Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 693 / 7 / 0
To nie działa na fobie gorzej cie tylko roztelepie.
  • 204 / 6 / 0
No ale mam jeszcze amitryptyline i mianseryne tylko nie wiem czy wyzej wymienione leki mozna ze soba laczyc. Jestem po kuracji paroksetyny, po roku przestala na mnie dzialac. Postanowilem uderzyc w dopamine.
  • 216 / 6 / 0
Powiem jedno - bo tylko jedną tabletkę w życiu spożyłem - do zejścia po metamfetaminie nadaje się super.
(To też zdaje się jest napisane na ang. wikipedii)
Ogólnie chciałbym mieć ten lek... nawet DXM bym odstawił. I te metamfe też.
  • 591 / 8 / 0
Czy bezpieczne będzie picie większej ilości alkoholu/energetyków przy braniu selegliny 10mg/d?
Czy powinienem uważać na dietę, bo pamiętam słyszałem o jakiś problemach z tym przy MAO
  • 23 / / 0
nie zgodziłbym się ze stwierdzeniem iż sele nie działa na fobie, w moim przypadku akurat to jedyny lek który na nią podziałał i to zaskakująco pozytywnie oraz długotrwale ,więc jeśli komuś nie pomagały tradycyjne leki na fobie jest duża szansa ze z seganem się uda, ale raczej testować małą dawke ...ok jest 5/10 mg wyższe podobno już moga powodować psychozy , yass mianseryna indukuje wydzielanie dopaminy więc możliwe ze wzmocni działanie sele chyba że masz niewyrobioną tolerke na miansec to Cie uśpi ,słabiej ale uśpi,amitryptylina mocno hamuje wychwyt noradrenaliny więc nie radziłbym łączyć można dostać zajebistego roztrzepania ,arytmii i takich tam niemiłych skutków niechcianych zawsze pytaj lekarza o to co z czym mozesz łączyć nigdy nie decyduj sam bo to może być ostatnia decyzja ,theq o alkocholu się nie wypowiem bo niewiem jak to jest ja na wszelki wypadek wogulę nie tykam alko, co do restrykcji żywieniowych zdaje się że poniżej 10 mg nie ma obawy można jesc wszystko , powyżej już warto sobie odpuścić sery,piwo ...
I choć brak mi tchu, brak mi śliny, wypłukuję witaminy,
pragnę więcej dopaminy, chcę coś, o czym zapomnimy:*
  • 591 / 8 / 0
Raz tylko zjadłem 15mg w jeden dzień i piłem troszkę piwa, ale nic mi się nie stało.
Właśnie pytam, bo akurat sery i piwo pojawiają się bardzo często w mojej diecie. Dla bezpieczeństwa zastanawiałem się nad zmniejszeniem dawki do 5mg/dzień, ale podobno słabo się sprawdza w takim dawkowaniu.
  • 23 / / 0
to nie chodzi o to że przekręcisz się odrazu na ulicy jak wypijesz piwo , ale wypijesz je kilka razy i nagromadzi się tyramina
i możesz mieć nadcisnienie,bóle głowy : ) jakbyło po tym 15 mg? ja po 10 mam już dość mocno stymulacje , co do zejsca do 5 mg to na mnie taka dawka działała uspokajająco/relaksująco/usypiająco ,podobno tak działa dopamina w niewielkich dawkach ...jesli zależy Ci na aktywizacji zostań na 10 :)
I choć brak mi tchu, brak mi śliny, wypłukuję witaminy,
pragnę więcej dopaminy, chcę coś, o czym zapomnimy:*
  • 591 / 8 / 0
nie czuje tak bardzo stymulacji, 15mg zjadłem, ale nie za jednym razem tylko 3 razy w ciągu jednego dnia. Czy więc powinienem odpuścić regularne picie piwa na czas kuracji?
  • 591 / 8 / 0
nie mogę edytować postów więc dopisze to co pisałem w wątku ogólnym
TheQ pisze:
jakiś czas temu odstawiłem selegilinę (IMAO) (10mg dziennie) i myślę nad ponownym zaczęciem kuracji, ale niestety mamy taki okres, że często wychodzi się na piwo itd. Jak to jest, czy na IMAO trzeba ściśle przestrzegać diety (moja opiera się głównie na mięsach i serach, bo nie jem owoców) czy można bez problemów szamać i chodzić na piwko, dwa, siedem ile wlezie bez problemów zdrowotnych
  • 519 / 2 / 0
Teoretycznie przy takich dawkach nie blokuje MAO-A w znacznym stopniu, w praktyce powinno być podobnie.
Wydaje mi się że musiał byś się mocno postarać żeby uszkodzić się tyraminą wpierdalając ser popijany browarem, prędzej poległbyś na innym polu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.