragach nie zlapie paranoi na 99,9% ?

Fuzja - 909

Jesli lubisz tego typu muzyke -> Matty James & Jungle Jim - Table Manners #011 (Mixtape) to zaczynajac od 38min do kilka minut wzwyz przy MPH mozesz wzniesc sie na orbity i dosyc realnie to poczuc :) taki przed chwila flashback mialem na sucho :)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.