ODPOWIEDZ
  • 370 / 52 / 0
@Tryk23 może kwestia twojej tolerki? Jak bierzesz zbyt często MDMA czy MDA to... no szału nie będzie.
Cogito ergo sum
  • 12 / / 0
@D4RKJOY nie napewno nie kwestia tolerki bralem wtedy 3 raz w zyciu a innych uzywek nie stosowałem ktore wplywaja na poziom sero itd. A odstepy mialem miesięczne wiec wystarczajace do samej emki nic nie mam bo klepie zajebiscie z MDA bardziej ogarniasz i masz duzo wiecej energi fajny mix ale polecam tak przyjebac 150 emki i 50 MDA do tego nie wiecej
  • 1744 / 575 / 0
Jak brałem legitne MDA to nie miało wpływu jaką miałem tolerkę, wcześniejsze dni szły ketony różnej maści, a MDMA to pewnie góra 2-3 tygodnie wcześniej, no i też się nie oszczędzałem. Zresztą w dniu wzięcia MDA wstałem po 3h spania na mega kacu, byłem mega niewyspany, bo poprzednie dni też lipa. Jak już się załadowało, to rozjebało i tak. Fakt, spodziewałem się trochę większej psychodelii niż leciutkie falowanie obrazu jak po małej dawce 2-cb, ale doznania fizyczne i tak rozjebaly. Bez empatii, emocjonalności, bez wglądu w siebie i tak dalej, ale orgazm na całym ciele niedościgniony. Po ośmiu godzinach już miałem dość i poleciałem po wódkę, bo nawet najlepsza faza potrafi po czasie zmęczyć. Co ciekawe ziomek obok, który był alkoholikiem, ale za to nie miał tolerki na żadne stimy/empatogeny, nie poczuł nic. Dosłownie 2h po ostatniej dorzutce (finalnie wziął prawie 2/3 mojej dawki) poleciał po chlanie, bo go "nie wzięło nic". Nie miał nawet żadnego przyspieszenia po tym. Oboje wzięliśmy nasze dawki jakoś 1/3 nosem i 2/3 oralnie. Więc brak działania może wynikać z całkiem innych rzeczy i nawet nie mam pojęcia o co mogło chodzić.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
@TymekDymek hm to ciekawe my bralismy w 3 osoby i kazdy twierdzi tak samo a MDA nie badalem ale mam od tego pana co strone lub dwie wczesniej koledzy pisali ze brali mariolki wiec mysle ze legitne akurat MDMA klepie kazdego fajnie tak jak opisujesz orgazm na calym ciele a po dorzutce MDA lapiesz bardziej speeda i strasznie ryj wykreca a euforia schodzi wedlug mnie do bardziej stonowanej ale dluzszej niz po samej emce ale napewno nie zwieksza jej
  • 1744 / 575 / 0
No ja nie mieszałem z MDMA, miałem mało kasy a i nie było mi wiadomo, czy temat w przyszłości znowu się na mieście pojawi, to nie chciałem mieszać, tylko tego graala spróbować solo. W każdym razie usługodawca namawiał mnie na ten mix i mówił, że tylko tak to ma sens, prawda to? Ktoś próbował solo i może potwierdzić?
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
@TymekDymek No, ja brałem samo to tyle speed i minimalne haluny, a z emka to dorzuciłem mało a eufo fajne było i dłuższe, tylko ryj strasznie wykręca.

poprawiono rażące błędy ortograficzne, brak polskich znaków, interpunkcję /Mx
  • 6 / 1 / 0
Siema, mam kilka pytań
Odpowiadajcie proszę punktach - aby łatwo ogarnąć co i jak.

1. Naturalne , niskie ciśnienie (na codzień poniżej 25 stopni to i tak zimno, zimne dłonie (wręcz fioletowe) etc.) - czy piguła to bardzo zły pomysł w tym wypadku?
(czytałem o problemach przy wysokim ciśnieniu)

2. Ile czasu po pełnej (jednorocznej) terapi SSRI można zjeść pixe?

3. Piguła hexagonalna, fioletowa, z dwóch stron "czaszka" philipp plein, jednolita nasycona barwa - wie ktoś może czy dobre i ile potencjalnie mg?

4. W planach po pigule seksy - ale druga osoba w planach ma 3cmc albo mefa. Czy będzie zgrzyt, i zwierzęcy seks będzie "źle" odebrany przez przytulasne MDMA?
Taki "brutalny" wieczór planuje, ale zdecydowanie partnerka chce postawić na MDMA.

5. Czy w przypadku jakiegoś badtripa, tudzież fizycznych dolegliwości są jakieś sposoby na przyśpieszenie zejścia fazy, spłycenia negatywnych doznań czy powrtotu do normalności?

teleport do właściwego wątku, NIE TWORZYMY NOWYCH SKORO ISTNIEJE WĄTEK OGÓLNY /Merx
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.