Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Po jakim czasie Tramal powinien mnie kopnąć? Zarzuciłem dziś o 17 300 mg. 1.5 h pozniej dorzucilem jeszcze 100mg i pókic o bez zadnych rewelacji. No może muzyki się fajnie słucha, ale tak to nic pozatym. Jest to mój drugi raz
  • 221 / 4 / 0
Schizool pisze:
Nie jestem tu po to by prawić jakieś morały Wam, ale do kurki nędzy: po co wcinacie kosmiczne dawki trampka w stylu gram na wieczór i do tego codziennie?
za kilka lat przestaniesz się dziwić, ja też bardzo długo zarzucałem trampka weekendowo a teraz nijak nie udaje mi się do tego schematu wrócić
  • 1343 / 18 / 0
TUPSON pisze:
Po jakim czasie Tramal powinien mnie kopnąć? Zarzuciłem dziś o 17 300 mg. 1.5 h pozniej dorzucilem jeszcze 100mg i pókic o bez zadnych rewelacji. No może muzyki się fajnie słucha, ale tak to nic pozatym. Jest to mój drugi raz
imo gdybym miał wrócić do brania, brałbym na poczatku 50-100 przez dwa razy, potem na wyzsze dawki
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 809 / 15 / 0
tramadolol pisze:
TUPSON pisze:
imo gdybym miał wrócić do brania, brałbym na poczatku 50-100 przez dwa razy, potem na wyzsze dawki

Gdybym ja miał wrócić to bym zaczął od 300-400 a później na wyższe dawki.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 36 / 2 / 0
Właśnie wrzuciłem 150 mg moklobemidu i pare minut po nim rozkruszonego retarda Tramalu 100 mg. W pogotowiu mam clona, rolki i paracetamol w razie wystąpienia ZS. Za pare godzin napisze jak się czuje :old: . A że dziś mam zajebistego doła (związany z dziewuchą) zdecydowałem się na ten eksperyment.
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
pytam się matki, czy ma coś na sen. zaproponowała mi retardy 150. jak żyć?
na nic nie narzekam,
  • 1343 / 18 / 0
eis pisze:
tramadolol pisze:
TUPSON pisze:

Gdybym ja miał wrócić to bym zaczął od 300-400 a później na wyższe dawki.
ja po 500 byłem nie do zycia, ale..
Widziałem rękę jego
[...]
  • 809 / 15 / 0
No właśnie to jest ciekawe. Ja zaczynając z Tramalem od razu wszedłem na większe dawki i takich się trzymałem, oczywiście do czasu. W małych ilościach po prostu na mnie nie działał tak jak chciałem. Niektórych satysfakcjonują dawki max 450 i szczerze im tego zazdroszczę.
na nic nie narzekam,
  • 1343 / 18 / 0
dla mnie 200 wrzucic to nastepnego dnia nie żyć :p
Widziałem rękę jego
[...]
  • 36 / 2 / 0
vitalis pisze:
Właśnie wrzuciłem 150 mg moklobemidu i pare minut po nim rozkruszonego retarda tramalu 100 mg. W pogotowiu mam clona, rolki i paracetamol w razie wystąpienia ZS. Za pare godzin napisze jak się czuje :old: . A że dziś mam zajebistego doła (związany z dziewuchą) zdecydowałem się na ten eksperyment.
Teraz czas na moje spostrzeżenia. Czułem się dobrze, dołek znikł i nabrałem ochoty na życie. Nie miałem takiej bani jak po dużej dawce tramca. Ale czułem się dobrze. Zero symptomów ZS. Clona nawet nie użyłem. Martwi mnie jedno-jutro spowodu dzisiejszego wyprania serotoninowego pewnie będe w dwa razy gorszym dołku niż dziś :-/ Typowe działanie narkotyku-rozwiązanie problemu na chwile...a gdzieś to coś o tym mówili w telewizji :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.