Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 2014 / 84 / 0
Rozpusc sobie w wodzie z 250-300mg i wypij to, te 1'sze pierdolniecie jest najlepsze takze wrzucaj jak najwiecej ;)
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2518 / 28 / 0
Przetestowałem, ale raczej na jednym kontakcie z tą substancją się skończy. Nie żeby nie przypadła mi do gustu, ale są lepsze rzeczy. Jadłem 3razy w ilości 2x300mg i raz 400mg i euforia owszem wystąpiła i to dosyć mocna, ale jednak brakowało tego czegoś. Jednak dla mnie w tej klasie mistrzem pozostanie metylon. Myślałem, że metedron nadrobi czasem działania, ale działał na mnie krótko, do godziny dość intensywnej jazdy. Potem już tylko lekka stymulacja i rozpływanie się, bez większego "wyjebania". Plus jest taki, że można dorzucać. Co przy metylonie było praktycznie tylko stratą materiału.

Zamiennikiem MDMA to raczej napewno dla mnie nie będzie, ale zawsze jakieś nowe doświadczenie, warte odnotowania w swoim ćpuńskim CV %-D
  • 119 / 2 / 0
metedron porobił mnie za pierwszym razem mocno, bardzo mocno. Przy drugim razie zrobił to samo, ale w stopniu zupełnie innym niż przy pierwszym razie. Tzn. samo fizyczne doznanie było identyczne, ta sama relaksacja, ten sam lekki "nieogar", ale muza "wchodziła" totalnie lepiej niż przy pierwszym razie. Euforia na cacy. Kolega obok zjadając go po raz pierwszy stwierdził, że "ni chuja"- oczopląs i ućpanie, nic więcej. Muzyka, jak muzyka, grała. Ja z kolei ją pięknie czułem.

Chyba rzeczywiście ludzie w zróżnicowany sposób doznają poniesienia metedronu. Cóż, widocznie ja jestem "szczęściarz" w tej kwestii.
  • 2014 / 84 / 0
A mnie za kazdym razem coraz lepiej robi :-p
  • 6255 / 446 / 12
A jak z wyglądem zewnętrznym metedroniarza? Da się wyróżnić z tłumu najebanych ludzi? Rozbicie źrenic takie jak przy innych b-k (spoko)? Bladość twarzy czy zaczerwienienie? Zastanawiam się, czy na taką dość oficjalną imprezę się nada. :o
  • 1 / / 0
Jaki jest najlepszy czasookres między kolejnymi zabawami w metedron? Zauważyliście jakąś prawidłowość, czy też takowej brak?
Uwaga! Użytkownik windziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 1 / 0
Coraz bardziej mam ochotę zamówić ten metedron.
Co do ludzi którzy piszą "400mg nie klepnęło wcale" itd. - byłem niedawno na wycieczce szkolnej w góry zawineliśmy ze sobą 3g 4-MEC po zarzuceniu (na oko po 200g)w nos 3 moich kumpli porobiło przeokrutnie(raczej nie mieli styczności z rc, tylko feta, kokosy) mnie natomiast nie ruszyło wcale!! uznalem ze poprawie i jedynym efektem byly ciary takie nieprzyjemne w h(o)j , pomyslalem ze cos jest nie tak... no bo w sumie - było nie tak... troche później , jak opiekunowie poszli w kime zaczelismy pic, duzo wodki naprawde duuuuuuzo . kiedy bylem juz na niezlym rauszu dozucilismy znowu, tym razem jakos tak ze 200mg efekt był miażdżący euforia ,moc , szybkość czasu, Kraina odjazdu i kosmiczna bajeczka . malo tego za kazdym dozuceniem efekt ten sam.
Podejrzewam ze tak samo jest z metedronem ... nie działa - odczekaj, napij sie,jeszcze sie napij, dobrze sie napij,napi3rdol sie w h(o)j i zarzuć ponownie a powinno zadzialac.
a mam takie pytanie.
czy ktos po tym odczuwal takie mega ciarki i zmiany temperatury? u mnie na taki efekt mówi się ciepło-zimno %-D ci co wyżerali piperazyny(czyt. syf) napewno wiedza o czym mowie.
pytam bo tego nienawidze
  • 2014 / 84 / 0
Nie zabardzo sie wygląda po tym, żuchwa napięta aż żylaki wychodzą na skroniach, oczy podkrazone i przymruzone jak u typowego crackhead'a, o zrenicach juz nie wpominam ;)
  • 119 / 2 / 0
Zdecydowanie nie na imprezę, blada twarz i wędrująca szczęka. Podkrążone oczy i lekko przymknięte.
  • 2014 / 84 / 0
Na impreze jak najbardziej, oficjalna impreza. tzn. stypa babci czy co?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.