Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Taniej, to już masz pewność, że towar rozrobiony zawsze jest. Mniejszych ilości takiej czystej fety nie sprzedają, a większa to już na handel idzie, a nie własny użytek i nie znam nikogo kto by takie ilości kupił (kwestie bezpieczeństwa).
Tak czy siak wszyscy sobie cenią taki towar (mimo relatywnie wysokiej ceny) bo mają pewność, że jest to czyścioch, a nie bydlak robiony na grom wie czym i wzmacniany nie wiadomo czym. kiedyś badaliśmy to gówno w laboratorium, żeby sprawdzić czym się chłopak zatruł - czystość nas przestraszyła. Rekordzista laboratorium w szpitalu klinicznym.
PS. Od razy informuję, że nie pośredniczę w sprzedaży tego gówna, nie znam kontaktu do osób sprzedających, ani używających. Także nie pisać z prośbami o pomoc, załatwienie i wypróbowanie, bo będą bany za jawne łamanie regulaminu.
normalnie, tradycyjnie od lat 200 jakość zwykle nie przekracza 25%
gówniarze którzy chcą się dorobić 250 jakość do 15%
ja biore za 20-25zł 6g pasty niezbyt mokrej, zostaje ~5.3, jakość 70%, jak chcę 90%+ prosto z labu to 150
to jedz pastę dalej powodzenia
07 grudnia 2020Dichlorfos pisze: Lublin:
5g - 100zl ale jakosc random i mam wrazenie zawsze skad indziej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.