Dziwna faza jest po tym. Zamęt w głowie jak po mefie, delikatna euforia. Muzyka nie cieszy za bardzo, za to fajnie ogląda się zdjęcia panienek bez wzmożonego libido. Sucho w ryju i brak stymulacji. Temperatura 37 st. C, ciśnienie tętnicze 136/76 czyli raczej spokojnie dla układu krążenia. Substancja ta brana solo nie ma dla mnie ciekawych właściwości, może miks pokazałby coś godnego uwagi.
edit: w moim przypadku nie jest to środek imprezowy, nie zabierałbym go nigdzie ;p
@randomuser811: jeżeli nie brałeś jeszcze metedronu to przetestuj go trochę w domu. Możesz na imprezie niemile (lub bardzo mile ;) ) się zdziwić
A co do euforii, to porównywalna z najlepszym razem z mefedronem.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
12:30 - Poszło 200mg. Oralnie
12:50 - Weszło, coś jak mefedronowa eurofia, nie! To jednak nie to, dużo energi i nie wiadomo co robić, ale jednak eurofia, ale inna, nie do opisania, w głośnikach Trans - całkiem przyjemnie.
13:00 - stan się utrzymuje, jest dobrze a czasem nawet się boje, że przesadziłem. Pikawa bije jak szalona. Kolej na Jointa z koleszką, spaliliśmy - hmmm... jakby lekkie podbicie nastroju.
14:30 - powoli się uspokaja, leże nic nie mówie, słucham muzyki i odpływam.
15:30 - już zero speeda, lekka euforia.
16:00 - 100mg. oralem
16:15 - lekkie podbicie eurofi, nic nadzwyczajnego.
17:00 - Przyszedłem do domu, przyszedł koleżka, no i 2x po 200mg. Eurofia i speed powróciły, szczęka lata jak szalona, cały się trzęse ale jest dobrze.
20:00 - Zeszło
20:30 - Kolejne 200mg. podbicie fazy, jednak juz nie tak hardcorowo jak wcześniej, straszny szczękościsk.
22:30 - Ponownie 200mg. j.w
01:00 - Zero zjazdu, po wypiciu 2 piw usnąłem bez problemu. Następnego dnia czułem się dobrze prawie jak bym nic nie brał. Lekko serce przypominało o swoim instnieniu.
Moim zdaniem nie nadaje sie to na zamiennik mefedronu, substanacja nie jest tak imprezowa, nie chce się rozmawiać, chciałbo się się tylko usiąść w fotelu, słuchać muzyki i trwać. Osobiście mi się to podoba :p
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.