Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
20 maja 2018AlienForms pisze: Nie pytałem czemu ktoś zakłada czy nie zakłada konta bo to mnie zupełnie nie interesuje, tylko czy całe forum HR jest dostępne do czytania bez potrzeby jego zakładania. I wygląda na to że tak. Moim zdaniem to źle, że takie miejsce o takiej tematyce jest zupełnie otwarte na świat i dodatkowo wszystko indexowane przez duckduckgo wyskakujące wysoko przy każdym wyszukiwanym haśle związanym z tematem..
Ps nie wszystko można przeczytać bez konta, a czasem trzeba mieć nabite 30 postów.
Jest obecnie ciężko a jakbym go wygotował to zaleczyłoby na pewno.
Pirogena nie raz miałem ,wtedy wiadomo klon i paracetamol ale czy nie grozi mi po tym coś więcej w sensie jakaś sepsa itp?
Myślałem by go porządnie wygotować, płyn zebrać , wyczyścić porządnie łyżkę przegotować jeszcze raz i ewentualnie dodać parę kropel alkoholu(czystej wódki) wystudzić i strzelić.
Co o tym myślicie ?
A gdyby taki roztwór p.r. a nie i.v. załadować to też będzie pirogen?
Pytam bo nigdy żadnych przepłuczyn p.r. nie ładowałem.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
[mention]kfap[/mention] pirogen tylko po iv występuje
Dzięki za info, jutro spróbuje p.r. w końcu BA bliskie i.v. więc powinno zadziałać, dam znać.
Przy podaniu p.r. majki biodostępność waha sie w granicach 30-70%.
Lepiej juz laduj i.m.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.