Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Nie chce bajdurzyć, ale ktoś gdzieś kiedyś wspominał, że było to coś w granicach 30-50%.
Czyli 30mg oralnie = 15-20 w perskie oko.
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
opak pisze:
A duzo probowales 2Cx zeby sugerowac ze najmocniejsze ? Moze najpierw wyproboj wszystkie zeby dawac ocene :)
Zalezy tez co rozumiesz przez slowo najmocniejszy chodzi Ci o wizuale czy mindfuck bo np wizualnie dla mnie najmocniejsze jest 2C-P , 2C-E i 2C-T-7 (wszystkie 3 stawiam na 1 pozycji), a najmocniejsze pod względem psychicznym 2C-B-FLY
próbowałem 2C-B, 2C-D, 2C-E, ostatnio 2C-T-2 i 2C-T-7 oczywiście pisząc, że najmocniejsze chodziło mi o najmocniejsze dla mnie pod względem wizualnym ze wszystkich z rodziny 2C-x, które dotąd próbowałem, przy podaniu doustnym 30mg.
Sorka za niejasne wyrażenie się kilka postów wyżej.
Uwaga! Użytkownik Wielbiciel AHA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
U mnie koles zażył 50mg 2C-E donosowo i lezy teraz na intensywnej.
  • 104 / / 0
Jak to wyglądało? Ciekaw jestem...
  • 1876 / 23 / 0
I dobrze mu tak , nauczy sie ;-) U mnie tez byl chojrak co wciagnal 30 mg do dzis boi sie ruszac psychodelików.
  • 857 / 2 / 0
Ja tez jestem zainteresowany tym pacjentem. Strzelam w ciemno, ze to jakis feciarz i pozeracz ,,mocnych" pigol.
-Oh jaka ta kreska mala, wez dosyp.
-Stary, to jest naprawde mocne.
-No dosyp.
-...
I cilit Bang
  • 1474 / 16 / 0
Th3rmo jak tylko coś sie dowiesz pisz co z tym typem...

Nie zdziwie sie jak po tym wszystkim nie zechce nawet trawy zapalić hehe
  • 757 / 31 / 0
Wspolczuje..
  • 6 / / 0
Raoull pisze:
Ja tez jestem zainteresowany tym pacjentem. Strzelam w ciemno, ze to jakis feciarz i pozeracz ,,mocnych" pigol.
-Oh jaka ta kreska mala, wez dosyp.
-Stary, to jest naprawde mocne.
-No dosyp.
-...
I cilit Bang
Mniej więcej tak to wyglądało, nie znam do konca kolesia i nie wiem co brał, ale tłuamcze ze na dwie osoby bedzie fest, ale niee wzial raje naraz cala zazył i teraz niech ma. Jak jest idiota to niech cierpi teraz. Do konca nie widzialem jak to sie dzialo widzialem tylko jak wciagnal i tyle.
Kolega miopowiadał ze siedział typ na ławce nie kontaktował, kazde oko w innym kierunku i tyle co na ten temat wiem.
  • 757 / 31 / 0
Nie wiesz co mowisz - zaden, nawet najwiekszy idiota na to nie zasluguje :scared:
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.