Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12637 / 2444 / 0
Próbowałeś, że od razu uznajesz, że to "elitystyczne pierdolenie"? Co może wiedzieć człowiek, który 2 razy to uprawiał, nie?. Swoją drogą, co to w ogóle znaczy elitystyczne i co ma do mojej wypowiedzi aurora 29%?
  • 106 / 16 / 0
Sugerowanie że istnieje jakieś jaranie za mocne, żeby ktoś je sprzedawał w aptekach. W ogóle że istnieje jaranie które jakoś diametralnie się różni jakościowo jeśli chodzi o fazę od tego co jest dostępne powszechnie.

Nie twierdzę, że nie istnieją jakieś unikalne odmiany, fenotypy i profile terpenowe, które są subiektywnie lepsze dla różnych osób, ale z całym szacunkiem, jak masz indicę która ma prawie 30% THC i dużo terpenów, to wiadomo że klepie ona jak skurwysyn. Nie widzę sensu dorabiać do tego większej filozofii.

Poza tym stary, co drugi Twój post tutaj to pisanie, że jarasz jaranie lepsze od polskiego medyczniaka. No i fajnie, ja jestem z tych co ludziom dobrze życzą i naprawdę cieszę się, że masz taką możliwość. Tylko, że tytuł tego wątku to "Medyczna marihuana w Polsce". Być może to uzasadnia użycie przeze mnie słowa "elitystyczne".
24 października 2025jezus_chytrus pisze:
Moim faworytem jest waląca piżmem Black Domina, która faktycznie potrafi tak zdominować, że rano mega ciężko jest się dobudzić. Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi.
Wszystko co napisałeś na temat Black Domina jest też cechą Sourdough 29% i patrz, jakoś sprzedają taką mocno narkotyczną odmianę w aptekach, mimo że kładzie niewprawionych do wyra przy pierwszym kontakcie :)
adhibe rationem difficultatibus
  • 12637 / 2444 / 0
A gdzie ja sugerowałem, że jest "za mocne"? Może zacytuj? Pisałem z własnego doświadczenia, że jest "narkotyczne", a to bynajmniej nie są synonimy.
Może zacytuj także te moje rzekome, co drugie wypowiedzi, że jaram temat lepszy, niż z apteki. Choćby jedną - tak dla zasady, żeby nie być gołosłownym zarzucając coś komuś. Powinno być w miarę łatwo, skoro to "co druga wypowiedź".
A jeśli nie możesz zacytować, bo to wyłącznie wytwór Twojej głowy, to może lepiej nic nie pisać? Bo to wygląda jak zwyczajny ból d.... o sam fakt, że ktoś uprawia sobie na boku i ma okazję spróbować, co mu się podoba.
Sourdough to hybryda o innym zapachu, innej genetyce więc gdzie Ty tam widzisz, że to właściwie to samo? Jeśli dla Ciebie wartość / jakość / specyfika zioła mierzy się wyłącznie w % THC (może jeszcze czy topy duże), to już nie moja, elitystyczna wina...
  • 106 / 16 / 0
Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi.
Przyjebałem się do tego zdania, bo jest zwyczajnie głupie. Napisałem o Aurorze, bo to również zioło które można uznać za narkotyczne, co neguje cytowany argument. Czy może teraz będziesz mi udowadniał, że Sourdough wcale nie jest narkotyczna, żeby wyszło na Twoje? %-D

Serio? Takie trudne? Może zrób przerwę od palenia jak przeanalizowanie tyle treści Cię przerasta. Chyba jesteś szalony, jak myślisz że będę teraz robił kolaż z Twoich postów który po prostu zignorujesz, tak samo jak połowę mojego poprzedniego postu.
dzisiajjezus_chytrus pisze:
Bo to wygląda jak zwyczajny ból d.... o sam fakt, że ktoś uprawia sobie na boku i ma okazję spróbować, co mu się podoba.
%-D %-D %-D tak, wszyscy Ci zazdroszczą i chcą być Tobą

To jest wątek od MM w Polsce, więc po chuja piszesz o co chwilę innych odmianach?

I co tam jeszcze masz w zanadrzu? Wódę która jest zbyt narkotyczna, żeby trafiła do monopolowego? %-D

Nie pozdrawiam
  • 1964 / 322 / 0
%-D on ma lepsze
W aptekach jest nienarkotycznie

Testowal ktos te aurore 29%? Jak wypada na tle 20/22?
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 106 / 16 / 0
Ja przerobiłem już prawie 30g Aurory 29%. Polecam, nie pożałujesz, choć potrafi mocno wywindować tolerancję. Jak przejrzysz moje wcześniejsze posty to pisałem więcej na jej temat i wrzucałem nawet zdjęcia
  • 12637 / 2444 / 0
No ale przecież to podobno co drugi post więc powinieneś znaleźć w 10 sekund ; ) No ale proste, że nic nie znajdziesz, bo takie posty nie istnieją, albo istnieją wyłącznie w Twojej głowie.
Też nie pozdrawiam i kończę dyskusję, bo zwyczajnie nie ma z kim. Z topkiem możesz sobie ew. podyskutować, bo to podobny poziom intelektualny.
  • 106 / 16 / 0
Nie masz żadnych argumentów odnośnie tego, o co się w ogóle przyjebałem, więc zrobiłeś to co robisz najlepiej w tym wątku, czyli się publicznie zesrałeś. Tylko tym razem zamiast mieć sraczkę, że w PL jest za mało odmian, albo że nie kosztują one 10 PLN/g, tym razem masz sraczkę bo napisałem, że cała Twoja poniższa opinia to pierdolone pustosłowie %-D
Weź się nie ośmieszaj wyjeżdżając z "poziomem intelektualnym". Zamiast napisać, że napisałeś bzdurne zdanie to brniesz jak jakiś pierdolony polityk przyłapany na kłamstwie. Albo przynajmniej zmruż japę i nie rób dalej offtopicu.
  • 12637 / 2444 / 0
Pozdrawiam mentalnego kalekę.
  • 1964 / 322 / 0
dzisiajprzekletykozisyn pisze:
Przyjebałem się do tego zdania, bo jest zwyczajnie głupie. Napisałem o Aurorze,
Ta aurora jest intrygująca. Dla mnie 22% odmiany jakie mam teraz od 420Pharmy są aż tak strasznie mocne, że muszę dawkować po 0.1g żeby nie usnąć na stojąco z ciekawości napewno raz te 29% THC sobie sprawdzę.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.