4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1888 / 422 / 4
w jakiej formie kryształków ostatnio "u was" krąży MeFik?

dawno nie widziałem dużych leciutko słomkowych/żółtawych "ryżowych" wg mnie to był najmocniejszy dojeb

obecnie krążą połamane, śnieżne lekko przeźroczyste... ( dolnośląskie i pomorze )
DXM
  • 3898 / 238 / 13
To co lata w formie krystalicznej to w większości przypadków nie jest nawet mef. A czy dojeb czy nie dojeb to zależy czy kto przerzenił, a nie od ziarnistości.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1 / / 0
Po drobnym zabiegu chirurgicznym palców ręki mozna przyjac sobie male dawki mefedronu? Czy moze to grozic krwotokami i innymi tego typu niuansami?
Wole sie upewnic przed presjami..

Przeniesiono z "Sytuacje kryzysowe: prośba o szybką pomoc/odpowiedź" - 02
wycięto fragment postu #czeslaw
  • 3898 / 238 / 13
Jak jesteś super foka to po co ci ten mefedron? :D

A tak poza tym - nie ma kolizji.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 180 / / 0
Czy jeśli mam lekki katar i zapchany nos to mogę wciągnąć czy może substancja nie "przepchnie się" przez kinola?
  • 788 / 20 / 0
Przepłucz nos woda i spokojnie mozesz pozniej wciągać :)
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 67 / 0
Potwierdzam, zjazd i kac naraz może was przerosnąć. Poza tym alkohol odwadnia, a na mefie trzeba dużo pić i to najlepiej jakieś izotoniki - serio, działa cuda, zwała jest znacznie lżejsza, o ile się pilnuje picia.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 25 / / 0
Ze smarkami też spoko wchodzi ja mam katarek cały czas i jest wporządku xD
  • 2877 / 266 / 0
w moim przypadku przepłukiwanie wodą ani krople nic nie dają, trzeba to po prostu przeczekać, jak już masz zatkany nos to później będzie jeszcze gorzej
  • 25 / / 0
A takie pytanie dostałem ostatnio takie 3mmc w pudrze no i grudy kruszyły się jak pojebane ani grama tam kryształka napewno to mefa nie była.. co oni tam kuzwa sypią ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).