Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie musisz się też od razu rzucać się na morfinę. tramadol radziłabym odpuścić, za to zainteresować się dihydrokodeiną. Przyjmujesz ją oralnie, nawet jak nieco przepłacisz, to i tak warto względem ceny kodeiny i działania - to niebo, a ziemia.
Do morfiny wracając... 40mg, dwie ampułki czerwone albo dwa Sevredole różowe dożylnie, czyli oralnie... Wiedząc że około czterdziestu miligram to idealna dawka przy 100% i że 20-40% przyswoi się przy oralnym (na screenie jest 30-40, w większości źródeł znajdziesz 20-40, zależy od kilku jeszcze czynników), patrzymy tu, klikamy najpierw i kalkulujemy:
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
tramadol niedługo zacznę brać bo będę miał tanio. dihydrokodeiną się na pewno zainteresuję.
morfinę będę miał w niedużej ilości (kodeiny nie zamierzam zostawiać, jak raz wezmę morfinę to się chyba nic nie stanie), jeśli dobrze zrozumiałem p. o musiał bym wziąć 100-200mg :huh:. A jak to jest z wciąganiem? Na forum znalazłem że wtedy biodostępność sięga 60% (nie wiem ile jest w tym prawdy).
kodeina zamienia się w morfinę. Czyli biodostępność morfiny która powstała z kody to 100%?
P.R to jedyna racjonalna metoda brania morfiny jezeli unika się igieł.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
23 maja 2018EjFinn pisze: W nos nie jest zalecane. Na zagranicznych piszą, że gorsza biodostępność niż p.o, a do tego nos tylko sobie poharatasz tym wszystkim.
P.R to jedyna racjonalna metoda brania morfiny jezeli unika się igieł.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.