Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 508 / 195 / 1
@up a nie lepiej zasugerować zbadanie kortyzolu? Może powód być inny,a z niski kortyzol też nie jest dobry.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 4338 / 701 / 2117
@SerioSergio jeżeli go stać, a przede wszystkim ma czas i chęci, to niech śmignie. Ja wpierw skupiłbym się na wrzuceniu w obieg zbijacza kortyzolu, czyli ashwagandy. Jeżeli to w ciągu kilku dni nie pomoże, to niech zrobi badania.

Podejrzewam zbyt wysoki, niżeli zbyt niski. Życie, to nie sielanka, powątpiewam w fakt zbyt niskiej ilości tego hormonu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 508 / 195 / 1
Tylko, że może mieć kortyzol w normie,a wtedy zbijanie jest nie wskazane.Po za tym zeń szeń indyjski może też u pewnej grupy mieć skutki uboczne które mogą obniżyć jakość życia.Z braniem ziół na chybił trafił mówię stanowcze nie.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 36 / 13 / 0
@elcamino bierzesz jakieś leki? Tak terapeutycznie? Oprócz tego o czym pisałeś? U mnie neuroleptyki wywołują tak realistyczne sny, że budzę się zazwyczaj zlana zimnym potem w chuj zmęczona.
  • 81 / 11 / 0
@Doooooa biorę tylko bupropion 150mg i pregabaline 600mg, neuroleptyków nigdy nie jadłem
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 13 / 0
Skoro bierzesz takie leki (spora dawka pręgi btw.), to podejrzewam, że regularnie wpisujesz się z lekarzem - ja bym powiedziała mu o tym. Na moje oko użytkownicy, którzy mowią o kortyzolu mogą mieć rację, ale lekarz nie zaszkodzi. Możesz mu powiedzieć o swoich podejrzeniach, może da skierowanie, lub samemu zrobić wynik i z nim iść. Są też bardzo fajne leki pogłębiające sen, może byłyby wskazane?
  • 32 / 7 / 0
Czasem problemy ze snem mają związek z hormonami tarczycy T3, T4, TSH
  • 1 / / 0
Sorki ale przeczytałem tylko tą stronę muszę opublikować posta żeby wejść na czat i oraz opisac swojego tripa :) czyli jak otworzyłem swoje trzecie oko i wyszedłem
Z ciała

A co do snu nie tykać nawet kawy i się wyspać prze chociaż parę dni albo tyle ile dasz radę :)
  • 8 / 1 / 0
2 lata na GBL i później alko godzenie, teraz budzę się co godzinę i śpię może 4 godziny dziennie. Może jakieś nasenny lek spróbować
  • 149 / 20 / 0
Nie pomoże bo i tak sen będzie totalnie chujowy i nie regenerujący, trzeba naprawić zajechany organizm (rozjebane hormony, problemy z histaminą, rozjebane gaba)
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.