Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 40 / 0
270mg
Dziwna faza jest po tym. Zamęt w głowie jak po mefie, delikatna euforia. Muzyka nie cieszy za bardzo, za to fajnie ogląda się zdjęcia panienek bez wzmożonego libido. Sucho w ryju i brak stymulacji. Temperatura 37 st. C, ciśnienie tętnicze 136/76 czyli raczej spokojnie dla układu krążenia. Substancja ta brana solo nie ma dla mnie ciekawych właściwości, może miks pokazałby coś godnego uwagi.

edit: w moim przypadku nie jest to środek imprezowy, nie zabierałbym go nigdzie ;p

@randomuser811: jeżeli nie brałeś jeszcze metedronu to przetestuj go trochę w domu. Możesz na imprezie niemile (lub bardzo mile ;) ) się zdziwić
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2011 przez BS, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 2 / 0
Nie wiem czy o tym nie pisałem: kupiłem sobie jakiś niemały czas temu 3g Mete, z czego 2g spożyłem w ciągu jednego wieczoru. Po którymś razie euforia już nie była taka jak na początku więc dorzucałem bez opamiętania i po jakimś czasie takiej zabawy, musiałem zostać odwieziony do mieszkania: mocne drżenie mięśni, blady jak ściana, ledwo mogłem wejść po schodach. 20mg oksazepamu trochę mnie uspokoiło, ale i tak całą noc trzęsłem się na łóżku i pociłem jak świnia. O dziwo żadnej zwały nie miałem.
A co do euforii, to porównywalna z najlepszym razem z mefedronem.
  • 1198 / 10 / 0
no tak 2 gramy wciagu 1 wieczru, to wszystko tlumaczy ;]
  • 1041 / 4 / 0
Wy też macie niepohamowaną chęć na dorzucanie podczas wchodzenia? Gdzieś tak po jakichś 20/30 minutach, jak już zaczyna lekko włazić, to nie mogę się powstrzymać, żeby nie dorzucić, bo boję się, że będzie za słabo... I zastanawiam się czy takie dorzucanie to nie jest zwykłe marnowanie towaru. Też tak macie? Jak sobie z tym radzicie?
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2011 przez Opia, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2014 / 84 / 0
Ja nie mam bo biore tyle ze na wejsciu juz wiem ze i tak bedzie za mocno %-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 166 / / 0
Imao-b [selegilina] powinna poprawić działanie metedronu i obniżyć szkodliwość. Nie?
  • 519 / 2 / 0
eee... w selektywnych dawkach... ale i tak nic nigdy nie wiadomo(w końcu to RC). Ja bym się chyba nie odważył, nie wiem czemu, z innymi ketonami nie było problemu przy łączeniu z sele.
  • 4 / / 0
dobra ludzie moja kolej dzis w nocy z kumplem ojebalismy po giecie na lep po 1 pigólce zajebiscie weszlo w ciagu 5 minut calkiem fajna fazza po około 20 min spalilismy jojnta :-D po spaleniu jojnta dojebalismy koolejna pixe 250mg ludzie jak nas wytrzepalo prawie jak po mefie tylko ze bez takiej silnej eufori prze noc waliismy co godzinke po 100mg i nad anem kima dobra zabawa zajebista ale gorzej z zjazdem prawie 2 dniowy zjazd bylam tak zajebany ze gdybym nie mial zielonego padl bym na pysk.. na koniec powiem wam ze substancja warta poleecennia
:*) :*) :*) :*) :*) :*) :*) :nolove: :nolove: :nolove:
Uwaga! Użytkownik DR_MEF_kuba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
W środe rano odebrałem gramik metedronu. Z uwagi na to, że nie miałem dogodnych warunków do testów poszedłem do kolegi. Wrzuciłem na wage było 1,11 - wszystko ok.

12:30 - Poszło 200mg. Oralnie
12:50 - Weszło, coś jak mefedronowa eurofia, nie! To jednak nie to, dużo energi i nie wiadomo co robić, ale jednak eurofia, ale inna, nie do opisania, w głośnikach Trans - całkiem przyjemnie.
13:00 - stan się utrzymuje, jest dobrze a czasem nawet się boje, że przesadziłem. Pikawa bije jak szalona. Kolej na Jointa z koleszką, spaliliśmy - hmmm... jakby lekkie podbicie nastroju.
14:30 - powoli się uspokaja, leże nic nie mówie, słucham muzyki i odpływam.
15:30 - już zero speeda, lekka euforia.
16:00 - 100mg. oralem
16:15 - lekkie podbicie eurofi, nic nadzwyczajnego.
17:00 - Przyszedłem do domu, przyszedł koleżka, no i 2x po 200mg. Eurofia i speed powróciły, szczęka lata jak szalona, cały się trzęse ale jest dobrze.
20:00 - Zeszło
20:30 - Kolejne 200mg. podbicie fazy, jednak juz nie tak hardcorowo jak wcześniej, straszny szczękościsk.
22:30 - Ponownie 200mg. j.w
01:00 - Zero zjazdu, po wypiciu 2 piw usnąłem bez problemu. Następnego dnia czułem się dobrze prawie jak bym nic nie brał. Lekko serce przypominało o swoim instnieniu.

Moim zdaniem nie nadaje sie to na zamiennik mefedronu, substanacja nie jest tak imprezowa, nie chce się rozmawiać, chciałbo się się tylko usiąść w fotelu, słuchać muzyki i trwać. Osobiście mi się to podoba :p
  • 1198 / 10 / 0
mozesz się zdzwiwić i zawieść bo np. na mnie ta substancja słabo działa a stestowalem juz lacznie 2 g.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.