Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 720 / 12 / 0
sieciarz pisze:
Czy to prawda że żeń szeń podbija działanie 5/6-APB?
Miałem takie wrażenie ostatnio, ale mogło to wynikać rownież z czegoś innego.
A gingko biloba, razem z benzofuranami powoduje niezle sztywnego...

Moge sie mylić... Ot takie tam, dywagacje po obserwacji szczura.
Za mało badań... :-D
swego czasu wlasnie jadlem kombinacje gingko+zenszen i musze powiedziec ze wzmacnia takie polaczenie dzialanie dragow, ale rowniez powoduje ze neurotoksycznosc jest duzo wieksza niźli bez tego.
  • 353 / 5 / 0
Jakie dawki 5-MAPB + 3-FA byście polecili do miksu na imprezę? Myślałem o 150 5-MAPB + 100 3-FA i po 4h 100 + 100.
  • 720 / 12 / 0
Instytut Matki i Dziecka radzi :

BEDZIE SI.

komentarz od autora postu:

BEDZIE SI.
  • 349 / 4 / 0
Dzisiaj jadłem EPH w ilości razem 100mg. Z tego co czytam o 6/5apb moze to mieć wpływ na dopaminowa strone apb. Bo w sumie to jest nie ssri tylko sndri.
Ale apb tez wyciska DA, nie tylko wychwyt zwrotny, tak jak to ma EPH...

No więc tak sie zastanawiam...
A jutro sprawdze na własnej skórze :D
  • 56 / / 0
Zastanawiam się nad opcją pomieszania 4-4dmaru i 5-MAPB, ma to sens ? do tej pory 6-APB i 5-APB podobały mi się tylko w połączeniu z 25c(z tych z których miałem okazje testować oczywiście) dupy nie urwało ale było wporzo, w 25c jestem cały czas zaopatrzony wiec w razie czego dorzucić zawsze mogę, ale chciałbym jakiegoś świeżego miksa- 125 mg 5-MAPB + 100 mg 4-4 ? co o tym myślicie ?
  • 4807 / 271 / 0
NIE.

Łączysz dwie substancje same w sobie mogące doprowadzić do przełomu serotoninowego.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 56 / / 0
W takim razie pozostaje mi podziękować za szybką odpowiedź :)
Co byście mi mogli polecić dodać do 5-MAPB aby zwiększyć jeszcze empatie, raczej nic specjalnie speedujacego bo nie do końca tego szukam. Jak na razie najlepszy benzo mix jaki w siebie władowałem to było 200 mg 6-APB + 1,5 kartona (1,2 mg) 25c ale ciekawi mnie jakiś miks z innej beczki, inny profil kapy. S&S zapowiada się dla mnie świetnie i chciałbym spróbować czegoś "nowego"
  • 183 / 2 / 0
Polecam tryptaminy w mniejszych bądź większych dawkach :)
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2013 przez Zatox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 102 / / 0
macie pomysł co można systematycznie przez całą noc dorzucać do mixu 6 i 5apb (w proporcjach mniej wiecej 50:50) aby "wydłużyć" trwanie peaku? bardzo lubie te substancje ale przeszkadza mi w nich wlasnie krotki (ok 3h) peak w stosunku do calego czasu działania...czy moge coś ciekawego (np. 3mmc ktore mam na zbyciu) dorzucić po zejsciu peaku zeby przedluzc troche przyjemne dzialanie czy w ogóle nie ma takiej opcji bo niebezpieczne/nie zadziała?
  • 183 / 2 / 0
Jak chcesz wydluzyc calosc to mozesz zrobic opcje z dorzutem. Np. ja robie zawsze tak: 125mg i po 2-3h kolejne 125mg lub nawet wiecej. Fazka sie tym sposobem wydluza, druga wrzutka po ktorej wchodzi peak dziala naprawde zajebiscie, trzecia juz subtelnie, wiec wiecej nie dorzucaj. Niektorzy ludzie mowia, ze zjazdy maja po dorzucie, ale np. w moim 10cio osobowym gronie NIKT absolutnie nie narzeka na jakies zwaly po akcji. 3-MMC bym sobie odpuscil. Swoja droga tez nie lubie "powrotu", ale mozna to latwo zaleczyc alkoholem i jakims stymulantem. Ja zawsze mam MPA do APB i wale je zaraz po peaku i jest git. MPA jest lajtowe, pozwala mi na przezycie kolejnego dnia w dobrym samopoczuciu, mozna zjesc na tym, mozna sie polozyc spac.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2013 przez Zatox, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.