Ostatni pukalem fete w ciagu i sa jakies komplikacje, prawdopodobnie z nerwami z przedramionach i na stopie.
Otoz, mam jedno miejsce na przedramieniu, gdzie szukalem zyly i jest ono dretwe... Nie mam czucia. Trzyma mnie juz jakies 2 tygodnie.
Lewa stope tez mam dretwa, tam gdzie probowalem znalesc zyle jak lapy mialem zajebane, ale nie puknalem w to miejscu ani troche towaru.
Ktos ma z tym doswiadczenie? Mialem dosyc mocna wasokonstrykcje i lapy mi sie trzesly, wiec dlugo dlubalem w tych miejscach.. Uszkodzilem nerw? Na stale? Zejdzie? Konsekwencje?
Dzieki z gory
pozdro
czarny3211 pisze:Co do tej ręki to tez mam tak od pewnego czasu bo niechcacy trafilem sobie w nerw i mam juz tak z miesiac albo dluzej .. Po prostu nie czuje nic w tej czesci reki przykladam cos zimnego a tu nic nie czuc nawet . i przez to tez czesto drętwieje mi ta ręka .... troche przejebane a dodam ze mam duze doswiadczenie w robieniu sobie zabiegow a i tak niestety pewnym razem na skrecie gdzies w jakims przypalowym miejscu szybko chcialem strzelic i trafilem w nerw . no i teraz nie raz jak strzelam nie daleko tego miejsca (browna) to boli .. ale jakos daje sie rade ; )
pozdro
No i ładnie mam prawdopodobnie zapalenie żył na prawym przedramieniu ... Z tego co wyczytałem w necie to napewno czym to leczyć ? bo nie chce za bardzo isc do lekarza ale jak nie przejdzie mi chociaz troche do piątku to ide do lekarza ... dodam ze smaruje te zaczerwienione i spuchnięte miejsce Heparin-Hasco .. No i pije duzo zielonej herbaty co jeszcze mozna zrobic zeby obyło sie bez lekarza ? ?
Gorzej z zapaleniem żył głębokich..
To jest ta co idzie od dłoni wzduż reki pomiedzy zewnentrzną a wewnetrzną strono tak na kosci po lewej stronie prawej reki .. moze wiesz o ktora chodzi (ale nie wiem jak to opisac dokladniej ) troche mniej czerwone sie zrobilo ale nadal jest opuchlizna ... ; //
Skosztujemy Twoich źródeł, skosztujemy moich, obierzemy lepsze, hehe.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.