Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 683 / 133 / 0
30 listopada 2019dgnted pisze:
Nie, nie za dużo. W oryginalnym syropie kodeiny z prometazyną znajduje się 10 mg kodeiny i 6.25 mg prometazyny na 5 ml syropu więc oblicz sobie ile murzyni tego jedzą
no właśnie już w tym wątku, się ktoś ostatnio śmiał, ze to faza na antyhistaminie z domieszką kodeiny %-D
  • 12502 / 2425 / 0
30 listopada 2019xantiago pisze:
jest szansa na jakiś rabacik na większe ilości jak dobrze zagadam z właścicielem? %-D
Nie próbowałem - lepiej nie przeginać.
  • 683 / 133 / 0
A jak się ma zapijanie kody sokiem grejpfrutowym? Probowaliscie?
  • 566 / 27 / 0
Przypominam tylko, aby nie zwiększać dawek jak koda nie zadziała raz czy dwa, bo tak bywa, kodzia jest kapryśna i czasem nie zadziała. Ja używam jej z 2 razy w tygodniu od jakiegoś roku a ostatnie 3 tygodnie z 4-5 razy w tygodniu a 180mg thjokodynu z jednym apapem noc mnie grzeje. Miłego sobotniego wieczoru kodeiniarze :psycho:
  • 683 / 133 / 0
30 listopada 2019Mondeeste pisze:
Przypominam tylko, aby nie zwiększać dawek jak koda nie zadziała raz czy dwa, bo tak bywa, kodzia jest kapryśna i czasem nie zadziała. Ja używam jej z 2 razy w tygodniu od jakiegoś roku a ostatnie 3 tygodnie z 4-5 razy w tygodniu a 180mg thjokodynu z jednym apapem noc mnie grzeje. Miłego sobotniego wieczoru kodeiniarze :psycho:

co ty gadasz... ja bym mógł dorzucać po 450 co 2 godziny na zejściu, zeby tylko to podtrzymać gdybym miał więcej siana
  • 191 / 61 / 0
@xantiago ziomek daj sobie spokój z tym spamem i urban legendami. jak nie klepie cię 700 czy tam 1000mg, to nic ci już nie pomoże. zacznij z tego powoli schodzić, bo masz jeszcze szansę, albo wskakuj na silniejsze opio, bo jesteś męczący. ile masz lat swoją drogą? bo brzmisz jak 18 latek i przykro się patrzy na kolejnego chłopaka, który tak szybko postanawia przegrać swoje życie
  • 566 / 27 / 0
30 listopada 2019xantiago pisze:
30 listopada 2019Mondeeste pisze:

co ty gadasz... ja bym mógł dorzucać po 450 co 2 godziny na zejściu, zeby tylko to podtrzymać gdybym miał więcej siana
Wizja jedzenia np. 4duzych pak thio dziennie jest dla mnie straszna. Mi 390mg starcza na cały dzień bycia zgrzanym, a biorę ostatnio 4-5razy w tygodniu, czasem tylko wieczorem 195mg np, 390mg na dobę to maksymalna moja dawka
  • 683 / 133 / 0
Mam 23 lata i nie rozumiem twojej spruty, mam wolny week, więc lubię posiedzieć nawalony kodą w tym wątku i przeglądać hypcia, za to ty zachowujesz się jak wymądrzający się arogancik
  • 191 / 61 / 0
bo nim jestem, trafne spostrzeżenie. co sadzicie o podbijaniu kodeiny trazodonem?
  • 683 / 133 / 0
Jeżeli to aluzja to się pierdol xd, ale jak spróbujesz i zadziała to daj znać
wilk22pl pisze:
bo nim jestem, trafne spostrzeżenie. co sadzicie o podbijaniu kodeiny trazodonem?
Zablokowany
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.