Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Witam wszystkich :)
Wybrałam się do Was po poradę.
Chciałabym załatwić sobie receptę na mm, ale mam schizofrenię.
Nie posiadam IKP.
Czy to możliwe, aby ktokolwiek wystawił mi receptę?
  • 2293 / 395 / 0
marihuana jest schizogenna, więc nie wiem czy to dobry pomysł.
  • 6 / / 0
W małych ilościach nie dzieje mi się nic złego. Wystarczy umiar ;)
  • 12609 / 2438 / 0
A wiesz, jak nawet mała ilość podziała na schizofrenika? Szybko zrobiłem mały "risercz" i generalnie nie jest zalecane THC. CBD jednak podobno przynosi korzyści.
  • 6 / / 0
Wiem, bo paliłam już THC stężenie 20% i było wszystko ok.
Wiadomo, że blanta na raz nie zapalę.
  • 1313 / 359 / 2
no ja też palę jednego blanta na jeden dzień całego z aurory 22% THC Delahaze a to sativa jest, to po 6 zaciagnieciach sie juz nie moge xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / / 0
To da się to jakoś obejść Waszym zdaniem ? Skoro nie mam IKP ?
  • 12609 / 2438 / 0
Czemu nie masz? Nie jesteś obywatelem PL?
  • 6 / / 0
Nigdy z tego nie korzystałam. Musiałabym się tam logować profilem zaufanym z tego co kiedyś czytałam … Na stronie z medyczną marihuana jest ankieta i opcja - nie mam IKP. Stąd moje pytanie …

Pisze jeszcze w ten sposób - jeśli nie korzystałeś z IKP, to zaznacz, że nie masz IKP.
  • 12609 / 2438 / 0
Może się mylę, ale to że się nie logowałeś na swoje IKP, nie znaczy, że go nie masz, bo to jest jednak standard w naszej służbie zdrowia i zakładając, że masz numer PESEL, to z automatu zostało Ci to założone. Inna sprawa, czy lekarz będzie chciał wgląd do IKP.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.