Ale wiem to, że sam sobie odpowiedziałem na swoje pytania i zagadnienia... Jeśli chodzi o fazę, dawki. Powiem tak, ostatnie 3 dni leciałem na baklo i moich wysokich dawkach dziennych 16mg klona, z których schodzę i się tego trzymam sukcesywnie. Baklo dawki ok 200-250mg zwiększanie od 100mg, faza przecudna, jak dla mnie to jak połączenie mdma, koksu i zioła, tyle że bardziej ogarniasz (no zależy od dawki), ale jest błogo, euforycznie, zarazem nakręcony nawijka konkret, refleksje konkret i super zrelaksowany. Ale trzyma kurwa długo
Ale wiem jedno, że często tego brać nie chce, bo to jak z psychodelikami, trzymają długo i jedna konkretna faza wystarczy raz na jakiś czas. Tym bardziej, że latam na siłkę a apetyt trochę spada, przynajmniej fajnie wycięło sylwetkę, no i schodzę z klona. To tak w skrócie. Elo.
Gdy próbowałem fenibuth to zawsze obecna była piękna euforia, pobudzenie, prospołeczny i proprokreacyjny dzień.
Baklofen natomiast nijak się ma do tych stanów. Już pregabalina działała o wiele przyjemniej :(
Baklofenu próbowałem 10, 15 i zero działania. Powyżej 25 usypiał, jakbym dostał obuhem w głowę:(
Myślałem, że skoro na fenibuth reagowałem tak dobrze to baklo da chociaż część tego dobrodziejstwa ;)
Co do senności po baklo - zarzucam na pusty brzuchol tabsy pije kawusie jest spoko pobudzenie do działania ale jak się najem to zasnąłbym na stojąco taką mocną senność mam po jedzeniu.
A propo mam pytanie do was.
Wiadomo baklo a chwile pózniej alkohol = bardzo mocna faza.
Zauważyłem gdy wieczorem dzień wcześniej spożyje baklo albo rano i tego samego dnia spożyję alkohol wieczorem mam mocniejszą głowę i o wiele większe pobudzenie niż zazwyczaj, ktoś ma podobnie? Jak tak to w jakim schemacie to występuje.
taką mocną senność mam po jedzeniu
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
23 listopada 2023markos74 pisze: A co powiecie na żarcie baklo przez kilka lat i to w dawkach 150\200mg na dobę
jak z tego bagna wyjść?
Pozdrawiam
i czekam na rady ludzi kompetentnych
Polecam tylko stopniowo zmniejszać dawki i to o dawki rzędu 5mg-10mg co około tydzień. Jak dobrze pamiętam, to @surveilled wrzucił na forum pomocny poradnik-kalkulator zchodzenia z leków/ćpania.
Ja na początku ciąłem szybciej, a przy końcu ciąłem o te 10-15mg co 4-5dni. Przy odstawkach doszedłem do wniosku, że minimalna, działająca dawka na moje receptory to ok. 17mg, więc ponizej tej dawki, czy minimalnie wyższej, leciałem na zero.
Dodatkowo, jeśli chodzi o odstawienie baklo, to polecam leki antychistaminowe. Są dostępne na reckę i w większości nie uzależniają, np. hydroksyzyna. Mi momaga na zdenerwowanie i piskoszum w uszach/głowie.
Ja przy odstawce mam dużą potliwość i nie wiem jak temu zaradzić. Czy też tak masz?
Czy coś jeszcze sobie do baklo fundujesz?
Czy masz kogoś bliskiego, najlepiej w bliskim otoczeniu(mieszkanie), który jest Tobie pomocny i wspierający?
Niestety na odstawce baklo człowiek jest niemiły, a to czasem mało powiedziane...
Jak czytać, to @Celebryta miał większe doświadczenie, więc jego wskazówki brałbym jako najistotniejsze i najbardziej pomocne, a ode mnie masz też coś, co może pomóc.
Powodzenia i trzymam kciuki. Też mnie czeka odstawka. Gdybyś chciał pogadać, a wiem, że na zejściu się nie chce, ale może, to zostawię kontakt na PM.
24 listopada 2023Detronizator2 pisze: @markos74 twoje serce bez odpowiedniej opieki może tego nie wytrzymać.
Po dwóch tygodniach od ostatniej dawki powinno być już ok.
Dwa tygodnie od ostatniej dawki, to po dwóch miesiącach ciągu w korelacji z pregabaliną nie naprawiło sprawy, ale fakt, że było do "normalnego" funkcjonowania w społeczeństwie.
A w kwestii lekarzy, to oni nawet nie zdają sobie sprawy z faktu działania baklo na GABA B, oraz jego efektu uzależniającego, bo niby skąd?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.