Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 432 / 31 / 0
Coś więcej? Czym spowodowany zgon, w sensie co brał, w jakim był wieku?
  • 181 / 51 / 0
Nie siałem fermentu ani plot.
Użytkownik Seken zmarł, powodem było pęknięcie tętniaka o którym prawdopodobnie sam nie miał pojęcia.
  • 2198 / 715 / 0
A chyba juz się ogarnął z opio wcześniej. Szedł w ślady opiate_warriora z opio na stimy/ketony i też ćpunów jechał, zwłaszcza opiatowców. A teraz już nigdzie nie pojedzie, cóż. Życie bywa przewrotne.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1916 / 335 / 2
Bez przesady, ja tam nigdzie nie widzialem zeby chwalil ketony etc. Mial dosc opio, niedawno rzucil, szkoda goscia, mlody byl. A co do controlpolitoxy, tez pamietam jak pisal ze spore dawki opio go nie klepia, zamowil cos z dm, ostatnie jego posty sa o china white... ale to zawsze 90 % .
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 31 / 0
Śmierć ControlPoliToxy mnie wcale nie dziwi, bo zwyczajnie był to człowiek nieznający umiaru i mający wyjebane na swoje zdrowie. Widać niezbyt kontrolowana mu ta politoksykologia wyszła.

Mimo wszystko, spokój jego duszy. Nikt nie zasługuje na nagłą śmierć.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1008 / 204 / 2
04 stycznia 2019Kommitum pisze:
Nie siałem fermentu ani plot.
Użytkownik Seken zmarł, powodem było pęknięcie tętniaka o którym prawdopodobnie sam nie miał pojęcia.
Ale lipa, wybacz że nie wierzyłem w tę informację, ale myślałem, że po prostu opuścił forum.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 580 / 155
Takie samo mam zdanie. Mimo, że nie znaliśmy się jakoś dobrze, a nawet mieliśmy dość niedawno małą spinę, to szkoda człowieka. Nikomu nie życzyłabym nagłej śmierci. Niech odpoczywają obaj w pokoju.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2972 / 1615 / 35
Nigdy nikomu nie życzyłam smierci zwlaszcza tak nagłej.
To straszne co dzieje sie ostatnio.
Wszystko co robimy i tak na koncu okazuje się nic nie warte pośpiech , walka o władzę czy pieniadze tez.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 4603 / 2210 / 1
Jego choroba po trochu tłumaczyła by jego zachowanie w tygodniach przed śmiercią (vide [mention]taurinnn[/mention] . Tylko kto by pomyślał, że to tętniak, a nie zwykłe przećpanie... Zjebane życie.
  • 5 / 1 / 0
a'propos

A to ciekawa sugestia, rozszerzająca pole dyskusji, czyli że gwoździem do trumny był tu konflikt z moderatorką? To on uaktywnił tętniaka, a nie zażywanie przez lata środków psychoaktywnych?
Uwaga! Użytkownik Dratewka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.