Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Przed ta sytuacja w przeciągu jakiegoś tygodnia przerobiłem 900 łącząc. Przeginałem nie raz i to ostro, ale tu bylem najbliżej. MXE sobie daruje zraziłem się, a właściwie od początku czułem przy tym taka obecność jakiegoś zła :D. Dochodziłem do siebie tydzień żeby jako tako funkcjonować. Żeby nie benzo to bym chyba zszedł.
  • 11 / / 0
Czytałem temat i częściowo znalazłem odpowiedź bo mam zamiar zmiksować MXE+6 APB+25C co po postach wydaje się zajebistą opcją. Droga podania zapewne taka: MXE+APB w tabsie a karton PR. Nie miałem jednak wcześniej doświadczenia z takim mixem więc pytanie:
Ile? Tak aby nawet dla jednej leciutkiej(60kg~) osoby z towarzystwa było ok.
Jak na razie postanowiłem obniżyć dawkę 25C ze standardowych 1,3/1,5 na 0,7~mg. Do tego 15-20mg MXE i 125-150mg 6APB. Sort NBOMe mam ok, MXE średni dość, APB bym domawiał od dużego polskiego vendora teraz.
Nie za dużo/mało czegoś?
I w tym przypadku czego się spodziewać - zabawy i ogaru, totalnego rozpierdolu?
Jak dopalanie ew. zielska albo (Nie fake, dobry sort)hashu może skutkować?
Hektolitry alkoholu przed/po/w trakcie nie zaszkodzą wybitnie? Chodzi mi głównie o bodyload, problemy z ogarem/pamięcią.
  • 2874 / 298 / 0
6apb git, bardziej w stronę 125Mg, 25C może być w granicach 1mg na osobę, a MXE o ile będziecie mieli dobre s&s i nie będziecie musieli się pokazywać ludziom bym rzucił więcej nawet i do 40-50mg bo z tych 20 ledwo co można poczuć, zwłaszcza że to średni sort.
Dla tej chudszej osoby rzuciłbym tak jak mówisz około 0,7mg 25C, ewentualnie apb tez pomniejszyć do około 100mg.

Zależy też jaki bardziej trip chcecie, psychodeliczny i śmiechowy, wtedy 25C właśnie w granicach 1mg, czy bardziej mindfuckowy to wtedy więcej MXE a mniej 25C, nbome wtedy powinien tylko delikatnie podkolorować (a sam nbome już będzie podkolorowany przez apb)

Hektolitry alkoholu na pewno przeszkodzą(alko + narko często =zerwany film i mogą nastąpić różne rewolucje żołądkowe) , ale jeśli mówimy o piwku, dwóch, trzech w ciągu całej nocy to do Nbomów nawet jest wskazane

Zielsko może podkręcić obroty serca(więc przed osobą, której podczas tripu serce świruje, chowamy buhy) , może wprowadzić większy chillout (u mnie i kumpli spłycało stymulacje po 25C), zwiększyć może mindfuck (zielsko + dysocjanty jakim jest MXE = midnfuckowy rozpierdol)

Zależy jeszcze czy doświadczeni z was gracze, czy poznaliście się z tymi substancjami oddzielnie i jak na jakich dawkach się czujecie, nikt nie dobierze dawkowania lepiej niż świadomy gracz sam sobie
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 11 / / 0
Hej, dzięki wielkie za rzeczową i szybką odpowiedź! Posta nad sobą nie powinno się cytować tak więc będę odpisywał akapitami.

Co do dawki MXE - o to mi chodzi by MXE było, podbijało działanie reszty, odzywało się co jakiś czas ale bardziej w stylu jej małych dawek aniżeli dużych.

Psychodela, empatia, śmiechawa. W to celuje bo co prawda impreza ze samymi swoimi, domek i działka w spokojnym miejscu acz nie wszyscy będą coś brać więc stricte metoksowy czy nieogarniajacy trip odpada.

Właśnie o zerwany film mi chodziło czy nieogar. Pawik(/kilka) mi nie straszny, tak długo jak nie utrzyma się całą noc. A i w tym przypadku to po prostu czuć i przystopować picie można - w przypadku zerwanego filmu dopiero rano się orientuje, że się zerwał. :P Piwka i to nie kilka też się pojawią, one akurat nie straszne - bardziej pytałem o wódkę i nalewki na spirytusie ale potwierdziłeś to co podejrzewałem.

O tym, że zielsko może podkręcić pikawę(serce) nie miałem pojęcia w takim mixie i dziękuje za informacje bo o takie mi głównie chodziło. Chillout - ok, mindfuck przy takiej małej dawce MXE - nie jestem pewien czy wystąpi acz jak mówiłem z takim mixem jeszcze nie imprezowałem.

Co fakt to fakt przy dawkowaniu, to raczej było pytanie na zasadzie "Czy któreś z mixu nie podkręca tak bardzo innego składnika, że trzeba drastycznie obniżyć jego ilość". Gracze doświadczeni mniej lub bardziej, zależy od osoby. Acz obyci ze wszystkimi substancjami z mixu prócz 6APB(nie dotyczy mnie ;) ).
  • 2874 / 298 / 0
marihuana jakoś mocno nie podkręca pikawy, napisałem że może ale nie musi, ale rzeczą raczej pewną jest że jeśli ktoś już skarży się na sercowe dolegliwości to dodatkowe zbombienie raczej nie pomoże
oczywiście też do takich miksów nie palimy po sztuce na ryj na wejściu tylko spokojnie, chmura dwie, jak po jakimś czasie wszystko spoko i nam mało to znów dopalamy.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1784 / 30 / 0
warto dodawać 5 meo dipt? cenie dysocjacje, chyba nie chce zalania kolorami, nie wiem jak to się miksuje. Mogę dodawać odrobinę 3mmc/ethcat zęby nie zasnąć? 32mg kofeiny co 1.5h może być w to wciśnięte?

Miksy w dziale miksy.
Przeniesiono.
| 13 |
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 67 / 80
Nie ma problemów w łączeniu ze stymulantami ale musisz wziąć pod uwagę że taki miks działa synergicznie jeśli chodzi o odwodnienie organizmu.
5-MeO-DiPTa nie próbowałem ale czemu by nie dorzucić, jestem za, yolo :-D

Miksy w dziale miksy.
Przeniesiono.
| 13 |
  • 839 / 67 / 0
3mmc do mxe? Jeżeli zespół serotoninowy jest twoim marzeniem, to możesz śmiało łączyć.

Miksy w dziale miksy.
Przeniesiono.
| 13 |
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 5299 / 104 / 0
Fuka@ skąd pomysł, że to połączenie może wywołać ZS ? MXE && DXM oba mają X na drugiej literce i to by było tyle jeśli o nie chodzi, mxe nie wykazuje raczej działania SSRI jak ma kaszlak, myślę se tak teraz, że gebneralnie można miksić - pierwiej MMC później MXE

Miksy w dziale miksy.
Przeniesiono.
| 13 |
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 348 / 9 / 0
Często gęsto w bardzo małej ilości łączony z nebem, 3-MMC, pente, podbija działanie i dodaje trochę magii. Ale w naprawdę małej ilości 5-10% dodawane do sniffa. Większe ilości mogą takich miksów mogą być niebezpieczne.

Miksy w dziale miksy.
Przeniesiono.
| 13 |
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.